Telia liittymät

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Telia liittymät

Kilpailuta lainojen lisäksi myös puhelinliittymät

Sivustomme kautta voi kilpailuttaa lainan helposti, nopeasti ja täysin ilman mitään kuluja.

Tiesitkö että voit kilpailuttaa myös puhelinliittymät netissä vain muutamassa minuutissa?

Esittelemme tässä kirjoituksessa muutaman palvelun, jossa voit vaihtaa nykyisen puhelinliittymäsi uuteen, nopeampaan ja tietenkin edullisempaan.

 

Telia liittymät netistä

Telia on yksi suosituimmista teleoperaattoreista. Suosion takana ovat monipuoliset puhelinliittymät, nopeat 4G ja 5G – liittymät sekä selkeät sivut mistä itselleen ja muille perheenjäsenille on helppo valita tarpeisiinsa sopiva Telia liittymä.

Telia liittymät valikoimasta löytyy muun muassa peruspaketilla olevia liittymiä, joiden maksut määräytyvät sen mukaan miten asiakas käyttää liittymäänsä. Rajattomassa liittymässä puhe – ja viestipaketti sisältyy liittymän hintaan, joten sinun ei tarvitse miettiä kuukauden aikana kuinka suuri lasku ensi kuussa odottaa. Osassa liittymäpaketeissa on todella nopea 5G maksiminopeus sekä rajattomasti puhetta ja viestejä. Kyseiset liittymät sopivat henkilöille, jotka soittelevat paljon puheluita, katselevat tabletilla elokuvia ja videoita sekä käyttävät muutenkin nettiä päivittäin. Valikoimasta löytyy myös liittymä lapselle ja koululaiselle.

VertaaLiittymät.fi tarjoaa asiakkaille helppokäyttöisen liittymävertailu taulukon, josta liittymää etsivä henkilö voi katsella eri operaattoreiden hintoja ja liittymien ominaisuuksia. Tämä säästää huomattavasti aikaa, kun halutaan löytää sopiva puhelinliittymä nopeasti. Taulukko mahdollistaa, että henkilön ei tarvitse surffailla sivustolta sivulle sopivan liittymän löytämisen vuoksi.

Lue lisää aiheesta: Telia liittymät – VertaaLiittymät.fi

 

Nykyisen liittymän vaihtaminen Telia liittymään

Olemassa olevan liittymän vaihtaminen Telia liittymään ei ole laisinkaan vaikeaa.

Valitse vain valikoimasta sopiva Telia liittymä ja täytä sivustolla omat tietosi. Tämän jälkeen Telia hoitaa vanhan liittymäsi irtisanomisen puolestasi ja ilmoittaa, kun vaihto on tapahtunut. Tähän kuluu aikaa noin 5 – 15 päivää. Tuona aikana saat kotiisi postitse uuden SIM-kortin, joka tulee vaihtaa puhelimeen, kun uusi Telia liittymä on käytössäsi. Siihen asti kunnes uusi liittymä on toiminnassa, on nykyinen liittymä käytössäsi ilman katkoksia. Käytössäsi olevan puhelinnumeron saat pitää jatkossakin ellet sitten nimenomaan halua vaihtaa myös puhelinnumeroa.

Usein perhe haluaa keskittää jokaisen perheenjäsenen liittymät samalle operaattorille. Tämä helpottaa liittymien kuukausilaskujen seuraamista sekä tarvittavien muutosten tekemistä liittymiin. Usein keskittäminen kannattaa myös rahallisesti, kun kaikilla on saman operaattorin alla liittymät. Liittymätarjoukset vaihtelevat ja näitä tarjouksia on hyvä seurata, jos on ajankohtaista liittymän vaihtaminen.

Liittymätarjous.fi sivustolla on teleoperaattoreiden vaihtuvia liittymätarjouksia. Selkeän liittymävertailutaulukon avulla henkilön on helppo hahmottaa mistä löytyy hänelle tai koko perheelle edullinen liittymätarjous.

 

Puhelinliittymän vaihtamisen syyt

Yleisimmät syyt miksi puhelinliittymä halutaan vaihtaa muun muassa Telian liittymään, on tyytymättömyys nykyiseen liittymään. Nykyinen liittymä voi olla hinnaltaan kallis ja etsitään tilalle edullisempaa vaihtoehtoa. Tämä on viisas teko, koska kilpailu neljän suurimman operaattorin kesken on todella kovaa ja asiakkaille suunnattuja tarjouksia on tarjolla runsaasti. Kilpailu myös polkee puhelinliittymien hintoja alas ja se mikä oli vuosi sitten halvin puhelinliittymä ei välttämättä ole enää.

Muita syitä liittymän vaihtamiseen vaikuttavia syitä ovat toisenlaisen liittymän ottaminen lapselle tai koululaiselle tai nykyinen liittymä ei tarjoa niitä ominaisuuksia mitä kaipaa puhelinliittymältään. Myös voimassa olevan liittymän tarjousjakson loppuminen lisää uuden liittymän etsintää. On hyvä muistaa, että kun nykyinen liittymäjakso päättyy, nousee liittymän kuukausihinta jonkin verran. Kannattaa siis jo hyvissä ajoin ennen tarjousjakson päättymistä aloittaa uuden liittymän etsiminen.

 

Katso myös: Elisa liittymät

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi