Bigbank

Palvelun arvosana

3.7
3,7 rating
Arvosana 3.7/5 (Perustuu 3 arvosteluun)

Bigbank-esittely

Bigbank on kansainvälinen erikoispankki, joka on toiminut alalla jo 25 vuotta.

He ovat erikoistuneet kulutusluottoihin, joita he myöntävät 2000 – 50.000 euron väliltä. Maksuaikaa lainoilla saa 2 vuodesta jopa 10 vuoteen.

Bigbankin pystyt helposti kilpailuttamaan yli 30 muun lainapalvelun kanssa VarmaLaina.fi palvelun kautta.

 

Bigbank laina:

 • Kulutusluottoa voi hakea 1000 – 50.000 euroa.
 • Maksuaikaa saa 2 – 10 vuotta.
 • Ikäraja lainalle on 22 vuotta.
 • Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Bigbank on kulutusluottoihin erikoistunut pankki.
 • Yli 25.000 euron lainoihin vaaditaan rinnakkaishakija.
 • Yhdistä pienet lainat helposti yhdeksi kulutusluoton avulla.
 • Hae laina mihin tahansa tarkoitukseen.

Hakuehdot

Bigbank voi myöntää hakijalle kulutusluottoa, mikäli hän täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikä vähintään 22 vuotta.
 • Suomen kansalainen tai vakituisesti Suomessa asuva henkilö.
 • Nettotulot vähintään 1200 euroa kuukaudessa.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä.
 • Yli 25.000 euron lainoihin vaaditaan yhteishakija.

Jos tarvitset suurempaa lainaa, suosittelemme hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi avo-tai aviopuoliso. Kun hakijoita on kaksi, paranee heidän maksukyky, jonka avulla he voivat saada lainan myös huomattavasti edullisemmalla korolla.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Muista aina varmistaa oma maksukykysi ennen lainan hakemista. Saamastasi lainatarjouksesta näet tulevien lyhennyserien suuruuden, sekä muut lainaan ja sen takaisinmaksuun liittyvät tiedot.

Tutustu aina tarkasti saamiisi lainatarjouksiin ja allekirjoita tarjous vasta, kun olet varma että se on sinulle sopiva, eikä takaisinmaksun kanssa tule ongelmia.

Muista maksaa laskut niiden eräpäiviin mennessä, jotta vältyt ylimääräisiltä lisäkustannuksilta. Jos tarvitset apua lainaan liittyvissä asiossa sen hakemisen jälkeen, auttaa Bigbankin ammattitaitoinen henkilökunta sinua mielellään.

Lue lisää Bigbankista täältä: VertaaLainaa.fi – Bigbank

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Bigbank palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

4,0 rating
26.9.2019

Kuulin kaveriltani varmalaina.fi palvelusta ja päätin kilpailuttaa autolainani uudelleen. Paras tarjous tuli Bigbank pankista, johon sen nyt sitten vaihdoin. Kiitokset myös varmalainan asiakaspalveluun!

Iiris
3,0 rating
13.8.2019

Meillä on tulossa vanhempaan omakotitaloon remontti. Päätin kilpailuttaa lainan ennen yhdenkään tarjouksen hyväksymistä. Nyt mulle on tullut jo 7 lainatarjousta suhteellisen edullisella korolla. Katotaan ny mitä vaimo näistä tuumaa.

Masa