Mikä pankki myöntää lainaa helposti?

Lainaa voi hakea kymmenistä eri pankeista tai muista rahoituslaitoksista. Lainaa hakiessa lainalle voi olla useita erilaisia kriteerejä, kuten: Mistä saa lainaa heti, mistä löytyy halvin laina tai mistä pankista saa lainaa helposti?

Toki näiden eri hakukriteerien prioriteetti vaihtelee lainanhakijan ja lainan käyttötarkoituksen mukaan. Tässä artikkelissa keskitytään nyt kuitenkin siihen, mistä pankista saa helpoiten lainaa.
Mikä on helppoa lainaa?

Vielä viime vuosien aikana netistä sai kirjaimellisesti lainaa helposti, siis todella helposti. Netissä toimi kymmeniä pikalainapalveluita, joiden lainatuote oli vakuudeton pikavippi.

Näitä pikavippejä myönnettiin todella helposti, sillä niiden suuret korot korvasivat hyvin maksamattomien pikavippien aiheuttamat luottotappiot.

Pikavippien jäädessä pois lainamarkkinoilta, niiden tilalle tulivat useiden tuhansien eurojen luottorajoilla varustetut joustoluotot. Nämä joustoluotot olivat koroiltaan todella kalliita ja niitä myönnettiin lähes yhtä helposti kuin niitä edeltäviä pikavippejä.

Vasta vuonna 2019 kun vakuudettomien lainojen 20 % nimelliskorkokatto astui voimaan, voitiin viimein sanoa että enää netistä ei kovin helpolla lainaa myönnetä, ellei lainanhakijalla ole riittävän hyviä tuloja ja maksukykyä.

 

Kuka voi saada lainaa helpolla?

Nykyäänkin lainaa voi saada helposti, mutta se koskee vain niitä lainanhakijoita joilla on säännölliset tulot, ei liikaa velkaa ennestään ja moitteettomat luottotiedot.

Jos lainanhakijalla esimerkiksi ei ole vakituista työpaikkaa, tai jos hänen kuukausipalkkansa on alle 2000 euroa, ei mikään pankki myönnä lainaa ainakaan kovin helposti.

 

Miten voin selvittää mikä pankki myöntää helpoiten lainaa minulle?

Jos sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot, voit hyvinkin saada lainaa netistä.

Selvittääksesi sen, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa juuri sinulle, sinun tarvitsee vain pyytää lainatarjoukset palvelumme kautta, niin me välitämme sen noin 30 eri pankille ja muulle luotonmyöntäjälle.

Lähetettyäsi lainatarjouspyynnön saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Mahdolliset lainatarjoukset saapuvat noin 2 minuutin sisällä.

Jos saat lainatarjouksia, näet myös sen mikä pankki sitä sinulle tarjoaa.
Saako lainaa helpommin netistä, kuin kivijalkapankista?

Pankeilla on samat lainanmyöntökriteerit riippumatta siitä, haetaanko lainaa netistä vai pankin konttorista.

Ajatus siitä että lainan saa helpoiten netistä, johtuu siitä että lainan hakeminen netin kautta on yleisesti ottaen helpompaa ja nopeampaa.

Netissä tavoitat yhdellä hakemuksella myös monta pankkia, sen sijaan että hakisit lainaa vain yhdestä pankista kerrallaan.

Lainan hakeminen kivijalkapankista tarkoittaa myös sitä että joudut ensin varaamaan sinne ajan ja menemään sovittuna ajankohtana pankkiin lainaneuvotteluun.

Kun haet lainaa netistä, voit täyttää hakemuksen kotoasi käsin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Kysymykseen: Mistä pankista saa helpoiten lainaa – tulisi miettiä myös sitä, mitä lainan hakemisen helppous ja nopeus sinulle merkitsee.

 

Huomio myös nämä, kun mietit mikä pankki myöntää helpoiten lainaa

Helppoa lainaa miettiessä asiaa voi lähestyä kahdesta eri näkökulmasta.

Toinen on se, että mikä pankki myöntää lainaa helposti, toinen on se miten lainaa voi hakea helposti.

Kuten edellä kirjoitin, nykyään netissä ei enää toimi pikalainapalveluita, jotka myöntäisivät lainaa helpoin perustein. Jos lainanhakijalla ei ole riittävän hyvää maksukykyä, lainaa ei yksinkertaisesti enää myönnetä.

Joten seuraavaksi täytyykin miettiä tuota, mikä tekee lainan hakemisesta helppoa?

Helppo lainan hakeminen voi tarkoittaa yhdelle sitä, että lainaa voi hakea kotoa käsin ja juuri silloin kun itse haluaa. Joku toinen voi puolestaan arvostaa sitä, että tavoittaa yhdellä hakemuksella useita pankkeja.

Me täällä Varmalainassa pystymme auttamaan molemmissa tapauksissa. Meidän maksuton kilpailutuspalvelumme on avoinna 24/7, joten voit jättää oman hakemuksesi juuri silloin kun haluat.

Kauttamme tavoitat myös monta pankkia ja luotonantajaa yhdellä ainoalla hakemuksella.
Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi
Logo