Paypal Suomi – näin otat maksutavan käyttöön

PayPal Suomi maksutapana

PayPal maksutavan takana toimii yhdysvaltalainen yritys, joka ylläpitää verkossa käytettävää PayPal- maksujenvälitysjärjestelmää. Maksumenetelmänä PayPal korvaa jo useat muut maksutavat. Suosituinta PayPal-tilin käyttö on varsinkin ulkomaisten verkkokauppaostosten yhteydessä. Ostos veloitetaan suoraan käyttäjän luottokortilta ja jos ongelmia ostetun tuotteen toimituksessa ilmenee, on käyttäjällä turvanaan turva-palvelu, jossa ostajaa autetaan saamaan korvaus maksusta, mikäli ostaja ei saa tuotteitaan.

 

Miksi ottaa PayPal käyttöön?

Ihmiset tilaavat nykyään hyvin luontevasti verkosta tuotteita, vaatteita, kosmetiikkaa yms. Monet verkkokaupoista ovat kansainvälisiä ja toimivat useassa maassa. Jos tilaat ulkomaalaisilta verkkosivustoilta tuotteita, kannattaa maksutavaksi ladata turvallinen ja luotettava PayPal. Järjestelmä tukee monien maiden valuuttaa, kuten euroa, Ruotsin kruunua, Venäjän ruplaa ja USA:n dollaria, ja hyväksyy suurimman osan ulkomaisista maksukorteista, mikä tekee kansainvälisten ostosten hyväksymisestä helppoa.

Ostoksia tehdessä ostajan ei tarvitse muistaa tai antaa verkkokaupalle korttitietojaan, vaan ostokset hoituvat henkilön sähköpostisosoitteen ja luodun salasanan avulla. PayPal on hyvin tarkka turvallisuudesta ja luotettavuudesta, joten mahdollisen ongelmatilanteen tullessa, palvelu auttaa ostoon liittyvien toimitusongelmien selvitystyössä ja mahdollisen korvauksen hakemisen kanssa. Monien käyttäjäkokemusten perusteella PayPal -palvelun kautta ostaja on saanut rahat takaisin, jos tuotetta ei ole toimitettukaan maksusta ja ilmoituksesta huolimatta.

Toimi näin:

  • Siirry PayPal Finland palveluun
  • Valitse rekisteröitymiseen henkilökohtainen tili tai yritystili
  • Jatkaaksesi, lisää kenttään puhelinnumerosi
  • Seuraavaksi saat vahvistuskoodin puhelimeesi, lisää se kenttään
  • Määritä profiilisi (sähköposti, etunimi, sukunimi)
  • Luo salasana
  • Täytä lomakkeen tiedot loppuun saakka annettujen ohjeiden mukaan ja hyväksy käyttöehdot
  • Klikkaan “Hyväksy ja luo tili” -painiketta
  • Tämän jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa sinun tulee vahvistaa tietosi valitsemalla “Activate-painike ja vahvistettava tiedot luodulla salasanalla.

Käyttääksesi PayPal-tiliä maksutapana sinun tulee liittää tili maksukorttiisi.

Tämän teet kirjautumalla PayPal-tilillesi ja klikkaamalla “lompakko”-painiketta.

Syötä luotto – ja pankkikorttisi tiedot sovellukseen.

Varmistuakseen henkilöllisyydestäsi ja tilistäsi PayPal tekee 1 euron katevarauksen kortiltasi, jotta sinun täytyy vahvistaa tiedot lähetetyllä vahvistuskoodilla.

Lisää vahvistuskoodi ja kilkkaa “vahvista”.

 

Miten PayPal – tililtä maksetaan verkko-ostoksia?

Ostoprosessi PayPalin avulla toimii siten, että ostaja valitsee tuotteet verkkokaupasta ja klikkaa maksutavaksi PayPalin. Tämän jälkeen ostaja joko kirjautuu PayPal-tililleen ja vahvistaa ostoksensa yhdellä klikkauksella tai käyttää One Touch -toimintoa, jolloin erillistä sisäänkirjautumista ei vaadita.

 

Onko PayPal turvallinen ja luotettava?

PayPal on luotettava ja turvallinen maksupalvelu kuluttajille sekä verkkokaupoille. Kauppiasta suojataan turvaverkon avulla katteettomilta maksuilta ja ostajalla on turvanaan PayPal ostajan turva.

 

Kenelle PayPal sopii?

PayPal sopii kuluttajalle, joka tekee jossain määrin verkkokauppaostoksia. Näppärän mobiilimaksutavan avulla verkko-ostosten maksaminen on turvallista. Ongelmatilanteissa kuluttaja voi ilmoittaa ongelmasta palveluun, joka selvittää toimitukseen liittyvän ongelman. Palvelu antaa näin suojaa petoksille ja väärinkäytöksille, mitä aina aika ajoin ilmenee verkko-ostosten yhteydessä.

 

Mistä maksu veloitetaan?

PayPal maksut onnistuvat luottokortilta tai pankkitililtä. Jos olet liittänyt luottokorttisi tiedot PayPal- tiliin, maksu veloitetaan sieltä. Voit myös siirtää rahaa suoraan PayPal- tilille, jolloin voit käyttää sitä suoraan maksutapana.

 

Lue myös:

Debit, credit ja yhdistelmäkortti

MobilePay – maksaminen ilman käteistä

VarmaLaina.fi
Logo