Nopea laina!

Bank Norwegian

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Palvelun arvosana

3.8
3,8 rating
Arvosana 3.8/5 (Perustuu 6 arvosteluun)

Bank Norwegian – esittely

Bank Norwegian on Norjassa vuonna 2007 perustettu pankki, joka aloitti toiminnan Suomessa vuonna 2015. Suomessa palvelu toimii ainoastaan netissä, mikä ei toki ole huono asia. Digitaalisen palvelukokonaisuuden ansiosta lainaa hakevan kuluttajan ei tarvitse vierailla konttorissa tai käydä pitkiä lainaneuvotteluita pankissa. Hae lainaa sähköisellä lainahakemuksella ja saat alustavan lainatarjoukset nopeasti.

Bank Norwegian lainapalvelusta voidaan myöntää vakuudetonta lainaa 1000 eurosta 60.000 euroon saakka, sekä Bank Norwegian luottokorttia jopa 10.000 euron luottorajalla.

Pankkilainaan on mahdollista saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Kilpailuta Bank Norwegian laina sekä 30 muuta lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella ja katso millaisia lainatarjouksia tulet saamaan.

Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on hakijalle aina maksutonta.

 

Bank Norwegian laina:

 • Hae pankkilainaa 1000 – 60.000 euroa
 • Maksuaikaa saa 1 – 15 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia
 • Ikäraja palvelussa on 23 vuotta
 • Alustava lainapäätös nopeasti
 • Bank Norwegian on yksi suosituimmista palveluista Suomessa
 • Voit hakea lainaa mihin tahansa tarkoitukseen
 • Esimerkki lainasta: 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää).
 • Saat aina henkilökohtaisen lainatarjouksen, joten esimerkkilaskelma on vain suuntaa antava.

Bank Norwegian lainan kustannukset

 • Lainahakemus ja lainatarjous ilmainen.
 • Lainan todellinen vuosikorko max. 30,42 %
 • Nimelliskorko on 6,99 % – 19,99 %
 • Bank Norwegian laskee aina henkilökohtaisen lainatarjouksen ja se määräytyy luotonantajan tekemän riskianalyysin perusteella.
 • Aloitusmaksu 0 – 90 € riippuen haetusta lainasummasta.
 • Tilinhoitomaksu 5 € / kk.
 • Saldohinnasto 0 €
 • Palvelumme lainalaskuri auttaa sinua vertailemaan lainan korkoja ja kuluja.

Hakuehdot

Bank Norwegian voi myöntää lainaa henkilöille, jotka täyttävät vähintään seuraavat kriteerit:

 • Ikää vähintään 23 vuotta.
 • On Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 36 kuukautta.
 • Puhtaat luottotiedot, eli ei maksuhäiriömerkintöjä.
 • Suomalainen pankkitili ja henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.
 • Riittävä takaisinmaksukyky.

Bank Norwegian laskee hakijalle aina henkilökohtaisen lainatarjouksen hakijan antamien tietojen perusteella. He voivat myös tietojen perusteella hylätä hakemuksen, mikäli he eivät pysty antamaan lainatarjousta.

 

Lainan takaisin maksaminen

Haettu laina tulee aina maksaa ajallaan takaisin.

Lainan takaisinmaksusuunnitelman näet aina Bank Norwegianin toimittamasta lainatarjouksesta. Tarjouksesta näet tarkasti sen, miten laina tulee maksaa takaisin.

Tutustu siis rauhassa aina saamiisi tarjouksiin ja sen tietoihin, ennen tarjouksen hyväksymistä.

Mikäli lainan jättää maksamatta takaisin, johtaa se lisäkuluihin maksumuistutusten ja mahdollisen perinnän johdosta.

VarmaLaina.fi suosittelee aina lainaamaan vastuullisesti ja varmistamaan oman maksukyvyn ennen lainan hakemista.

 

Bank Norwegian lisätiedot

Bank Norwegian lainapalvelussa on mahdollista myös olemassa olevien lainojen yhdistäminen. Yhdistelylainaa voi hakea 60 000 euroon saakka 1 – 15 vuoden maksuajalla.

Yhdistämällä lainat säästää usein merkittävän summan kuukausitasolla, koska monen lainan aiheuttamat lainanhoitokustannukset poistuvat.

Lainojen yhdistämiseen liittyvä lainaprosessi onnistuu helposti Bank Norwegian palvelussa  ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen Bank Norwegian maksaa lainansaajan vanhan velan pois hänen puolestaan.

Bank Norwegian myöntää lainaa 1000 – 60.000 euroa, jonka hakeminen onnistuu helposti netin välityksellä.

Heillä ei ole perinteistä kivijalkapankkia, vaan he toimivat ainoastaan netissä.

Heidän kulutusluoton edullisuus ja hakemisen helppous on houkutellut suomalaisia hakemaan lainaa ja he ovatkin palvelleet jo tuhansia suomalaisia heidän rahoitustarpeissaan.

Heiltä voi hakea lainaa kaikki yli 23-vuotiaat, vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue lisää Bank Norwegianista: VertaaLainaa.fi – Bank Norwegian

 

Bank Norwegian kulutusluotto

Bank Norwegian tarjoaa kulutusluottoa, jota voi hakea 1000 – 60000 euroa. Maksuaikaa lainalle voi valita joustavasti 1 – 15 vuotta.

Laina-ajan voit valita hakemusta tehdessä ja se vaikuttaa tulevaan kuukausierääsi. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.

Kuukausierän suuruus kannattaa valita siten, että pystyt helposti hoitamaan sen, vaikka sinulle tulisikin äkillisiä menoja.

Turhan pitkää maksuaikaa ei kannata valita, sillä silloin lainalle ehtii kertymään vain turhaan korkoja ja kuluja.

Bank Norwegian pankissa voi myös yhdistää useat pienet pikavipit yhdeksi halvemmaksi pankkilainaksi.

Lainojen yhdistäminen on vuosi vuodelta suositumpaa, sillä se tuo säästön lisäksi myös selkeyttä oman talouden hallintaan.

Bank Norwegian lainapalvelu lupaa myös lainojen yhdistämisen jälkeen maksaa lainansaajan vanhan lainan kokonaisuudessaan pois.

Bank Norwegian kulutusluotto on täysin vakuudeton pankkilaina, eikä siihen tarvita henkilötakaajia. Hakijalta vaaditaan kuitenkin riittävät tulot ja takaisinmaksukyky lainan saamiseksi.

Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa ottamasta lainalleen takausta, jos sellainen helposti lähipiiristä löytyy.

Kun lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee näin ollen myös lainantarjoajan luottotappioriski. Tästä syystä lainaa pystytään myöntämään mahdollisesti suurempi summa pidemmällä maksuajalla ja alhaisemmalla lainakorolla.

 

Lainan takaisinmaksu

Kulutusluotossa takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä. Kuukausierän suuruus on aina sama koko maksuajan alusta loppuun saakka.

Voit kuitenkin tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä koska tahansa, jolloin lainasi lyhenee sen loppupäästä.

Ylimääräiset lyhennykset eivät vaikuta tulevien kuukausien laskuihin, vaan ne täytyy maksaa normaalisti.

Sinulla on myös oikeus maksaa lainasi kokonaan takaisin koska tahansa. Suosittelemme ottamaan yhteyttä Bank Norwegianin asiakaspalveluun ja varmistamaan heiltä jäljellä olevan lainasaldon, jotta osaat maksaa oikean summan takaisin.

Laskujen maksutiedot pysyvät aina samana, jotka näet saamastasi laskusta tai kirjautumalla Bank Norwegian Omat Sivuni-palveluun.

OmatSivuni-palvelussa voit myös hoitaa laskujen maksamisen kätevästi ja nopeasti.

 

Henkilökohtainen lainatarjous

Bank Norwegian tekee aina jokaiselle hakijalle henkilökohtaisen lainatarjouksen. Luoton korko on alkaen 6,99 %.

Hakijan saamaan korkoon vaikuttaa hakijan takaisinmaksukyky ja taloudellinen tilanne. Jos hakijalla on entuudestaan vähän menoja sekä muita lainoja ja kuitenkin hyvät tulot, niin sitä paremman koron hän saa lainalleen.

Mitä pienempi riski Bank Norwegianilla on sille, ettei hakija pysty maksamaan lainaansa takasin, sitä pienemmän koron he voivat lainalle myöntää.

Pienempi korko on mahdollista saada myös silloin, kun hakee lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso. Tällöin hakijoiden maksukyky paranee huomattavasti ja Bank Norwegianin riski lainan myöntämisessä pienee, joka johtaa helpommin pienempään korkoon.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki Bank Norwegian lainasta: 12,86 % korolla (todellinen vuosikorko 15,89 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 604 € ja kuukausieräksi 483,50 € (24 erää).

Usein kysyttyjä kysymyksiä Bank Norwegian palvelusta

Kenelle Bank Norwegian voi myöntää lainaa?

Jos hakija on vähintään 23-vuotias, Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta, eikä hänellä ole maksuhäiriömerkintöjä, voi hän saada lainaa. Hakijan maksukyky tarkistetaan aina ennen lainan myöntämistä.

Mitkä ovat Bank Norwegian lainasummat?

Lainasummat ovat 1000-60.000 euroa. Heidän lainalle voi rahoittaa suuriakin hankintoja. Voit myös yhdistää useat lainat yhdeksi ja säästää lainojen koroissa ja kuluissa.

Kuinka pitkä on lainan maksuaika?

Maksuaikaa lainalle saa 1-15 vuotta. Mitä suurempi lainasumma, sitä pidempi maksuaika sille voidaan myöntää. Pidemmät maksuajat takaavat sen, ettei kuukausierät kasva liian suuriksi.

Mikä on Bank Norwegianin lainatuote?

He myöntävät vakuudetonta kulutusluottoa. Se maksetaan kerralla hakijan tilille hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, jonka jälkeen sitä lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

4,0 rating
18.5.2020

Nopea palvelu. Hyvä lainatarjous

Jenni
5,0 rating
26.9.2019

Toinen kerta kun hain lainaa varmalainan kautta ja edelleen bank norwegian antoi parhaan tarjouksen.

Toni88
4,0 rating
13.8.2019

Oli aluksi vähän epäilevä kuinka tämmöinen lainan kilpailutus oikeasti toimii. Hakemuksen täyttäminen kun ei maksanut mitään eikä sitonut mihinkään, päätin kokeilla. Sain kaikkiaan 5 lainatarjousta, ja valitsin sitten Bank Norwegianin lainatarjouksen joka oli yllättävän edullinen. Ihmeen hyvin kaikki toimi!

Marko.H
3,0 rating
12.8.2019

Tarvitsin autolainaa varten kulutusluottoa. Täältä löytyi sopiva laina.

Topi.H
3,0 rating
12.8.2019

Tämä tuntui varmalta ja turvalliselta. Lainatarjous oli myös yksi edullisimmista, niin eipä siinä tarvinnut ihmemmin miettiä.

Lilli.K
4,0 rating
8.5.2019

Erittäin hyvä palvelu!

Vege

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi