Laina.fi

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

Laina.fi – esittely

Laina.fi palvelun taustalla toimii Aurajoki Nordic Oyj. Rahoitusalan yhtiö on toiminut jo 10 vuoden ajan ja auttanut asiakkaitaan löytämään sopivan rahoituksen. Laina.fi tarjottava laina on 600 – 5000 euron suuruinen kulutusluotto, johon asiakas saa valita 12 – 60 kuukauden maksuajan. Kun sopiva lainasumma, sopivalla takaisinmaksuajalla on löytynyt, hakija täyttää maksuttoman hakemus, jonka jälkeen laina kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajalla.

VarmaLaina.fi auttaa lainan kilpailuttamisessa. Hakijan tehtäväksi jää lainatarjousten vertailu ja sopivan lainan valitseminen.

Kilpailuta laina niin saat paremman käsityksen siitä mistä löytyy tarpeisiisi sopiva edullinen laina.

Laina.fi lyhyesti:

 • Ikäraja on 20 – 75 vuotta.
 • Lainaa 600 – 5000 euroa.
 • Maksuaika väliltä 12 – 60 kuukautta.
 • Maksuaika valitaan haetun lainasumman mukaan.
 • Lainalle ei tarvitse hankkia vakuutta tai takausta.
 • Takaisinmaksu onnistuu kertamaksuna tai osamaksulla.
 • Mahdollisuus myöhemmin korottaa lainaa.
 • Nopea lainan tilille maksu.

Hakuehdot

Laina.fi voi myöntää lainaa hakijalle, jolla:

 • On vähintään 20 vuoden ikä
 • On Suomen kansalaisuus
 • On säännölliset tulot

Laina.fi tekee päätöksen hakemuksen hyväksymisestä ja hylkäämisestä hakijan antamien tietojen perusteella.

Hakijan tulee toimittaa hakemuksen liitteeksi tosite palkka-tai eläketuloista, jotta he voivat varmistua hakijan maksukyvystä.

Lainan takaisinmaksaminen

Lainan takaisinmaksuerä muodostuu lainan nostokulusta, vuotuisesta nimelliskorosta ja lainan pääoman lyhennyksestä. Laina tulee aina maksaa takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Mikäli huomaat ongelmia lyhennysten kanssa, ota yhteyttä välittömästi lainanmyöntäjään.

Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ikäviä ongelmia ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa merkintään luottotiedoissa. Lainaan ilman luottotietoja on myöhemmin mahdoton saada mistään.

Lue lisää Laina.fi  täältä: VertaaLainaa.fi – Laina.fi

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Laina.fi palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!