Home > Lainaa 40000

Lainaa 40000

Tarvitsetko lainaa 40000 euroa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lue nämä asiat ennen kuin haet lainaa 40000 euroa

✅ Tiedätkin, ettei 40000 lainasumma ole enää mistään pienimmästä päästä, joten on hyvin tärkeää muistaa laskea omat tulot tarkkaan ennen lainan hakemista. Laske aina omat tulosi ja menosi kuukaudessa, jonka jälkeen tiedät, millaista kuukausierää olet valmis maksamaan.

✅ Kun lähdet hakemaan lainaa 40000 euroa, hae sitä yhdessä jonkun toisen kanssa, jos vain mahdollista. Yhteishakijan kanssa sinulla on suurempi mahdollisuus saada lainaa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma avo-tai aviopuoliso.

✅ Jos sinulla tai teillä ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedätte että niihin on tulossa muutoksia, ei lainaa kannata hakea.

✅ Suuremmissa lainoissa puhutaan aina myös pidemmistä maksuajoista. Mieti maksuaika huolellisesti, sillä se vaikuttaa suoraan myös kuukausierän suuruuteen.

✅ Kuukausierää ei kannata valita liian suureksi, vaan valitse mieluummin hieman liian pieni kuukausierä. Näin sinun on mahdollista hoitaa lainan lyhennykset, vaikka joku kuukausi sattuisikin tulemaan joitain yllättäviä menoja. Vaikka kuukausierä olisikin vähän liian pieni, voit koska tahansa maksaa lainaa suuremmallakin summalla takaisin.

✅ Kun ollaan hakemassa lainaa 40000 euroa, kannattaa sen kilpailuttaminen hoitaa huolellisesti. Varmalainan avulla pystyt kilpailuttamaan lainasi jopa 25:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä yhdellä hakemuksella!

✅ Kun teet hakemuksen sivuiltamme, lähettävät yhteistyökumppanimme omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Pääset sitten vertailemaan näitä ja valitsemaan niistä parhaimman. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Halusimme kilpailuttaa lainan mahdollisimman monessa paikassa, mutta oli täysin mahdotonta etsiä lainapalveluita ja lähetellä hakemuksia joka paikkaan. Varmalainan avulla kaikki onnistui kätevästi yhdellä hakemuksella. Saimme kilpailutettua lainan ja säästimme myös paljon aikaa.

Jere

33v, Helsinki

Varmalainan asiakaspalvelu auttoi lainan kilpailuttamisessa ja sain heiltä todella hyviä neuvoja lainanhakuun. Suosittelen!

Sami

40v, Rovaniemi

Tarvitsimme lainaa 40000 euroa uutta asuntoa ja sen remontoimista varten. Haimme lainaa yhdessä mieheni kanssa. Löysimme monien hakemusten joukosta nopeasti meille parhaan ja pääsimme eteenpäin suunnitelmiemme kanssa.

Irina

38v, Joensuu