Arvokello sijoituskohteena – Trendi on nousussa

Arvokello sijoituskohteena

Menneinä vuosikymmeninä rannekello oli arvostettu lahja, joka periytyi ikääntyviltä sukulaisilta seuraaville jälkipolville. Jossain vaiheessa älypuhelin korvasi rannekellon, mutta nyt on huomattavissa, että rannekelloihin sijoittaminen on taas selvässä nousussa.

 

Arvokelloon sijoittaminen – Hitti vai huti?

Arvokelloon sijoittaminen voi olla sijoituskohteena vähintään pohdinnan arvoinen asia. Osakesijoittamisessa rahat ovat sijoitettuna osakkeisiin eikä konkreettista hyötyä näe kuin sijoitusten mahdollisena arvon nousuna. Rannekelloon sijoittamalla voit samalla nauttia kellosta.

Arvokellojen hinnan nousuissa on ollut nähtävillä selkeää kehitystä. Jos olet ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan, voi arvokelloon sijoittaminen olla rahallisesti hyvä sijoitus. Hyvin harvoin arvokellon hinta laskee ajan myötä – päinvastoin.

Osa kellon omistajista arvostaa rannekellossa näyttävyyttä ja haluavat nimenomaan esitellä kelloaan. Osa haluaa kalliinkin kellon hyvin hillittynä ja etsii klassista rannekelloa, joka kestää aikaa.

 

Rannekello itselle tai lahjaksi

Kelloihin sijoittaminen on suosittua, koska kellojen arvo säilyy hyvänä vuodesta toiseen, jos vain kellosta pitää hyvää huolta. Rannekellot ovat saaneet jälleen uudenlaista arvostusta monen vuoden hiljaiselon jälkeen. Moni nuori arvostaa lahjaksi saatua rannekelloa ja huolellisesti pidettynä se kestää käytössä pitkää. Rannekello on oiva lahja nuorelle valmistuneelle, syntymäpäiväänsä viettävälle läheiselle tai puolisolle.

Rannekellovalikoima on Petenkello.fi verkkokaupassa laaja, joten valikoimasta löytyy rannekello jokaiseen tyyliin ja makuun. Rannekellon valinnassa kannattaa miettiä asiaa henkilön ammatin, pukeutumisen sekä persoonan mukaan. Toiselle sopii hyvin näyttävä ja persoonallinen kello, toiselle ranteeseen sopii paremmin siro ja selkeälinjainen kello.

Rannekellon voi ostaa myös itselleen. Monet miehet ostavat rannekelloja, koska kokevat etteivät muut korut sovi heille. Kelloja voi olla useampia ja niitä voi vaihdella tilanteen ja oman fiiliksen mukaan. Usein myös töissä käytetään erityyppistä kelloa kuin vapaa-ajalla.

 

Rannekello – sijoituskohteena vai päivittäisessä käytössä?

Jos rannekelloon haluaa panostaa, täytyy kelloon sijoittaa useita satoja jopa tuhansia euroja. Kellon arvon nousua ei kukaan voi varmuudella taata ja sijoittaakseen kalliimpaan kelloon täytyy tietää, mitä ostaa.

Tärkeitä seikkoja ovat muun muassa tarkistaa, ovatko kuoren hionnat alkuperäisiä sekä onko kellotaulu patinoitunut hyvin? Lisäksi koneiston alkuperäisyys ja kunto vaikuttavat arvoon.

Arvokellobisnes on ollut nousussa ja sen myötä myös valitettavan paljon joukkoon on tullut jäljittelijöitä. Tästä syystä arvokellon hankinnassa suositellaan aina kääntymään ammattilaisen puoleen.

Ellei arvokellon hankinta tunnu houkuttelevalta tai ajankohtaiselta, löytyy rannekelloja edullisemmallakin hinnalla. Myös perinteiset rannekellot pitävät hyvin arvonsa, vaikka kellosta ei maksaisikaan tuhansia euroja.

Petenkello.fi valikoimasta löytyy rannekelloja kilpailukykyiseen hintaan, koska kellot toimitetaan suoraan maahantuojan varastolta. Valikoimassa on niin tunnetut kellomerkit kuin huokeampaan hintaan myytävät rannekellot. Jos haluat ostaa itsellesi tai lahjaksi kellon, tutustu tarkemmin Suomen suurimpaan rannekelloja myyvään verkkokauppaan.

Petenkellossa voit maksutavaksi valita myös osamaksun, jos haluat maksaa arvokkaamman kellon erissä. Osa arvokelloon sijoittavista henkilöistä ottaa osamaksun sijaan myös lainaa kellon ostoon, mutta tällöin arvokelloihin kannattaa tutustua tarkemmin asiantuntijan avulla tai perehtymällä itse tarkoin arvokellojen ominaisuuksiin.

VarmaLaina.fi
Logo