CashBuddy

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

CashBuddy – esittely

CashBuddy on kotimainen osakeyhtiö, jonka lainatuotteena on vakuudeton kulutusluotto. Kulutusluottoa asiakas voi saada 1000 – 3000 euroa oman lainatarpeensa mukaan. Takaisinmaksuaikaa lainalle on mahdollista ottaa 1 – 5 vuotta. Lainan kilpailuttaminen ja lainaehtoihin tutustuminen on tehty hakijalle helpoksi.

CashBuddyn voit kilpailuttaa yli 30 lainantarjoajan kanssa nopeasti VarmaLaina.fi palvelun avulla. Lainan kilpailuttaminen on 100 % maksutonta eikä lainatarjouksien vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään.

CashBuddy laina:

  • Kulutusluottoa 1000 – 3000 euroa.
  • Laina – aika jopa 5 vuotta.
  • Kilpailukykyinen lainatuote.
  • Lainaa ilman vakuuksia tai henkilötakausta.
  • Lainaa sen verran mitä tarvitset, mihin tarvitset
  • Kilpailuta CashBuddy ja 30+ muuta lainantarjoajaa maksuttoman palvelun avulla.

CashBuddy hakuehdot

CashBuddy lainaa saadaksesi hakijan tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Hakijan tulee olla vähintään 20 – vuotias
  • Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot
  • Hakijan tulot tulee olla säännölliset ja vähintään 1200 euroa/kk.

Kun täytät lainahakemuksen, tarkista että antamasi tiedot ovat oikein.

Puutteellisesti tai huolimattomasti täytetty hakemus voi tarkoittaa hakemuksen hylkäämistä.

Lainan takaisinmaksaminen

Ennen laina hakemista laske minkä verrat tarvitset lainaa? Lainamäärän suunnittelussa voit käyttää apunasi VarmaLaina.fi lainalaskuria. Lainalaskuri laskee lainamäärän mukaan arvion lainan kuukausierästä ja kokonaiskustannuksista. Tarkan arvion lainasi kuluista ja korkomaksuista saat kuitenkin pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset. Jokaisella lainantarjoajalla on omat ehtonta ja lainahinnastonta. Tutustu tarjouksiin rauhassa. Kun sopiva lainatarjous löytyy, hyväksy tarjous. Mikään ei kuitenkaan estä hakijaa hylkäämästä kaikkia tarjouksia ilman mitään kuluja. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa lainasopimuksessa esillä olevan kuukausierän verran. Jos lainan takaisimaksun kanssa esiintyy ongelmia, ota aina epäröimättä yhteyttä lainanmyöntäjää.

Lue lisää CashBuddy-lainasta täältä: VertaaLainaa.fi – CashBuddy

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella CashBuddy palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!