Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Bank Norwegian

Lue lisää suuren suosion saaneesta Bank Norwegian pankista.

Kun haet lainaa meidän palvelumme kautta, me kilpailutamme lainahakemuksesi Bank Norwegianilla ja 30 muulla pankilla ja luotonantajalla.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Bank Norwegian - Suosittu pankkilaina 1000-60.000 euroa

•  Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka on myöntänyt lainaa Suomessa vuonna 2015. 

 

•  Se nousi nopeasti suosioon Suomen lainamarkkinoilla edullisen hinnoittelun ja helpon lainanhakuprosessin avulla.

 

•  Heidän valikoimasta löytyy vakuudeton kulutusluotto, luottokortti sekä säästötili.

 

•  Heiltä voi hakea lainaa 100060000 euroa. Lainan hakeminen onnistuu täysin netin välityksellä.

 

•  Maksuaikaa he tarjoavat lainoilleen 1 – 15 vuotta. Saat siis suurempiinkin lainasummiin kohtuulliset kuukausierät pidemmällä maksuajalla.

 

•  Bank Norwegianista kuluttajat voivat hakea luottokorttia 1000 – 10.000 euron luottorajalla. Luottokortin hakeminen on täysin ilmaista.

 

•  Heidän luottokorttissa on korotonta maksuaikaa aina 45 päivää. Kortissa ei ole vuosimaksua, eikä laskutuslisää kun valitsee sähköpostilaskun.

 

•  Bank Norwegianissa voi myös kuka tahansa aloittaa säästämisen heidän tarjoaman säästötilin avulla. Aikaisemmin heidän säästötilissä talletuskorko oli 1,75 %, mutta nykyisin he ovat laskeneet sen 0,75 % joka kuitenkin edelleen on erittäin kilpailukykyinen.

Bank Norwegian

Pankkilaina

Bank Norwegian pankkilaina

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka toimii tällä hetkellä neljässä maassa. Norjassa he aloittivat toimintansa vuonna 2007. Vuonna 2013 he laajensivat toimintansa Ruotsiin ja Tanskaan. Suomessa he aloittivat toimintansa vuonna 2015.

Kuten pankin nimestä voi hyvin päätellä, toimii Bank Norwegian osaomistajana lentoyhtiö Norwegian. Heillä ei ole erillistä konttoria Suomessa, vaan he toimivat suoraan rajan yli. Heidän palvelut ovat kuitenkin saatavilla täysin Suomen kielellä.

Kuluttajille he tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa, joustoluottoa, sekä säästötiliä. Heiltä ei kuitenkaan ole saatavilla muita pankkipalveluita, kuten esimerkiksi käyttötiliä.

 

Bank Norwegian vakuudeton kulutusluotto

Aloittaessaan toimintansa Suomessa, Bank Norwegian myönsi kulutusluottoa 1000 – 50.000 euroa, jota pystyi hakemaan täysin netin välityksellä. Pian he kuitenkin nostivat kulutusluoton 60.000 euroon.

Heidän myöntämään kulutusluottoon ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Bank Norwegian tekee luottokartoituksen jokaiselle hakijalle ja laskevat henkilökohtaisen lainatarjouksen aina tämän perusteella. 

Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, vähintään 23 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa.

Yksi Bank Norwegianin suosion syy on heidän hinnoittelu. Vakuudettomaksi lainaksi heidän lainan korot ja kulut ovat erittäin kilpailukykyiset, verrattuna moneen muuhun lainapalveluun.

Maksuaikaa heidän lainalleen saa 1 – 15 vuotta. Pitempi laina-aika takaa sopivan kokoiset kuukausierät suurempaankin lainasummaan.

 

Luottokortille aina 45 korotonta maksuaikaa

Lainan lisäksi erittäin suosituksi nousi Bank Norwegianin tarjoama luottokortti. Luottokortin hakeminen onnistuu koska tahansa helposti netin kautta, eikä sen hakeminen maksa mitään.

Yksi parhaista luottokortin eduista on se, että siinä saa aina 45 päivää korotonta maksuaikaa. Luottokorttia käyttämällä kerryttää myös CashPoints-pisteitä, joita voi hyödyntää Norwegianin lentolippujen ostamisessa.

Luottokortin ominaisuudet:

  • Luottoraja luottokortille on 1000 – 10.000 euroa
  • Ei vuosimaksuja
  • Ei laskutuslisää, kun valitsee sähköpostilaskun
  • Voi itse valita kortin PIN-koodin
  • Käyttö kerryttää CashPoints-pisteitä, joilla saa alennusta Norwegianin lentolipuista
  • Aina korotonta maksuaikaa 45 päivää
  • Matkoihin sisältyy ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva, kun matkan kuluista vähintään puolet on maksettu luottokortilla

 

Säästötili 0,75% talletuskorolla

Bank Norwegianin aloittaessa Suomessa, monet epäröivät ensin tallettaa rahojaan ulkomaisen pankin tilille. Nykyisin epäilyt ovat kuitenkin osoittautuneet täysin turhiksi.

Säästötili houkuttelikin nopeasti monet tallettamaan rahoja heille, koska he tarjosivat huikeaa 1,75% talletuskorkoa, joka oli suurimpien joukossa jota kellään oli tarjota.

Kuitenkin myöhemmin he ovat joutuneet laskemaan talletuskorkoaan 0,75%:n. He perustelivat koron laskemista yleiseen markkinatilanteeseen sopetumisella. Koron laskemisenkin jälkeen heidän talletuskorko on yksi parhaista. Toiseksi korkeinta talletuskorkoa maksaa TF Bank, joka myös joutui laskemaan korkoa 1,30%:sta 0,75%:n.

Heidän säästötilin avaaminen onnistuu netissä yhdellä hakemuksella, eikä tilin avaaminen maksa mitään. Säästötilille ei ole asetettu nostorajoituksia.

 

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa

Bank Norwegianista on mahdollista hakea lainaa netistä myös yhdessä esimerkiksi avo-tai aviopuolison kanssa. Kahdestaan lainaa haettaessa lasketaan molempien tulot yhteen, joka tarkoittaa maksukyvyn huomattavaa paranemista.

Maksukyvyn parannuttua kaksi hakijaa voi saada lainaa huomattavasti suurempia summia, sekä heidän on mahdollista saada se paremmalla korolla kuin yksin hakiessa.

Parempi maksukyky vähentää aina lainantarjoajan riskiä lainaamisessa, joka taas johtaa edullisempaan hinnoitteluun.

Jos haluat katsoa, mitä mieltä muut ovat Bank Norwegianista, heidän palvelusta ja tarjonnasta, voit lukea täältä lisää Bank Norwegian kokemuksia.


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi