Credento

Palvelun arvosana

3.7
3,7 rating
Arvosana 3.7/5 (Perustuu 3 arvosteluun)

Credento-esittely

Credento-lainaa myöntää TF Bank AB, Suomen sivuliike, joka avattiin Suomessa 2014. Toimintaa Suomessa on kuitenkin ollut vuodesta 1999.

He ovat olleet luotettava rahoittaja jo yli 25 vuoden ajan. He myöntävät tällä hetkellä kuluttajille lainaa jopa 10.000 euroa.

Maksuaikaa lainalle myönnetään 2-8 vuotta. Heidän palvelussa on myös mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia, jotka auttavat silloin, kun tuleekin yllättäviä menoja joihin ei ole osannut varautua.

 

Credento laina:

 • Lainaa on mahdollista hakea jopa 10.000 euroa.
 • Maksuaikaa lainalle saa 2-8 vuotta.
 • Ikäraja palvelussa on 22 vuotta.
 • He ovat toimineet rahoitusalalla yli 25 vuotta.
 • Vakuudeton kulutusluotto.
 • Ei vaadi henkilötakaajia.
 • Mahdollisuus pitää maksuvapaata 2 kertaa vuodessa.
 • Ei vaadi selityksiä lainan käyttökohteista.

Hakuehdot

Credento voi myöntää lainaa hakijalle, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • Täyttänyt vähintään 22 vuotta
 • Luottotiedot kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Julkinen matkapuhelinliittymä
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lopullinen lainapäätös perustuu Credenton kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella.

Hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky, jotta laina voidaan myöntää hänelle.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Credento myöntää lainan hakijoille, joilla on riittävän hyvä maksukyky. Hakijan on kuitenkin lopulta itse varmistettava, jotta pystyy maksamaan lainan ajallaan takaisin.

Tarkan maksusuunnitelman näkee saamastaan lainatarjouksesta. Tarjouksesta näkee myös muut lainaan liittyvät tiedot, kuten lainamäärä, maksuaika, kokonaiskustannukset ja niin edelleen.

VarmaLaina.fi suosittelee aina tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin tarkasti ja vasta, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä niin allekirjoita lainatarjous.

Mikäli laskut jättää maksamatta, voi niihin kertyä lisäkuluja erilaisten maksumuistutusten ja perinnän muodossa.

Lue lisää Credentosta täältä: VertaaLainaa.fi – Credento

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Credento palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

3,0 rating
26.9.2019

Annan credenton lainatarjoukselle 3 tähteä, mutta Varmalainan kilpailutuspalvelu + asiakaspalvelu saa täydet 5 tähteä. Hyvin palvelivat kun kyselin tyhmiä =)

eija89
4,0 rating
18.9.2019

Hyvä asiakaspalvelu vaikka sopimukseen ei tällä kertaa päästykään.

Olli