Credigo

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Palvelun arvosana

3.5
3,5 rating
Arvosana 3.5/5 (Perustuu 2 arvosteluun)

Credigo-esittely

Credigo on toiminut Suomen lainamarkkinoilla jo vuodesta 2006 lähtien. He ovat auttaneet satojatuhansia asiakkaita rahoitusratkaisun löytämisessä.

Palvelun kautta asiakas voi saada lainaa 500 – 5000 euroa, 2 – 10 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainaa varten hakija ei tarvitse henkilötakausta tai muita vakuuksia.

VarmaLaina.fi auttaa lainan kilpailuttamisessa.

Jätä maksuton hakemus niin me kilpailutamme lainasi Credigolla sekä 30+ lainantarjoajalla.

Lainatarjoukset saatuasi, sinulla on jopa viikko aikaa tutustua tulleisiin lainatarjouksiin. Jos lainatarjouksen joukossa on lainatarpeeseesi sopiva laina, voit hyväskyä tarjouksen, muussa tapauksessa voit hylätä kaikki ilman minkäänlaista sitoutumista mihinkään.

 

Credigo laina:

 • Ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 500 – 5000 euroa.
 • Lainan takaisinmaksuaika on 2 – 10 vuotta.
 • Lainassa ei avausmaksua tai nostokuluja.
 • Lainakorko on ainoa kuluerä.
 • Hakija ei tarvitse lainalle takausta tai muita vakuuksia.
 • Me kilpailutamme Credigon ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa puolestasi.

Credigo lainan kustannukset

 • Nostopalkkio 0 €
 • Tilinhoitomaksu 1,50 – 9,90 €
 • Laskutuslisä 0 €
 • Nimelliskorko on 19,95 %
 • Todellinen vuosikorko on 25,44 % – 29,35 %

Hakuehdot Credigo lainassa

 • Hakijalta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää.
 • Hakijan luottotiedot tulee olla kunnossa eikä hakijalla saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä.
 • Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot palkasta tai eläkkeestä.
 • Lainaa ilman luottotietoja ei voida myöntää, vaikka hakija saisi lainalleen takauksen.

Yhä useammat suomalaiset hakevat lainaa netistä, koska silloin lainan hakemiseen ei tarvitse varata pankki aikaa.

Lainahakemus on avoinna vuorokauden jokaisena tuntina. Täytä hakemus silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja kilpailuta laina 30+ lainantarjoajalla.

Lopullinen lainapäätös perustuu Gredigon tekemään riskianalyysiin, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Tarkan maksusuunnitelman näet aina saamastasi lainatarjouksesta. Tarjouksesta näet kaikki lainaa kohdistuvat kulut mm. lainan takaisinmaksuaika – ja ohjelma, lainan kulut ja korko, mahdollinen laskutuslisä, tilinhoitomaksu, avausmaksu jne. Lainan todellinen vuosikorko kertoo lainan kaikki kulut yhteensä, se sisältää koron lisäksi kaikki lainan hoitokulut.

Lainan todellisen vuosikoron lisäksi on hyvä verrata myös muita etuuksia, kuten onko lainassa mahdollista pitää myöhemmin maksuvapaata ja millainen tulee olemaan lainan kuukausierä. Kuukausierä on hyvä olla sellainen, ettet missään vaiheessa joudu lainan takaisinmaksun kanssa vaikeuksiin. On selvää, että laina tulee maksaa takaisin suunnitelman mukaisesti ja jos siinä ilmenee vaikeuksia, ota viipymättä yhteyttä Credigon asiakaspalveluun.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset ilman sitoutumista ja vertaa lainaehtoja toisiinsa. Näin näet tarkasti mistä laina kannattaa ottaa.

VarmaLaina.fi suosittelee tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä niin allekirjoita lainatarjous.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu sähköisesti. Lue lisää aiheesta: lainaa verkkopankkitunnuksilla.

Lue lisää Gredigo lainasta täältä: VertaaLainaa.fi – Credigo

 

Credigo lainaa ilman vakuuksia

Credigo laina on hyvä ratkaisu, kun tarvitset lainaa nopeasti. Lainaa varten hakija ei tarvitse takaajia tai vakuuksia, mikä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti. Hae lainaa helpolla lainahakemuksella, vaikka heti ja saat lainatarjoukset nähtäville jo muutaman minuutin kuluttua. Lainahakemuksen täyttäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään sopimukseen, vaan hän saa rauhassa tehdä päätöksen haluaako hyväksyä jonkun lainatarjouksia vai ei.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Credigosta

Kenelle Credigo myöntää lainaa?

Credigon palvelun ikäraja on 20 vuotta. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hänellä tulee olla tarpeeksi hyvä maksukyky.

Kuinka suurta lainaa Credigo myöntää?

Lainasummat ovat 500-5000 euroa. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi, kun kilpailutat lainan palvelussamme.

Kuinka pitkän maksuajan lainalle saa?

Lainan takaisinmaksuajat ovat 2-10 vuotta. Maksuaikaa muuttamalla saat valittua itsellesi sopivan kokoisen kuukausierän.

Millaista lainaa Credigo tarjoaa?

He tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen se maksetaan kerralla hakijan tilille. Tämän jälkeen hakija saa itse käyttää lainansa juuri kuten haluaa.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

3,0 rating
26.9.2019

Pieneen lainan tarpeeseen ihan ok

Anonymous
4,0 rating
18.9.2019

Nopea asiakaspalvelu. Ihan ok lainatarjous.

-

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi