Euroloan

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Palvelun arvosana

3.8
Rated 3.8 out of 5
Arvosana 3.8/5 (Perustuu 4 arvosteluun)

Euroloan – esittely

Euroloan tarjoaa asiakkailleen kertaluontoista 100 – 10 000 euron kulutusluottoa, 3 – 36 kuukauden maksuajalla.

Lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muutakaan vakuutta.

Vakuudettomat lainat siirtyvät nopeasti asiakkaan tilille eikä lainan käyttökohdetta tarvitse erikseen mainita. Euroloan lainaa on myönnetty jo vuodesta 2007 alkaen, joten heidän palveluuun voit luottaa.

Lainan kilpailuttaminen mahdollistaa lainan tarkemman vertailun. VarmaLaina.fi palvelun avulla Eurolon lainan, sekä 30+ muun luotonantajan tarjoaman lainan kilpailuttaminen onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella.

 

Euroloan kulutusluotto:

 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 – 10 000 euroa.
 • Kertaluontoisesti tilille maksettava laina.
 • Lainaa ilman takausta.
 • Euroloan kulutusluotto monenlaiseen ostokseen.
 • Lainan kilpailuttaminen antaa hyvät vertailukohteet mistä laina kannattaa ottaa.
 • Tee harkittuja päätöksiä.
 • Lainan nimelliskorko on 1 – 20 %.

Euroloan lainan kustannukset

 • Kaikki lainatarjoukset ovat yksilöllisiä ja perustuvat hakijan antamiin tietoihin.
 • Lainan kilpailuttaminen ja lainatarjousten vastaanottaminen on kaikille maksutonta.
 • Avausmaksu 0 – 150 €
 • Kuukausimaksu 0,00 €
 • Vuosimaksu 0 – 150 €
 • Nimelliskorko 0 – 19 %
 • Todellinen vuosikorko 16,43 % – 29,59 %

Hakuehdot Euroloan lainaan

Voit saada Euroloanilta lainatarjouksen, mikäli täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on hyvin hoidetut raha-asiat
 • Sinulla ei ole liikaa velkaa tai merkintää luottotiedoissa
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole ongelmia suoritua kuukausierästä

Euroloan tekee päätöksen lainan myöntämisestä hakijan antamien tietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella, jos kaikki on kunnossa saat alustavan lainatarjouksen Euroloanilta ja useammalta muulta nopeasti. Vertaa lainoja toisiinsa ja tee lopullinen lainapäätös sen mukaan millaista lainaa tarvitset ja millaiset ovat saamiesi lainatarjousten lainaehdot.

Lainahakemuksen hylkäämisen syynä tai lainansaannin esteenä voi olla, mm. että hakijalla on liian alhainen ikä, hänellä on merkintä luottotiedoissa, hänellä ei ole riittävät tulot tai hän on täyttänyt hakemuksen huolimattomasti.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Jotta vältyt taloudellisilta ongelmilta, tulee sinun tutustua tarkasti saamiisi lainatarjouksiin ja niiden ehtoihin. Kaikki lainan kilpailuttamisessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat vastuullisia luotonantajia, jotka noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Lainaehdoissa kerrotaan tarkasti kuinka esimerkiksi laina tulee maksaa takaisin. Jos sinulla on lainaan liittyviä kysymysiä, voit tarvittaessa ottaa yheyttä lainantarjoajaan mistä olet lainatarjouksen saanut.

 

Euroloan – lisätietoa lainasta

Euroloan on rekisteröity luotonantaja jo vuodesta 2007 asti. Palvelu on kotimainen lainantarjoaja, joka noudattaa toiminnassaan Suomen lakia ja Aluehallintoviraston lupaa myöntää kuluttajaluottoja. Euroloan lainaa vastuullisesti ja pyrkii aina luotonmyöntämisen yhteydessä tarkistamaan hakijan tiedot tarkoin, ettei ylivelkaantumista pääsisi tapahtumaan. Lainan ottamisesta lopullisesti vastuussa on kuitenkin lainansaaja, jonka toiminnallaan tulee ottaa lainaa aina harkitusti ja vain todelliseen tarpeeseen.

 

Euroloan yhteystiedot:

Mash Finance Oyj

Pohjoisesplanadi 37 A

00100 Helsinki

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle Euroloan myöntää lainaa?

Euroloan voi myöntää lainaa, jos hakija on vähintään 20-vuotias. Lisäksi hakijalta vaaditaan Suomen kansalaisuus, puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset palkka-tai eläketulot. Lopullisen lainapäätöksen Euroloan tekee hakijan antamien tietojen perusteella.

Kuinka suurta lainaa Euroloan myöntää?

Heidän kautta voi hakea lainaa 100-10.000 euroa. Joten tarvitset sitten pientä tai suurta lainaa, löytyy Euroloanilta varmasti sopiva lainasumma.

Kuinka pitkän maksuajan Euroloanin lainalle saa?

Laina-aika voi vaihdella 1 vuodesta 5 vuoteen. Suurin maksuaika riippuu hieman haetun lainan suuruudesta. Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä pidemmän maksuajan voit saada.

Mikä Euroloanin myöntämä lainatuote on?

Euroloan myöntää kertaluontoisesti myönnettävää kulutusluottoa. Kulutusluotto on joustava lainaratkaisu, joka sopii kätevästi lähes kaikkiin rahoitustarpeisiin.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Rated 4 out of 5
18.5.2020

Eka lainatarjous tuli täältä

Anonymous
Rated 4 out of 5
7.12.2019

palveluksessa on aina jotain häiriötä nytkään ei voi tehdä nostoja muuten oikein loistava

tmmm

Ylläpidon vastaus

Hei,
Oletko kokeillut hakea lainaa etusivulla olevan hakemuksemme kautta? Sen kautta saat useita muita lainatarjouksia palveluista jotka varmasti toimivat.

Rated 4 out of 5
26.9.2019

Euroloanin pikalaina on tullut joskus haettua. Kiva nähdä että ovat myös varmalainan palvelussa mukana hieman suuremmalla lainatuotteella.

Jaana79
Rated 3 out of 5
18.9.2019

Nopea ja luotettava palvelu jota on tullut käytettyä jo monta kertaa.

Jani

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi