Hajosiko pesukone? – Akuuttiin rahahuoleen nopea pikavippi

Lainaa pesukoneeseen

Yleinen ohje on, että säästössä tulisi olla parin kuukauden palkan verran rahaa. Harvalla näin kuitenkaan on, vaan kaikki mitä tulee myös menee. Mielellään rahaa pistäisi säästöön, mutta hintojen kallistumisen myötä ajatus säästämisestä käy entistä haastavammaksi. Arjen pyörittäminen voi kuitenkin tuoda äkillisen rahantarpeen eteen, jos pesukone hajoaa, lemmikki sairastuu tai vastaan tulee jokin muu yllättävä menoerä. Säästöjä ei välttämättä ole tai niitä ei haluta käyttää. 

 

Pieni laina akuuttiin rahahuoleen

Palkkatulot tai säästöt eivät välttämättä riitä kaikkiin suurempiin menoeriin. Tietenkin normaalissa arjen kulutuksessa rahojen tulisi riittää ja ellei ne riitä on syytä tarkastella omaa talouttaan tarkemmin. Velaksi ei voi elää, mutta on ymmärrettävää, että toisinaan lainaa saattaa tarvita esimerkiksi auton ostoon, remonttiin tai johonkin muuhun yksittäiseen hankintaan. Myös äkillinen kodinkoneen hajoaminen laittaa perheen arjen sekaisin. Lapsiperheessä pesu- ja astianpesukone pyörii joka päivä kerran ellei useammankin.

Autolaina tai remonttilaina voi suuruudeltaan olla jopa kymmeniä tuhansia, mutta akuutissa rahatarpeessa lainaa voi tarvita vain 100 – 2000 euroa. Jos omat palkkatulot riittävät juuri ja juuri elämiseen, voi pesukoneen tai muun kodinkoneen hajoaminen olla taloudellisesti haastava tilanne. Lapsiperheessä kodinkoneet ovat joka päivä käytössä, joten uuden koneen hankintaa ei voi mitenkään odotella viikkoja. Usein muutamankin sadan euron laina voi olla ratkaiseva, jotta uusi kodinkone saadaan ostettua perheeseen nopeasti.

Kodinkone laina akuutissa rahatarpeessa auttaa perhettä pääsemään akuutin tilanteen yli, jolloin arjen pyörittämiseen tarkoitettuja tuloja ei tarvitse käyttää kodinkoneen hankintaan. Pikavipin takaisinmaksu onnistuu pienemmissä maksuerissä kuukausittain.

Kauttamme voit hakea lainaa pesukoneeseen, lemmikin eläinlääkärikuluihin, lomamatkaan, remonttiin tai ihan mihin vain tarvitset.

Esimerkkejä pikavipin kuukausieristä: 

Lainasumma (€)Laina-aika (vuosi)Kuukausierä (€)
10019
500315
1000330
1400342
2000538
2600549
3500566
55005104

 

Lainaa nopeasti ilman vakuuksia

Vakuudetonta lainaa varten et tarvitse henkilötakausta tai muuta vakuutta. Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa.

Jos haet lainan kivijalkapankista saattaa lainaprosessiin mennä aikaa jopa viikko. Vakuudettoman lainan voit hakea kätevästi verkosta, sinulle sopivaan kellonaikaan päivään katsomatta.

Kun täytät lainahakemuksen palvelussamme tavoitat yhden hakemuksen täyttämisellä jopa 30 eri pankkia ja rahalaitosta. Kyllä, luit oikein, Varmalaina välittää jättämäsi lainahakemuksen kymmenille eri lainantarjoajille kilpailutettavaksi. Lainahakemuksen täyttäminen tai lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä velvoita lainan ottamiseen.

Nopeimmillaan lainan saa käyttöön jo saman päivän aikana.

Tyypillisesti lainahakemuksen täyttämiseen menee aikaa noin 5 minuuttia, jonka jälkeen hakemus lähetetään arvioitavaksi pankeille ja rahalaitoksille. Sähköisten järjestelmien ansiosta lainahakemukset voidaan käsitellä jopa muutamassa minuutissa, jonka tuloksena lainanhakija saa heti tietoonsa voidaanko hänelle myöntää lainaa. Jos useampi lainantarjoaja näyttää sinulle vihreää valoa, pääset vertailemaan useampaa lainatarjousta. Lainatarjouksissa on pieniä eroavaisuuksia muun muassa takaisinmaksuaikataulussa, lainan korkokuluissa sekä muissa lainaehdoissa.

 

Lainan korko ja kulut pysyvät maltillisella tasolla

Varmalainan kautta haetun vakuudettoman lainan faktat:

  • Haettavat lainasummat 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka
  • Lainan korko alkaen vain 4,19 prosenttia
  • Lainan takaisimaksuaika 1 – 20 vuotta

Palvelumme kautta haetut lainat kilpailutetaan aina. Lainasummalla tai maksuajalla ei ole väliä, kaikki lainat välitetään kilpailutettavaksi lainantarjoajille.

Kilpailutuksessa on mukana vain sellaiset pankit ja rahalaitokset, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Lainan korko on alkaen 4,19 % ja lainan kuukausierä riippuu haetusta lainasummasta sekä maksuajasta. Nopea laina ei missään nimessä tarkoita kallista lainaa, vaan nykyään niin pienet kuin suuretkin lainat voidaan myöntää ja maksaa lainanhakijalle nopeasti teknologian kehittymisen ansioista.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset jo tänään katsottavaksesi, niin tiedät, voitko sinä saada kauttamme lainaa edullisella lainakorolla.

Lainaa voidaan myöntää henkilölle:

  • joka on täysi-ikäinen
  • jolla on puhtaat luottotiedot sekä riittävä maksukyky
  • kenellä ei ole liikaa muita luottoja.

Kodinkone laina tai muu akuuttiin lainatarpeeseen tuleva laina auttaa pääsemään vaikean tilanteen yli.

Lainaa maksetaan kerran kuukaudessa tasaerissä takaisin. Näin oma talous pysyy tasapainossa niin arjen pyörittämisen kannalta kuin taloudellisestikin.

VarmaLaina.fi
Logo