Home > Lainaa 30000

Lainaa 30000

Tarvitsetko lainaa 30000 euroa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 30000 euroa

✅ 30000 euron laina on sen verran suuri, että tarvitset säännölliset tulot sen saamiseksi. Mikäli mahdollista, niin lainaa kannattaa hakea yhdessä esimerkiksi oman avo-tai aviopuolison kanssa. Kahdestaan haettuna lainan saanti helpottuu huomattavasti.

✅ Kun haet lainaa 30000 euroa, voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta. Maksuajan vaihtaminen vaikuttaa suoraan myös kuukausierän suuruuteen. On turvallisempaa valita aina tarpeeksi pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausierä on sopivan pieni, eikä aiheuta ongelmia tulevaisuudessa.

✅ Varmalaina.fi:n kautta voit myös hakea lainaa aiempien lainojen yhdistämiseen. Voit säästää huomattaviakin summia, kun et maksa monista pienistä lainoista erikseen korkoja ja kuluja, vaan kilpailutat yhden isomman lainan. Silloin sinun on helpompi hoitaa myös lainaan liittyvät maksutkin, kun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainasta.

✅ Et tarvitse lainaa saadaksesi vakuuksia, etkä takaajia. Lainapalvelut eivät myöskään kysele sinulta, mihin olet lainaa käyttämässä. He varmistavat ainoastaan lainanhakijan maksukyvyn ja jos se on riittävä, voivat he myöntää lainaa.

✅ Kannattaa miettiä valmiiksi, ennenkuin haet lainaa 30000 euroa, että kuinka paljon pystyt sitä lyhentämään kuukaudessa. Rahaa tulisi jäädä kuukausittain säästöönkin, kaikkien laskujen maksamisen jälkeen.

✅ Varmalaina.fi on täysin kotimainen palvelu, jonka kautta voit kilpailuttaa lainasi yli 25 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Palvelu on käyttäjälle aina maksuton.

✅ Lainaa hakeaksesi riittää, kun täytät sivuillamme olevan lainahakemuksen. Saat tämän jälkeen useammalta lainapalvelulta lainatarjouksen. Vertaile tarjoukset ja halutessasi voit hyväksyä niistä minkä haluat.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Halusin hakea suurempaa lainaa, mutta en tiennyt oikein mitään lainan kilpailuttamisesta. Varmalainan avulla hommani helpottuikin sitten huomattavasti!

Ossi

45v, Helsinki

Varmalainan kautta onnistuin vertailemaan 30000 euron lainat helposti. Näistä sain sitten vapaasti valita itselleni sopivimman lainan.

Nina

42v, Joensuu

Onnistuin mukavasti yhdistämään muutaman aiemman lainan, joita minulla oli. Samalla oli tarve pienelle lisälainalle. Nämä kaikki onnistuivat yhdellä hakemuksella!

Jaana

39v, Jyväskylä