Credento

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Credento lainaa jopa 10.000 euroa

Palvelun arvosana

3.7
Rated 3.7 out of 5
Arvosana 3.7/5 (Perustuu 3 arvosteluun)

Credento-esittely

Credento-lainaa myöntää TF Bank AB, Suomen sivuliike, joka avattiin Suomessa 2014. Toimintaa Suomessa on kuitenkin ollut vuodesta 1999.

He ovat olleet luotettava rahoittaja jo yli 25 vuoden ajan. He myöntävät tällä hetkellä kuluttajille lainaa jopa 10.000 euroa.

Maksuaikaa lainalle myönnetään 2-8 vuotta. Heidän palvelussa on myös mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia, jotka auttavat silloin, kun tuleekin yllättäviä menoja joihin ei ole osannut varautua.

 

Credento laina:

 • Lainaa on mahdollista hakea jopa 10.000 euroa.
 • Maksuaikaa lainalle saa 2-8 vuotta.
 • Ikäraja palvelussa on 22 vuotta.
 • He ovat toimineet rahoitusalalla yli 25 vuotta.
 • Vakuudeton kulutusluotto.
 • Ei vaadi henkilötakaajia.
 • Mahdollisuus pitää maksuvapaata 2 kertaa vuodessa.
 • Ei vaadi selityksiä lainan käyttökohteista.

Credento lainan kustannukset

 • Lainahakemuksen voit tehdä täysin maksuttomasti.
 • Tarjouksen vastaanottaminen on ilmaista, eikä sido mihinkään sopimukseen.
 • Nimelliskorko on 7,99 % – 19,88 %
 • Nostopalkkio 0 €.
 • Tilinhoitomaksu 6,99 €/kk.
 • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

Hakuehdot

Credento voi myöntää lainaa hakijalle, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • Täyttänyt vähintään 22 vuotta
 • Luottotiedot kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Julkinen matkapuhelinliittymä
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lopullinen lainapäätös perustuu Credenton kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella.

Hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky, jotta laina voidaan myöntää hänelle.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Credento myöntää lainan hakijoille, joilla on riittävän hyvä maksukyky. Hakijan on kuitenkin lopulta itse varmistettava, jotta pystyy maksamaan lainan ajallaan takaisin.

Tarkan maksusuunnitelman näkee saamastaan lainatarjouksesta. Tarjouksesta näkee myös muut lainaan liittyvät tiedot, kuten lainamäärä, maksuaika, kokonaiskustannukset ja niin edelleen.

VarmaLaina.fi suosittelee aina tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin tarkasti ja vasta, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä niin allekirjoita lainatarjous.

Mikäli laskut jättää maksamatta, voi niihin kertyä lisäkuluja erilaisten maksumuistutusten ja perinnän muodossa.

 

Credento – lisätietoa lainasta

Credenton nimi on on muuttunut TF Bank Lainaksi. Nimenmuutos ei kuitenkaan vaikuta nykyiseen Credento lainaan mitenkään. Jos olet hakemassa uutta lainaa, voit hakea sen ylläolevasta linkistä “Kilpailuta Credento ja 30 muuta lainantarjoajaa”. Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet aina tarvittavat tiedot lainasta, lainan takaisinmaksusta ja muista lainaehdoista. Credento lainaan voi saada maksuvapaata, kun lainanlyhennykset on hoidettu sovitusti neljän kuukauden ajan. Tämän jälkeen on mahdollista pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaita kuukausia voi pitää enintään 2 vuoden aikana.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Credentosta

Kenelle Credento voi myöntää lainaa?

Credentolta voi saada lainaa, jos olet vähintään 22-vuotias, Suomen kansalainen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävän hyvä maksukyky. Credento antaa sinulle lopullisen lainapäätöksen, jonka he tekevät hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Kuinka paljon Credento myöntää lainaa?

Credentolta haettavat lainasummat ovat 2500 - 10.000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan Credento lainaan voi valita?

Maksuajat ovat valittavissa 2-8 vuoden väliltä. Maksuaika määrittää myös kuukausierän suuruuden. Pidempi maksuaika takaa sen, että kuukausierä ei kasva liian suureksi. He tarjoavat myös mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia 2 kappaletta vuoden aikana.

Mikä on Credenton myöntämä lainatuote?

He myöntävät vakuudetonta kulutusluottoa, joka maksetaan kerralla hakijan tilille. Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajia.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Rated 4 out of 5
18.5.2020

Edullinen vaihtoehto kun vertasi muihin lainatarjouksiin. Kaikkiaan sain 8 lainatarjousta, joten voin sanoa että tämä on hyvä palvelu.

Toivo
Rated 3 out of 5
26.9.2019

Annan credenton lainatarjoukselle 3 tähteä, mutta Varmalainan kilpailutuspalvelu + asiakaspalvelu saa täydet 5 tähteä. Hyvin palvelivat kun kyselin tyhmiä =)

eija89
Rated 4 out of 5
18.9.2019

Hyvä asiakaspalvelu vaikka sopimukseen ei tällä kertaa päästykään.

Olli

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi