Matkailuauton rahoitus

matkailuauton rahoitus

Matkailuautojen sekä matkailuvaunujen kysyntä on ollut kasvussa viimeisen vuoden aikana. Syynä tähän on ollut koronan tuoma epävarmuus sekä tiukat matkustusrajoitukset. Moni on suunnannut kesäloman viettoon kotimaahan ja hotelliyöpymisten sijaan matkailuautossa majoittuminen on tuntunut edullisemmalta ja turvallisemmalta vaihtoehdolta. Asuntoautolla liikkumisen vapaus on houkutellut myös monia kokeilemaan karavaanarielämää. Varsinkin matkailuautojen osto ja vuokraus on tehnyt selvän piikin kysyntään. Moni ensikertalainen on tänä vuonna päässyt kokeilemaan matkailuautolla matkustamista ja osa on siihen ihastunut, toisille kerta jää kuulemma viimeiseksi.

Asuntoauton vuokraamiseen löytyy niin yksityisiä vuokraajia sekä autoliikkeitä, sama koskee myös myyntiä. Alkuun harrastus kannattaa aloittaa vuokraamalla auto, niin muutaman kerran jälkeen osaa jo tarkemmin sanoa, onko matkailuautolla liikkuminen itselle sopiva juttu. Jos matkailuautolla matkustaminen tuntuu sopivalta tavalta vaihtaa maisemaa, on pidempi aikaiseen käyttöön järkevämpää ostaa oma matkailuauto. Uusien matkailuautojen hinnat vaihtelevat noin 30000 eurosta jopa yli 100 000 euroon saakka, käytetyn matkailuauton saa edullisemmin. Ennen ostoaikeita kannattaa laittaa matkailuauton rahoitus kuntoon, koska hyväkuntoiset ja edulliset matkailuautot myydään nopeasti.

 

Mitä asioita matkailuauton valinnassa tulee ottaa huomioon?

Matkailuauton valintaan vaikuttaa monet seikat. Perheen koko, valitseeko käytetyn vain uuden auton, hinta, ajetut kilometrit, merkki ja malli. Matkailuauton valinta kannattaakin aloittaa miettimällä millaiseen matkailuautoon on varaa? Matkailuauton rahoituksen määrittäminen selkeyttää myös samalla millainen matkailuauto on järkevintä hankkia. Kun matkailuauton hinnan osalta pystyy valikoiman rajaamaan tarkemmin tiettyyn hintaluokkaan ja pääsee tarkemmin katselemaan mitä kyseisellä budjetilla saa ostettua.

Matkailuauton hinnan lisäksi kannattaa myös miettiä, tarvitaanko autoon ostaa lisävarusteita? Kyseiset lisävarusteet ovat yleensä markiisi, pyöräteline, jatkojohto, ulkokalusteet ja kaasupullo. Nämä nyt ei tuo lisäkuluja kovinkaan paljon, mutta toki nekin kannattaa budjetin laatimisessa ottaa huomioon. Myöskin mahdollinen käytetyn matkailuauton sisätilojen kangaspäällisten uudelleen verhoilu saattaa maksaa jonkin satasen.

Muita huomioon otettavia asioita on matkailuauton koko. Kaikille perheenjäsenille täytyy tietysti olla istuma- ja nukkumapaikka. Parkissa ollessa usein pyritään syömiset järjestämään ulkona, mutta sadesäällä kaikkien täytyy mahtua syömään sujuvasti myös matkailuauton sisätiloissa.

 

Matkailuauton rahoituksen voi hakea verkosta

Tiesitkö, että matkailuauton rahoituksen voi hakea autolainan tapaan verkosta? Rahoituksen hakeminen onnistuu selkeällä hakemuksella, jossa pyydetään täyttämään hakijan perustiedot, tulot, nykyiset velat sekä kuinka paljon rahoitusta tarvitaan. Vakuudetonta lainaa voi verkkohakemuksella saada 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka ja laina-aika vaihtelee lainasumman mukaan välillä 1 – 20 vuotta. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakemus kilpailutetaan Varmalainan välityksellä yli 25 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja lainanhakija saa hetkessä vertailtavakseen kaikki lainatarjoukset, jotka hänelle tietojen ja haetun lainasumman mukaan mahdollisesti voidaan myöntää.

Lainatarjoukset tulevat pankeilta ja rahoitusyhtiöltä, jotka riskianalyysina perusteella ovat arvioineet voivansa tarjota hakijalle lainaa ehtojensa mukaisesti. Lainatarjoukset vaihtelevat lainanmyöntäjän mukaan ja hakija saa tutustua tarjouksiin rauhassa, vaikka kotisohvallaan. Jos lainatarjousten joukosta löytyy sopiva laina, jolla voisi esimerkiksi rahoittaa matkailuauton oston, hyväksyy hakija tarjouksen ja allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillaan. Ellei mikään tarjouksista miellytä, saa hakija ilman mitään kuluja tai sitoutumista hylätä kaikki tarjoukset.

Suosittelemme pyytämään rahoitustarjouksen matkailuautosta nettihakemuksella, koska tarjousten pyytäminen on täysin riskitöntä. Koskaan, kun ei voi tietää mistä parhaan tarjouksen tulee saamaan ellei kokeile.

 

Aloita lainan kilpailuttaminen ja ota matkailuautoon edullinen rahoitus. 

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

VarmaLaina.fi
Logo