Home > Lainaa 1000

Lainaa 1000

 

Tarvitsetko lainaa 1000 euroa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Muutama vinkki ennen kuin haet lainaa 1000 euroa

✅ Vaikka 1000 euron laina ei kuulostaisi suurelta, ei sitä silti kannata hakea hätiköiden. Kilpailuttamalla lainan, voit säästää merkittäviäkin summia. Lainapalveluita, jotka myöntävät lainaa 1000 euroa, on todella monia, joten myös eroja lainapalveluiden välillä on todella paljon. Varmalaina.fi auttaa sinua löytämään niistä juuri sinulle edullisimman.

✅ Mieti lainasi kuukausierän suuruus aina siten, että sinulle jää rahaa myös säästöön, eikä sinulle tule ongelmia lainan kuukausierien maksussa.

✅ Emme suosittele hakemaan lainaa, jos sinulla ei ole säännöllisiä tuloja. Lainan hakemista kannattaa välttää myös, jos tiedät tulojesi muuttuvat lähiaikoina.

✅ 1000 euron lainan maksuaikaa miettiessä, kannattaa valita maksuaika siten, että pystyt hoitamaan kuukausierän huolettomasti. Maksuaikaa pidentämällä saat pienennettyä kuukausierää sille tasolle, että vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, pystyt silti hoitamaan kuukausierän maksamisen.

✅ Kuukausierän suuruutta miettiessä kannattaa muistaa, että kaikille meistä saattaa tulla tilanteita, kun jonkun kuukauden tulot ovatkin muita pienemmät. Tämä ei kuitenkaan saisi vaikeuttaa lainan takaisinmaksua.

✅ Hakemalla lainaa 1000 euroa palvelumme kautta, saat kilpailutettua lainasi helposti ja nopeasti. Täytä vain yksi lainatarjouspyyntö, jolloin me hoidamme lainan kilpailuttamisen puolestasi.

✅ Lainatarjoukset pyydettyäsi, voit vertailla niitä rauhassa keskenään. Tämän jälkeen voit valita niistä juuri sinulle sopivimman.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Etsin 1000 euron lainaa, kunnes löysin Varmalaina.fi palvelun. Kilpailutin lainani palvelun kautta ja löysin edullisimman lainan todella helposti.

Leila

46v, Seinäjoki

Tarvitsin remonttilainaa 1000 euroa. Varmalainan avulla minun ei tarvinnut tuhlata aikaa monien hakemusten täyttämiseen. Täytin yhden hakemuksen, jonka jälkeen sain useita lainatarjouksia, joista pystyin valitsemaan itselleni sopivimman.

Niina

37v, Helsinki

Minulle tuli tilanne, kun tarvitsin lainaa 1000 euroa. Tämän palvelun avulla sain lainan todella nopeasti, eikä minun tarvinnut itse etsiä kaikkia mahdollisia lainapalveluita.

Joni

22v, Virrat