Euroloan

Palvelun arvosana

3.7
3,7 rating
Arvosana 3.7/5 (Perustuu 3 arvosteluun)

Euroloan – esittely

Euroloan tarjoaa asiakkailleen kertaluontoista 100 – 10 000 euron kulutusluottoa, 3 – 36 kuukauden maksuajalla. Lainaa varten ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai muutakaan vakuutta. Vakuudettomat lainat siirtyvät nopeasti asiakkaan tilille eikä lainan käyttökohdetta tarvitse erikseen mainita. Euroloan lainaa on myönnetty jo vuodesta 2007 alkaen, joten heidän palveluuun voit luottaa.

Lainan kilpailuttaminen mahdollistaa lainan tarkemman vertailun. VarmaLaina.fi palvelun avulla Eurolon lainan, sekä 30+ muun luotonantajan tarjoaman lainan kilpailuttaminen onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella.

 

Euroloan kulutusluotto:

 • Palvelun ikäraja on 20 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 – 10 000 euroa.
 • Kertaluontoisesti tilille maksettava laina.
 • Lainaa ilman takausta.
 • Euroloan kulutusluotto monenlaiseen ostokseen.
 • Lainan kilpailuttaminen antaa hyvät vertailukohteet mistä laina kannattaa ottaa.
 • Tee harkittuja päätöksiä.

Hakuehdot Euroloan lainaan

Voit saada Euroloanilta lainatarjouksen, mikäli täytät seuraavat vaatimukset:

 • Olet vähintään 20-vuotias.
 • Sinulla on hyvin hoidetut raha-asiat
 • Sinulla ei ole liikaa velkaa tai merkintää luottotiedoissa
 • Olet Suomen kansalainen
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Sinulla ei ole ongelmia suoritua kuukausierästä

Euroloan tekee päätöksen lainan myöntämisestä hakijan antamien tietojen ja taloudellisen tilanteen perusteella, jos kaikki on kunnossa saat alustavan lainatarjouksen Euroloanilta ja useammalta muulta nopeasti. Vertaa lainoja toisiinsa ja tee lopullinen lainapäätös sen mukaan millaista lainaa tarvitset ja millaiset ovat saamiesi lainatarjousten lainaehdot.

Lainahakemuksen hylkäämisen syynä tai lainansaannin esteenä voi olla, mm. että hakijalla on liian alhainen ikä, hänellä on merkintä luottotiedoissa, hänellä ei ole riittävät tulot tai hän on täyttänyt hakemuksen huolimattomasti.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Jotta vältyt taloudellisilta ongelmilta, tulee sinun tutustua tarkasti saamiisi lainatarjouksiin ja niiden ehtoihin. Kaikki lainan kilpailuttamisessa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat vastuullisia luotonantajia, jotka noudattavat Suomen lainsäädäntöä. Lainaehdoissa kerrotaan tarkasti kuinka esimerkiksi laina tulee maksaa takaisin. Jos sinulla on lainaan liittyviä kysymysiä, voit tarvittaessa ottaa yheyttä lainantarjoajaan mistä olet lainatarjouksen saanut.

Lue lisää Euroloan lainasta täältä: VertaaLainaa.fi – Euroloan 

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Euroloan palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

4,0 rating
26.9.2019

Euroloanin pikalaina on tullut joskus haettua. Kiva nähdä että ovat myös varmalainan palvelussa mukana hieman suuremmalla lainatuotteella.

Jaana79
3,0 rating
18.9.2019

Nopea ja luotettava palvelu jota on tullut käytettyä jo monta kertaa.

Jani