Home > Lainaa 50000

Lainaa 50000

Tarvitsetko lainaa 50000 euroa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 50000 euroa

✅ 50000 euron laina alkaa olemaan suurimpia lainoja, joita tällä hetkellä netin kautta voi hakea. Varmalainan kautta onnistuu kaikkien lainasummien kilpailuttaminen, joten voit hakea lainaa 50000 euroa kauttamme vaikka heti.

✅ Suosittelemme hakemaan suurempaa lainaa aina yhteishakijan kanssa. Yhteishakijalla tarkoitetaan yleensä omaa avo-tai aviopuolisoa, tai muuta läheistä. Kun haette lainaa yhdessä, paranee teidän maksukyky ja lainapalveluiden on huomattavasti helpompi myöntää teille suurempaa lainaa.

✅ Voit hakea lainaa 50000 euroa mihin tarkoitukseen tahansa. Voit myös yhdistää aiempia pienempiä lainoja yhdeksi kokonaisuudeksi. Kun kilpailut lainasi uudestaan, on sinun mahdollista tehdä selvää säästöä, kun et enää maksa korkoa ja kuluja monesta eri lainasta.

✅ Mieti valmiiksi, kuinka suuren kuukausierän haluat lainaasi. Voit vaikuttaa kuukausierään muuttamalla lainan maksuaikaa. Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sinulle jää rahaa säästöönkin, kaikkien maksujen jälkeen. Voit koska tahansa maksaa lainaa takaisin kuukausierää suuremman määrän, mutta et koskaan vähempää. Siksi suosittelemme valitsemaan tarpeeksi pienen kuukausierän.

✅ Ota kuukausierää miettiessä huomioon, ettei lainan maksamisessa saisi tulla ongelmia, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisi hetkellisesti, tai sinulle tulee jotain yllättäviä kuluja.

✅ Kun haet lainaa 50000 euroa kauttamme, varmistamme että saat varmasti tämän hetken parhaat lainatarjoukset. Kilpailutamme lainasi maksutta suosituilla pankeilla ja rahoitusyhtiöillä, jotka lähettävät lainatarjouksensa suoraan sinulle. Voit näistä sitten vapaasti valita itsellesi sopivimman.

✅ Tekemällä lainan kilpailuttamisen huolellisesti, voit säästää suuriakin summia lainasi kokonaiskustannuksissa. Varsinkin näin suurissa lainasummissa nuo kokonaiskustannukset voivat vaihdella todella paljon lainapalveluiden välillä.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Unelmana oli oma asunto, mutta sitä varten täytyi saada suurempaa lainaa. Kiitos Varmalainan, sopiva laina löytyi ja oman asunnon hankkiminen etenee!

Piia

33v, Helsinki

Erittäin monipuolinen lainan kilpailutus, joka onnistuu myös suuremmille lainasummille. Yllätyin myös siitä että sain lainan kilpailutuksen täysin ilmaiseksi.

Kalle

40v, Vaasa

Onnistuin yhdistämään aiempia lainojani ja ottamaan siinä samalla myös vähän ylimääräistä lainaa. Sain todella kattavasta listasta valita itselleni sopivimman lainan, joka varmasti oli markkinoiden edullisin!

Helena

51v, Helsinki