Credigo

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

Credigo-esittely

Credigo on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. He ovat auttaneet satojatuhansia asiakkaita rahoitusratkaisun löytämisessä. Palvelun kautta asiakas voi saada lainaa 100 – 2500 euroa, 6 – 60 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten hakija ei tarvitse henkilötakausta tai muita vakuuksia.

VarmaLaina.fi auttaa lainan kilpailuttamisessa. Jätä maksuton hakemus ja kilpailutamme lainasi Credigolla sekä 30+ lainantarjoajalla.

Credigo laina:

  • Ikäraja lainan myöntämiseen on 20 vuotta.
  • Lainaa 100 – 2500 euroa.
  • Lainaan takaisinmaksuaikaa 6 – 60 kuukautta.
  • Lainassa ei avausmaksua tai nostokuluja.
  • Lainakorko on ainoa kuluerä.
  • Hakija ei tarvitse lainalle takausta tai muita vakuuksia.

Hakuehdot Credigo lainassa

  • Hakijalta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää
  • Hakijan luottotiedot tulee olla kunnossa eikä hakijalla saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä

Yhä useammat suomalaiset hakevat lainaa netistä, koska silloin lainan hakemiseen ei tarvitse varata pankkiaikaa.

Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina. Täytä hakemus silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja kilpailuta laina 30+ lainantarjoajalla.

Lopullinen lainapäätös perustuu Gredigon tekemään riskianalyysiin, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella.

Lainan takaisinmaksaminen

Tarkan maksusuunnitelman näet aina saamastasi lainatarjouksesta. Tarjouksesta näet kaikki lainaa kohdistuvat kulut mm. lainan takaisinmaksuaika – ja ohjelma, lainan kulut ja korko, mahdollinen laskutuslisä, tilinhoitomaksu, avausmaksu jne. Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki kulut yhteensä, se sisältää koron lisäksi kaikki lainan hoitokulut. Lainan todellisen vuosikoron lisäksi on hyvä verrata myös muita etuuksia, kuten onko lainassa mahdollista pitää myöhemmin maksuvapaata ja millainen tulee olemaan lainan kuukausierä. Kuukausierä on hyvä olla sellainen, ettet missään vaiheessa joudu lainan takaisinmaksun kanssa vaikeuksiin. On selvää, että laina tulee maksaa takaisin suunnitelman mukaisesti ja jos siinä ilmenee vaikeuksia, ota viipymättä yhteyttä Credigon asiakaspalveluun.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista ja vertaa lainaehtoja toisiinsa. Näin näet tarkasti mistä laina kannattaa ottaa.

VarmaLaina.fi suosittelee tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä niin allekirjoita lainatarjous.

Lue lisää Gredigo lainasta täältä: VertaaLainaa.fi – Credigo

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Credigo palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!