Hae lainaa

Kotimaisesta VarmaLaina.fi palvelusta saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Täytä maksuton lainahakemus

Täytä maksuton hakemus

Vastaanota lainatarjoukset

Vastaanota lainatarjoukset

Vertaa ja valitse paras laina

Vertaa ja valitse paras laina

 Laina maksetaan tilillesi

Laina maksetaan tilillesi

Tervetuloa VarmaLaina.fi vertailupalveluun!

Etsitkö parasta lainatarjousta? Olet tullut oikeaan paikkaan. VarmaLaina.fi tarjoaa kattavan ja helppokäyttöisen vertailutyökalun vakuudettomille lainoille summille 1000 – 60 000 euroa.

Miksi valita meidät?

 • Monipuolinen valikoima: Kilpailuta ja vertaile lainoja 1-15 vuoden maksuajalla.
 • Asiantuntijavinkit: Hyödynnä neuvomme oman talouden hallinnassa ja lainan haussa.
 • Täysin maksuton: Palvelumme on 100% maksuton. Ei piilokuluja tai yllättäviä maksuja.
 • Kaikki lainatuotteet esillä: Meiltä löydät juuri sinun tarpeeseesi sopivan lainatuotteen.

Kuinka se toimii?

 1. Valitse lainasumma ja maksuaika: Täytä maksuton lainahakemus ja anna meidän hoitaa loput.
 2. Vertaile lainatarjouksia: Näet kaikki saatavilla olevat lainatarjoukset selkeästi ja ymmärrettävästi.
 3. Tee päätös: Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hyväksyä lainatarjouksen sen mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Miksi VarmaLaina.fi?

Kun on kyse rahoituksen löytämisestä, luotettavuus, läpinäkyvyys ja helppous ovat avainasemassa.

Tässä muutamia syitä, miksi tuhannet suomalaiset ovat valinneet VarmaLaina.fi vertailupalvelun:

 • Kattava vertailu: Tarjoamme vertailun laajasta valikoimasta vakuudettomia lainoja, joiden summat vaihtelevat väliltä 1000 – 60 000 euroa.
 • Helppokäyttöisyys: Lainahakemus on suunniteltu yksinkertaiseksi ja selkeäksi, joten löydät parhaan lainatarjouksen vaivattomasti.
 • Maksuttomuus: Ei piilokuluja, ei yllätyksiä. Käytät palveluamme täysin maksutta ja sitoumuksetta.
 • Asiantuntijan apu: Meiltä saat paitsi valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset, myös arvokkaita vinkkejä ja neuvoja oman talouden hallintaan.
 • Luotettavat kumppanit: Yhteistyökumppaneinamme toimivat vain huolella valitut ja luotettavat lainantarjoajat.

Valitsemalla VarmaLaina.fi:n voit olla varma, että lainan hakeminen on turvallista, helppoa ja täysin maksutonta. Tervetuloa löytämään paras lainaratkaisu!

 

Kuinka lainavertailu toimii?

Lainojen vertailu VarmaLaina.fi:ssä on tehty mahdollisimman suoraviivaiseksi ja helposti ymmärrettäväksi.

Tässä yksinkertainen ohje askel-askeleelta:

 1. Valitse lainasumma ja maksuaika: Aloita määrittämällä, kuinka paljon haluat lainata ja kuinka pitkäksi aikaa.
 2. Täytä tarvittavat tiedot: Anna pyydetyt perustiedot itsestäsi, jotta voimme löytää parhaiten sopivat lainatarjoukset juuri sinulle.
 3. Vertaile lainatarjouksia: Kun olet antanut tietosi, esitämme sinulle eri lainantarjoajien tarjoukset selkeässä ja vertailukelpoisessa muodossa.
 4. Valitse paras laina: Tutustu lainatarjouksiin, vertaile korkoja, kuluja ja ehtoja, ja valitse sinulle parhaiten sopiva laina.
 5. Hyväksy lainatarjous: Kun olet löytänyt sopivan lainan, voit hyväksyä lainatarjouksen sen mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti.

Koko prosessi on suunniteltu olemaan nopea ja helppo, jotta voit löytää sopivimman lainan vaivattomasti.

 

Lainasummat ja maksuajat

Jokaisella lainanhakijalla on erilaiset tarpeet ja toiveet. Me VarmaLaina.fi:ssä ymmärrämme tämän, ja olemme siksi tehneet palvelustamme mahdollisimman joustavan ja helppokäyttöisen.

Lainasummat: Haluatpa sitten rahoittaa pienemmän hankinnan tai suuremman investoinnin, meillä on sinulle ratkaisu. Voit kilpailuttaa lainoja summille:

 • Minimi: 1000 euroa
 • Maksimi: 60 000 euroa

Tämä mahdollistaa monenlaisten tarpeiden rahoittamisen, oli kyseessä sitten auton osto, kodin remontti tai unelmaloma.

Maksuajat: Joustavuus ei pääty lainasummiin. Tarjoamme myös laajan valikoiman eri pituisia maksuaikoja, jotta voit valita sellaisen, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi:

 • Lyhin maksuaika: 1 vuosi
 • Pisin maksuaika: 15 vuotta

Valitsemalla juuri sinulle sopivan maksuajan voit varmistaa, että lainan lyhentäminen ei rasita talouttasi liikaa.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lainasumman ja maksuajan.

 

VarmaLainan vinkit talouden hallintaan

Talouden hallinta on monelle haastavaa, mutta samalla keskeinen taito, joka määrittää jokapäiväisen elämämme mukavuuden ja tulevaisuuden unelmiemme saavuttamisen. VarmaLaina.fi haluaa olla mukanasi tässä matkassa. Emme ole pelkästään lainavertailupalvelu; olemme myös tiedonlähde ja tuki, kun haluat rakentaa terveempää suhdetta rahaan.

Budjetointi on ensimmäinen askel kohti taloudellista vapautta. Se auttaa sinua näkemään selkeämmin tulot, menot ja mahdolliset säästökohteet. Meidän asiantuntijamme jakavat blogissamme vinkkejä ja strategioita, joiden avulla voit laatia realistisen ja toimivan budjetin.

Lainaehdot ja muut lainoihin liittyvät asiat, kuten lainojen korot, maksuehdot ja maksuajat voivat tuntua monimutkaisilta. Siksi tarjoamme tietoa ja neuvoja, jotka opastavat sinua välttämään yleisimmät kompastuskivet ja tekemään parempia päätöksiä.

Ehkä olet jo ottanut lainaa ja mietit, kuinka hallita sitä parhaalla mahdollisella tavalla? Tai ehkä olet harkitsemassa lainojen yhdistämistä? Oli tilanteesi mikä tahansa, VarmaLaina.fi:n asiantuntijavinkit ovat apunasi.

 

Lainojen yhdistäminen: Miksi ja miten?

Lainojen yhdistäminen on prosessi, jossa useat eri lainat ja velat yhdistetään yhdeksi selkeämmäksi lainaksi. Tämän lähestymistavan taustalla on monia etuja. Ensinnäkin se voi helpottaa talouden hallintaa vähentämällä useiden eri lainanlyhennysten ja korkojen seuraamisen vaivaa yhdeksi selkeäksi maksuksi. Toiseksi, yhdistämällä lainat, voi saada alhaisemman keskimääräisen koron, mikä voi säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Miten se sitten toimii? Lainojen yhdistämiseen VarmaLaina.fi:ssä tarvitset vain tiedot nykyisistä lainoistasi ja niiden ehdoista. Palvelumme auttaa sinua vertailemaan eri yhdistelylainatarjouksia ja valitsemaan sellaisen, joka tarjoaa parhaan mahdollisen hyödyn sinulle. Olipa tavoitteenasi sitten yksinkertaistaa talouttasi tai säästää koroissa, VarmaLaina.fi on apunasi tässä tärkeässä tehtävässä.

 

Lainan kilpailutus: Miksi ja miten?

Lainan kilpailutus on prosessi, jossa haettavaa lainaa vertaillaan useiden eri lainantarjoajien kesken, jotta löydettäisiin sinulle parhaiten sopiva tarjous. Mutta miksi se on niin tärkeää? Yksinkertaisesti sanottuna, lainatarjoukset ja ehdot vaihtelevat paljon eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä. Kilpailuttamalla lainasi voit varmistaa, että saat parhaan mahdollisen koron ja ehdot, mikä voi säästää sinulle huomattavia summia pitkällä aikavälillä.

Miten se sitten toimii? VarmaLaina.fi:ssä sinun tarvitsee vain syöttää lainaasi liittyvät perustiedot, kuten haettava summa ja toivottu maksuaika. Palvelumme ottaa sitten hoitaakseen vertailun ja esittää sinulle parhaat saatavilla olevat lainatarjoukset. Tämän avulla voit tehdä päätöksen nopeasti ja vaivattomasti, tietäen, että olet tehnyt parhaasi sopivimman lainan löytymiseksi.

 

Lainavertailu: Miksi ja miten?

Lainavertailu on erittäin tärkeä vaihe lainan hakemisessa, ja monelle se voi tuntua monimutkaiselta prosessilta. Mutta miksi se on olennaista? Markkinoilla on lukuisia lainantarjoajia, joilla kaikilla on omat ehtonsa, koronsa ja tarjouksensa. Vertailemalla eri lainavaihtoehtoja voit varmistaa, että valitset edullisimman ja omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan lainan. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin koroissa ja muissa kuluissa pitkällä tähtäimellä.

Mutta miten se tehdään? VarmaLaina.fi tekee tämän prosessin yksinkertaiseksi. Syötä vain toivomasi lainan tiedot palveluumme, ja me huolehdimme lopusta. Vertailemme lukuisia lainantarjoajia puolestasi ja esitämme sinulle parhaat vaihtoehdot selkeästi ja ymmärrettävästi. Näin voit tehdä päätöksen ilman, että joudut käymään läpi monimutkaisia lainavertailuja itse.

 

Miksi palvelumme on maksuton?

Monet ihmettelevät, kuinka voimme tarjota asiantuntevan lainavertailupalvelumme täysin maksutta. Vastaus on yksinkertainen: yhteistyö. Kun asiakas hakee ja saa lainan kauttamme, lainantarjoaja maksaa meille pienen provision tästä palvelusta. Tämä mahdollistaa sen, että voimme pitää VarmaLaina.fi:n palvelut maksuttomina sinulle, käyttäjälle. Haluamme tehdä lainojen vertailusta ja hakemisesta mahdollisimman helppoa kaikille, ja tämä malli auttaa meitä toteuttamaan tuon vision. Samalla voit luottaa siihen, että toimimme aina puolueettomasti ja asiakkaan edun mukaisesti, sillä menestyksemme perustuu siihen, että löydät parhaiten sinulle sopivan lainan.

 

Luotettavat kumppanimme

VarmaLaina.fi:n menestys ei perustu ainoastaan omaan osaamiseemme, vaan myös vahvaan ja luotettavaan yhteistyöhön kumppaneidemme kanssa. Ymmärrämme, että kun kyseessä on raha ja taloudelliset päätökset, luottamus on kaiken perusta. Siksi olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme vain sellaiset lainantarjoajia, jotka ovat tunnettuja rehellisyydestään, läpinäkyvyydestään ja asiakaslähtöisestä palvelustaan. Jokainen lainapalvelu on huolella tarkastettu, jotta voimme taata, että lainatarjoukset, joita saat kauttamme, ovat aina luotettavista ja tunnetuista lähteistä. Haluamme varmistaa, että kun teet päätöksiä VarmaLaina.fi:n avulla, voit olla täysin varma siitä, että olet parhaissa käsissä.

 

Lainatuotteet joita voit hakea VarmaLaina.fi:n kautta

VarmaLaina.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lainatuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan eri elämäntilanteisiin ja rahoitustarpeisiin.

Pikavippi on pieni ja lyhytaikainen laina, joka sopii yllättävien menojen kattamiseen.

Joustoluotto puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa joustavasti tarpeesi mukaan.

Kulutusluotto on suunniteltu suurempien hankintojen, kuten auton tai remontin, rahoittamiseen.

Pankkilaina on perinteinen lainamuoto, joka tarjoaa usein edullisemman koron ja pidemmän maksuajan suuremmille lainasummille.

Jos sinulla on useita lainoja eri palveluntarjoajilta, yhdistelylaina voi auttaa sinua yhdistämään ne yhdeksi selkeämmäksi lainaksi, joka voi säästää sinulle rahaa ja vaivaa.

Riippumatta tarpeestasi, VarmaLaina.fi auttaa sinua löytämään parhaan lainatuotteen.

Olemme palvelleet jo yli 400.000 kuluttajaa

VarmaLaina on ollut mukana yli 400.000 Suomalaisen lainanhakijan lainaratkaisuissa.

Palvelumme asiakastyytyväisyys on ollut erinomainen jo useiden vuosien ajan.

Olemme avoinna 24/7
Voit täyttää ja lähettää maksuttoman lainatarjouspyynnön milloin vain. Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa.
Olemme avoinna 24/7
Lainaa nopeasti tilille
Olemme nopea lainan kilpailutuspalvelu, josta saat lainaa jopa alle puolessa tunnissa. Hyväksyttyjä lainoja maksetaan tileille kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.
Lainaa nopeasti tilille
Kotimainen ja luotettava
Olemme 100% kotimainen ja luotettava lainojen kilpailutuspalvelu. Palvelumme ovat täysin maksuttomia kaikille lainanhakijoille.
Kotimainen ja luotettava

Asiakkaidemme kokemuksia

🌟🌟🌟🌟🌟 Maija K., Tampere Olin yllättynyt siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen vertailu VarmaLaina.fi:n kautta oli. Sain räätälöidyn lainatarjouksen juuri minun tarpeisiini ja säästin huomattavasti kuluissa!

 

🌟🌟🌟🌟 Juuso L., Oulu Yhdistin vanhat lainani yhdeksi yhdistelylainaksi VarmaLaina.fi:n avulla. Palvelu oli selkeä ja sain nopeasti vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Suosittelen ehdottomasti!

 

🌟🌟🌟🌟🌟 Anniina R., Helsinki Olin ensimmäistä kertaa hakemassa kulutusluottoa ja olin hieman epävarma koko prosessista. VarmaLaina.fi teki koko prosessista yksinkertaisen ja ymmärrettävän. Kiitos!

 

🌟🌟🌟🌟 Sami V., Jyväskylä Tarvitsin pikavippiä yllättävään menoon. VarmaLaina.fi:n kautta löysin luotettavan tarjoajan nopeasti ja ilman piilokuluja. Erinomainen palvelu!

Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Mikä on VarmaLaina.fi?

VarmaLaina.fi on kotimainen lainojen vertailupalvelu, joka auttaa käyttäjiään löytämään parhaat lainatarjoukset.

Kuinka paljon voin lainata VarmaLaina.fi:n kautta?

Voit kilpailuttaa lainoja summille 1000 – 60 000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan voin valita?

Voit valita lainallesi 1 – 15 vuoden maksuajan.

Miten palvelunne on maksuton?

Saatamme saada palkkion yhteistyökumppaneiltamme, kun laina myönnetään kauttamme. Tämän ansiosta voimme tarjota palvelumme asiakkaillemme maksutta.

Kuinka kauan lainapäätöksen saaminen kestää?

Useimmat lainapäätökset saapuvat muutamassa minuutissa ja pisimmilläänkin saman päivän aikana, mutta tämä voi vaihdella lainantarjoajasta riippuen.

Onko VarmaLaina.fi turvallinen?

Kyllä. Käytämme viimeisintä tietoturvatekniikkaa suojellaksemme käyttäjiemme tietoja ja tehdäksemme palvelustamme mahdollisimman turvallisen.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistämisessä useat eri lainat yhdistetään yhdeksi lainaksi, mikä voi helpottaa lainan hallintaa ja usein myös vähentää kuluja.

Miten lainavertailu toimii VarmaLaina.fi:ssä?

Syötä haluamasi lainasumma ja -aika palveluumme, niin me vertailemme puolestasi eri lainatarjoajien tarjouksia ja esitämme sinulle parhaat vaihtoehdot.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo