Äitienpäivä – Mitä äidille lahjaksi?

Äitienpäiviä - Mitä lahjaksi äidille?

Äitienpäivää juhlitaan taas toukokuun toisena sunnuntaina. Äitienpäivän lähestyessä saatat harkita brunssivarauksia tai etsiä internetistä “Maailman paras äiti” -mukia. Nämä ovat molemmat klassisia ideoita, mutta ehkä tänä vuonna tarvitaan hieman enemmän mielikuvitusta. Mikset juhliisi – ja kiittäisi – äitiäsi, äitipuoltasi, anoppia, isoäitiäsi, rakasta tätiäsi tai ketä tahansa muuta äitihahmoa haluamallasi lahjalla? Nämä ainutlaatuiset äitienpäivälahjat tuovat varmasti hymyn äidin kasvoille!

 

Rentouttava gua sha -setti

Opeta äitiäsi tekemään rentouttava kasvohieronta itselleen gua sha -setillä. Sarja sisältää gua sha -kiven ja joskus seerumin, joka sopii täydellisesti stimuloivaan, rauhoittavaan ja energisoivaan hierontaan. Vaikka gua sha -kiveä voidaan käyttää kauneudenhoitoon, se on myös perinteisen kiinalaisen lääketieteen käytäntö, jonka uskotaan olevan tehokas hyvinvointityökalu allergioihin, ruoansulatuksen parantamiseen ja turvotukseen.

 

Melua vaimentavat kuulokkeet

Anna väsyneelle äidille vähän rauhaa ja hiljaisuutta melua vaimentavilla kuulokkeilla. Esimerkiksi Apple AirPods Prot ovat loistava pari langattomia kuulokkeita, joissa on aktiivinen melunvaimennusominaisuus. Tämä johtuu suurelta osin niiden hyvästä istuvuudesta, parannetusta bassotehosta ja tehokkaasta melunvaimennuksesta.

 

Painopeitto

Painopeitoissa on juuri sen verran lisäpainoa, että ne tuntuvat pitkältä halaukselta. Painopeitot ovat suunniteltu auttamaan ja säätelemään ruumiinlämpöä sekä varmistamaan hyvät yöunet – tai niitä tarvitseville äideille todella hyvät päiväunet.

 

Hauska muki

Mikä olisikaan mukavampi tapa herätä uuteen päivään kuin juomalla rauhassa kuppi kuumaa teetä tai kahvia. Osta äidille lahjaksi hauska muki huumoritekstillä. Päivä lähtee huomattavasti paremmin käyntiin, kun aamukahvit voi juoda mieleisestä, huumorilla höystetystä mukista.

 

Kaunis kukkakimppu

Naiset rakastavat kukkia. Osta äidille lahjaksi kaunis kukkakimppu, siinä et voi mennä pahasti vikaan. Valitse kukkakimppuun äidin lempikukkia tai jos et niitä tiedä, valitse kimppu äidin lempivärin mukaan. Voit myös ostaa kukkia, jotka voi ilmojen lämmettyä istuttaa ulos kukkaruukkuun. Varmoja valintoja ovat erilaiset ruusut, orvokit, pionit ja hortensiat.

 

Avaa äidille säästötili

Avaa äidille säästötili, johon voit sijoittaa rahaa hänen merkkipäivinään. Usein aikuiset eivät enää osaa sanoa, mitä tarvitsevat tai haluavat. Jossain vaiheessa kuitenkin aikuisetkin tarvitsevat niin sanotusti ylimääräistä rahaa johonkin suurempaan hankintaan tai muuhun menoon. Säästämällä äidille tai isovanhemmalle rahaa säästötilille, voit kiperän tilanteen tullessa antaa rahat henkilön käyttöön.

Säästötilillä olevat varat keräävät korkoa jonkin verran, joten merkkipäiviin tarkoitettuihin varoihin saa kasvatettua korkoa vuosien mittaan. Pankit Suomessa tarjoavat säästötiliä asiakkailleen.

 

Osta äidille lahjaksi rannekello tai koru

Koru tai rannekello on varma valinta lahjaksi. Petenkello.fi valikoimasta löydät laajan valikoiman erilaisia koruja ja kelloja äidille lahjaksi. Valikoimasta löytyy niin ajattomat, klassiset korut kuin näyttävät juhlakorut. Voit myös ostaa äidille rannekellon kymmenien merkkien joukosta.

 

Anna äidille tai mummolle aikaasi

Paras lahja äidille on monen mielestä yhteinen aika.

Monen elämä on kiireinen eikä isoäitiään, anoppia tai omaa äitiään ehdi tapaamaan niin paljon kuin haluaisi.

Anna äidillesi omaa aikaasi joko merkkipäivänä tai säännöllisesti vaikka kerran kuukaudessa. Sovi äidin kanssa yhteinen aika hyvissä ajoin, niin molemmat saavat järjestymään kalenteriin sopivan ajan. Vietä kiireetön päivä äidin kanssa ja halutessanne käykää kahvilla, piknikillä, kävelyllä tai syömässä.

VarmaLaina.fi
Logo