Credit24

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

Credit24 – esittely

Credit24 on osa Lontoon pörssiin listattua International Personal Finance Plc konsernia. Palvelu on keskittynyt tarjoamaan asiakkailleen kuluttajaluottoja. Konserni on vakavarainen ja jatkuvasti kehittyvä yritys. Lainatuote jota palvelu tarjoaa on jatkuva 100 – 4000 euron joustoluotto, jonka kulut ja korko määräytyy käytön mukaan. Joustoluottoa asiakas voi nostaa tililleen tarvittavan määrän hänelle myönnetyn luottorajan puitteissa.

Credit24 lainatuotteen voit kilpailuttaa yhdessä yli 30 muun lainantarjoajan kanssa helposti VarmaLaina.fi palvelun avulla. Täytä yksi hakemus ilman riskiä tai sitoutumista.

Credit24 laina:

 • Ikäräjä 19 vuotta.
 • Jatkuva 100 – 4000 euron joustoluotto.
 • Nosta lainaa käyttöösi tarpeen mukaan.
 • Kulut ja korko määräytyy siitä mitä nostat tilillesi.
 • Ellet nosta, et myöskään maksa mitään.
 • Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin, vapautuu lainaa uudelleen käyttöösi.
 • Lainahakemus on maksuton ja täytät sen 5 minuutissa.

Hakuehdot Credit24 lainaan:

Jos alla olevat kriteerit täyttyvät, voit saada Credit24 luottoa:

 • Olet vähintään 19-vuotias
 • Sinulla ei ole tiedoissa maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on säännölliset, hyvin hoidetut tulot.
 • Sinulla on käytössä omilla tiedoilla oleva matkapuhelinliittymä
 • Haluat hakea lainaa ilman vakuuksia.

Credit24 tekee aina riskianalyysin hakijan tietojen perusteella.

He voivat hyväksyä tai hylätä hakemuksen, mikäli hakija ei täytä tarvittavia vaatimuksia, täyttänyt hakemuksen virheellisesti tai he katsovat ettei hakijalla ole riittävää maksukykyä.

Luottoraja myönnetään hakija hakemuksen sekä hakijan maksukyvyn perusteella.

Lainan takaisinmaksaminen

Lainaa voi nostaa kerralla kokonaan myönnetyn luottorajan verran tai pienemmissä osissa. Maksettuasi käyttämääsi luottoa takaisin Credit24- palvelulle, vapautat lainaa uudelleen käyttöösi ilman uuden hakemuksen täyttämistä. Lainaa maksetaan takaisin takaisinmaksuohjelman mukaisesti, sen mukaan mihin asiakas on sitoutunut allekirjoitettuaan lainasopimuksen. Luoton takaisinmaksu on joustavaa. Voit maksaa lainaa takaisin kaiken käyttämäsi luoton kerralla tai lyhentää lainaa kerran kuukaudessa. Mikäli asiakas ei suoriudu velastaan, on Credit24:llä oikeus perintään.

Lue lisää Credit24 – joustoluotosta täältä: VertaaLainaa.fi – Credit24

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Credit24 palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!