Pikavippi heti tilille

Pikavippi heti tilille

On ymmärrettävää, että joskus eteen tulee tilanne jossa tarvitaan pikavippi heti tilille. Netin lainatuotteista pikavippi on juuri oikea lainatuote tähän tarpeeseen. Pikavippi voi kuitenkin olla kuluiltaan kallis, joten se kannattaa kilpailuttaa huolellisesti. Meidän palvelumme avulla voit kilpailuttaa kymmeniä pankkeja ja muita lainapalveluita, joten meidän avulla teet pikavipin etsimisestä helpompaa. Pikavipin voi hakea monesta eri paikasta ja toiset palvelut ovat nopeampia kuin toiset, joten silläkin on väliä mistä pikavippiä lähtee hakemaan. Kerromme tässä artikkelissa miten ja mistä löydät palvelun, josta myönnetään pikavippi heti tilille.

 

Pikavippien vertailu kannattaa

Pikavippi on nopein lainamuoto, sillä sen voi saada tililleen jopa muutamassa minuutissa. Pikavippiä ei kuitenkaan koskaan pitäisi hakea ilman asianmukaista kilpailuttamista.

Pikavipin kilpailuttaminen vie palvelussamme vain pari minuuttia, joten jos sinulla on kiire saada pikavippi heti tilille, ei sen kilpailuttaminen juurikaan vaikuta sen tilille saamiseen kuluvaan aikaan. Kilpailuttamalla pikavipit näet nopeasti eri lainapalveluiden tarjoamien pikalainojen kulut ja korot, joten lainavertailun tekeminen on varsin helppoa ja vaivatonta.

 

Onko pikavippi ainut laina, jonka saa heti tilille?

Vaikka pikavippi onkin nopea lainatuote, ei se suinkaan ole ainut lainatuote josta saa lainaa nopeasti käyttöön.

Jatkuvat joustoluotot ovat vieneet tilaa perinteisiltä pikavipeiltä juuri niiden nopeuden ansiosta. Joustoluotolta voit nostaa lainaa tilille juuri silloin kun sitä tarvitset, vaikka keskellä yötä.

Joustoluoton hakeminen voi viedä hieman pidempään kuin pikavipin hakeminen, mutta kun sinulle on myönnetty joustoluotto, on se silloin käytettävissäsi 24/7.

 

Ovatko uudet pikavipit parempia kuin vanhat?

Netin uudet pikavipit ovat käytännössä katsottuna pieniä kulutusluottoja tai joustoluottoja.

Vanhat ja perinteiset pikavipit jäivät suurelta osin pois lainamarkkinoilta syksyllä 2019, kun suomeen määrättiin uusi 20 % nimelliskorkokatto vakuudettomille lainoille.

Sana: “Pikavippi” on kuitenkin jäänyt elämään ja se tarkoittaa tänäkin päivänä nopeaa lainaa. Ainut ero vanhoissa ja uusissa pikavipeissä on niiden kulut, jotka ovat nykyään varsin maltillisia.

Jos esimerkiksi tarvitset nyt 300 euron pikavipin, voit hakea sitä meidän palvelumme kautta. Saatuasi lainatarjoukset huomaat itsekin sen, että suurin osa lainatarjouksista tulee vakavaraisilta ja hyvin tunnetuilta pankeilta.

 

Pikavippi 24h – vieläkö niitä on olemassa?

Ei ole. Pikavippien ja muiden vakuudettomien lainojen maksaminen tilille yöllä kiellettiin vuonna 2013 voimaan tulleella lailla.

Tuon jälkeen pikavippiä voi hakea yöllä ja se voidaan myös myöntää yöllä, mutta sitä ei voi nostaa tilille kuin kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Joustoluotolta voi kuitenkin nostaa lainaa myös yöllä, jos joustoluoton ensimmäinen nosto on tehty kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

 

Mistä löydän parhaan pikavipin?

Jos haluat löytää palvelun josta myönnetään pikavippi heti tilille, mutta et halua maksaa siitä liikaa kuluja, voit aloittaa lainan hakemisen tutustumalla lainavertailuun.

Meidän monipuolinen lainavertailu auttaa sinua hahmottamaan paremmin pikavipin kulut ja korot.

VarmaLaina.fi
Logo