Varma joustoluotto heti tilille
Hae edullinen ja varma joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia

Joustoluotto kannattaa nyt hakea netistä, sillä sen hakeminen on nyt helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan aikaisemmin.

Vielä muutama vuosi sitten pankkien myöntämät luottokortit olivat suositumpia ja edullisempia kuin netin joustoluotot. Nyt tilanne on kuitenkin toinen, koska vakuudettomien luottojen korkokatto muuttui syksyllä 2019. Lakimuutoksen seurauksena uusi vakuudettomien luottojen korkokatto on 20 %.

Kesällä 2020 hallituksen määräys HE 53/2020 puolitti tuon korkokaton vain 10 % suuruiseksi, joten netin joustoluotot ovat nyt merkittävästi edullisempia kuin tavalliset luottokortit, sillä ne jäivät tämän lakimuutoksen ulkopuolelle.

Tämä lakimuutos on näillä näkymin voimassa vuoden 2020 loppuun asti, joten nyt jos koskaan kannattaa vaihtaa kalliit ja vanhanaikaiset luottokortit uusiin ja edullisempiin joustoluottoihin.
Varma joustoluotto vain 5 minuutissa

Jos haluat itsellesi edullisen joustoluoton, voit löytää sen helposti jopa alle 5 minuutissa.

Netissä toimii useita pankkeja ja muita rahoitusyhtiöitä, joiden lainatuote on jatkuva joustoluotto. Näillä palveluilla on kuitenkin paljon eroja ikärajoissa, lainasummissa ja muissa lainaehdoissa.

Helpoiten selvität sinulle sopivimman joustoluoton tarjoajan käyttämällä meidän maksutonta joustoluottojen kilpailutuspalvelua.

Riittää siis että jätät vain yhden lainatarjouspyynnön palveluumme ja me kilpailutamme yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa puolestasi.

Automaattisen kilpailutuspalvelumme kautta saat useita lainatarjouksia nähtäväksesi alle 5 minuutissa. Yleensä nopeimmat lainatarjoukset saapuvat jo alle 2 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Vertaa ja valitse sinulle sopivin joustoluotto

Kun haet joustoluottoa VarmaLaina.fi palvelumme kautta, saat aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Lainatarjouksissa on esillä lainojen todelliset vuosikorot, joten halvin joustoluotto löytyy varsin nopeasti.

Muista kuitenkin vertailla myös muita joustoluoton ominaisuuksia, kuten takaisinmaksuohjelmaa ja sitä kuinka joustava joustoluoton maksuohjelma on.

Osa netin joustoluotoista tarjoaa jopa sellaista joustoluottoa, jossa ei ole lainkaan kiinteää maksuaikaa. Suurin osa vaatii kuitenkin tietyn minimilyhennyksen kuukaudessa.

Kun maltat vertailla koron lisäksi myös muita lainan ehtoja, varmistat että saat sellaisen joustoluoton joka sopii juuri sinun joka päiväiseen käyttöösi.
VarmaLaina.fi
Logo