Joustolaina ilman vakuuksia

joustoluotto

Joustolaina on laina, jonka kulut ja korko määräytyy nostojen mukaan. Lainaa voi päätöksen jälkeen nostaa tililleen aina tarpeen mukaan tarvitsemansa lainasumman. Nostot voivat olla esimerkiksi 50 euron nostoja, mutta vastaavasti joustolainan voi halutessaan nostaa tililleen myös kokonaisuudessaan luottorajan puitteissa. Joustolaina antaa monia mahdollisuuksia sen käyttämiseen ja toimii samalla hyvänä vararahastona pahan päivän varalle. Myönteisen luottopäätöksen saaminen ei edellytä useinkaan vakuuksia tai henkilötakausta, joten hakijalla on hyvät mahdollisuudet saada joustoluotto ilman vakuuksia pankista tai joltain rahoitusyhtiöltä. 

 

Joustolaina on hyvä ratkaisu monenlaiseen rahoituspulmaan

Joustolainan hakeminen voi olla parempi ratkaisu, kuin omien säästöjen käyttäminen. Säästöille monesti löytyy käyttöä myöhemmin muuhun tarkoitukseen. Joustoluotto toimii hyvänä rahoitusmuotona, kun lainaa tarvitsee nopeasti. Luottoa nostetaan käyttöön myös, kun tiedossa on jokin suurempi hankinta, mihin rahaa tarvitsee enemmän kuin mitä rahaa jäisi itsellä laskujen ja muiden menojen jälkeen. Joustolaina on myös edullisempi ja monipuolisempi ratkaisu akuuttiin rahan tarpeeseen kuin esimerkiksi pikavippi.

Joustolainassa kulut ja korko määräytyy aina tehtyjen nostojen mukaan, ellet nosta lainaa, et myöskään maksa mitään. Joustolaina on jatkuva luotto, mikä tarkoittaa että kun asiakas maksaa takaisin nostamaansa lainaa, vapautuu rahaa uudelleen hänen käyttöön ilman uuden lainahakemuksen täyttämistä.

Joustolainaan voi lainapalvelusta riippuen saada luottorajan 1000 eurosta aina jopa 50000 euroon saakka. Joustolainan takaisinmaksuaika on aina joustava. Lue lisää Nordean vakuudettomasta joustoluotosta.

 

Neljä yleisintä syytä miksi joustolaina kannattaa ottaa

Auton, veneen tai moottoripyörän hankintaan

Monella suomalaisella tulee jossain elämänvaiheessa eteen auton, veneen tai moottoripyörän hankinta. Aina autoliikkeen tarjoama rahoitus ei tunnu hyvältä tai tarpeeksi edulliselta. Vielä, jos hyvän menopelin sattuu löytämään yksityiseltä henkilöltä, voi rahoituksen kanssa tulla kiire. Joustolaina on oiva ratkaisu, kun auton tai muun ajoneuvon hankinta on tullut ajankohtaiseksi. Luottopäätöksen voi hakea jo etukäteen hyvissä ajoin ja kun sopivan hintainen kulkuväline osuu kohdalle, on rahoitus jo valmiiksi kunnossa ja pääset nopeasti vääntämään kauppaa.

Kodin remontointiin

Kodin remontoiminen ei useinkaan tapahdu hetkessä. Lainaa voi tarvita pienemmissä erissä aina silloin tällöin. Joustolaina toimii remontissa hyvänä rahastona, koska lainaa ei tarvitse nostaa kerralla käyttöön, vaan aina sen hetkisen tarpeen mukaan. Jos kuitenkin tarvitset suurempaa remonttilainaa, voi kertaluontoisesti tilille maksettava perinteinen kulutusluotto olla parempi vaihtoehto.

Harrastuksiin, matkusteluun, lemmikin hoitokuluihin

Harrastukset eivät aina ole mitään edullisia. Lapsen jääkiekkoharrastus tai jokin muu välineurheilu vaatii vanhemmilta toisinaan useiden satojen eurojen investoinnin harrastukseen. Perheen kanssa lomailu maksaa myös tuhansia euroja. Rakkaan lemmikin sairastuminen vaatii myös veronsa ja säästetyt eurot hupenee nopeasti. Tällaisia tilanteita varten joustolaina on myös varteen otettava vaihtoehto.

Suurempia juhlia varten 

Onko tiedossa suuremmat juhlat, kuten häät, rippijuhlat, syntymäpäivät tai jokin muu tärkeä tapahtuma? Juhlien järjestäminen on hyvinkin kallista, kun otetaan huomioon ruokailu, juhlapaikan vuokra, koristelu, vaatteet, valokuvaus yms. Toisinaan käy jopa niin, juhlien suuret kustannukset tulevat jopa pienoisena yllätyksenä. Joustolaina toimii tässäkin hyvänä rahoittajana, kun kaikkeen ei vaan osaa varautua tai kun tarkkaa budjettia ei pysty aina laatimaan.

 

Sinun saattaa kiinnostaa:

kylpyhuoneremontin hinta koostuu monesta tekijästä

VarmaLaina.fi
Logo