Bank Norwegian - Lainaa jopa 60.000 € asti

Me kilpailutamme Bank Norwegian pankin ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Bank Norwegian

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Bank Norwegian

Lue lisää suuren suosion saaneesta Bank Norwegian pankista.

Kun haet lainaa meidän palvelumme kautta, me kilpailutamme lainahakemuksesi Bank Norwegian pankilla ja 30 muulla pankilla ja luotonantajalla.

 

Bank Norwegian – Suosittu pankkilaina 1000-60.000 euroa

•  Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka on myöntänyt lainoja Suomessa vuonna 2015. 

•  Se nousi nopeasti suosioon Suomen lainamarkkinoilla edullisen hinnoittelun ja helpon lainanhakuprosessin avulla.

•  Heidän valikoimasta löytyy vakuudeton pankkilaina, luottokortti sekä säästötili.

•  Heiltä voi hakea lainaa 100060000 euroa. Lainan hakeminen onnistuu täysin netin välityksellä.

•  Maksuaikaa he tarjoavat lainoilleen 1 – 15 vuotta. Saat siis suurempiinkin lainasummiin kohtuulliset kuukausierät pidemmällä maksuajalla.

•  Bank Norwegianista kuluttajat voivat hakea luottokorttia 1000 – 10.000 euron luottorajalla. Luottokortin hakeminen on täysin ilmaista.

•  Bank Norwegianissa voi myös kuka tahansa aloittaa säästämisen heidän tarjoaman säästötilin avulla. Aikaisemmin heidän säästötilissä talletuskorko oli 1,75 %, mutta nykyisin he ovat laskeneet sen 0,75 % joka kuitenkin edelleen on erittäin kilpailukykyinen.

 

Bank Norwegian pankkilaina

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka toimii tällä hetkellä neljässä maassa. Norjassa he aloittivat toimintansa vuonna 2007. Vuonna 2013 he laajensivat toimintansa Ruotsiin ja Tanskaan. Suomessa he aloittivat toimintansa vuonna 2015.

Kuten pankin nimestä voi hyvin päätellä, toimii Bank Norwegian osaomistajana lentoyhtiö Norwegian. Heillä ei ole erillistä konttoria Suomessa, vaan lainan hakeminen ja asiointi hoituu sähköisesti. Heidän palvelut ovat kuitenkin saatavilla Suomen kielellä.

Kuluttajille he tarjoavat vakuudetonta kulutusluottoa, joustoluottoa, sekä säästötiliä. 

 

Bank Norwegian vakuudeton kulutusluotto

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen vakuudetonta kulutusluottoa 1000 – 60.000 euroa nettihakemuksen välityksellä haettavaksi. Myönnetyn lainan asiakas saa käyttää kulutustarkoitukseen tai olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Yhdistettäviä lainoja ovat muun muassa olemassa oleva luottokorttivelka, aikaisemmin otetut pikavipit, kulutusluotot tai joustoluotot.

Heidän myöntämään kulutusluottoon ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Bank Norwegian tekee luottokartoituksen jokaiselle hakijalle ja laskevat henkilökohtaisen lainatarjouksen aina tämän perusteella. 

Bank Norwegian pankista voi hakea lainaa henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, vähintään 23 vuoden ikä, Suomen kansalaisuus tai pysyvä osoite Suomessa.

Yksi Bank Norwegian pankin suosion syy on heidän hinnoittelu. Vakuudettomaksi lainaksi heidän lainan korot ja kulut ovat erittäin kilpailukykyiset, verrattuna moneen muuhun lainapalveluun.

Maksuaikaa heidän lainalleen saa 1 – 15 vuotta. Pitempi laina-aika takaa sopivan kokoiset kuukausierät suurempaankin lainasummaan.

 

Luottokortille aina 45 korotonta maksuaikaa

Lainan lisäksi erittäin suosituksi nousi Bank Norwegian pankin tarjoama luottokortti. Luottokortin hakeminen onnistuu koska tahansa helposti netin kautta, eikä sen hakeminen maksa mitään.

Yksi parhaista luottokortin eduista on se, että siinä saa aina 45 päivää korotonta maksuaikaa. Luottokorttia käyttämällä kerryttää myös CashPoints-pisteitä, joita voi hyödyntää Norwegianin lentolippujen ostamisessa.

Luottokortin ominaisuudet:

  • Luottoraja luottokortille on 1000 – 10.000 euroa
  • Ei vuosimaksuja
  • Ei laskutuslisää, kun valitsee sähköpostilaskun
  • Voi itse valita kortin PIN-koodin
  • Käyttö kerryttää CashPoints-pisteitä, joilla saa alennusta Norwegianin lentolipuista
  • Aina korotonta maksuaikaa 45 päivää
  • Matkoihin sisältyy ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva, kun matkan kuluista vähintään puolet on maksettu luottokortilla

 

Säästötili 0,75% talletuskorolla

Bank Norwegian pankin aloittaessa Suomessa, monet epäröivät ensin tallettaa rahojaan ulkomaisen pankin tilille. Nykyisin epäilyt ovat kuitenkin osoittautuneet täysin turhiksi.

Säästötili houkuttelikin nopeasti monet tallettamaan rahoja heille, koska he tarjosivat huikeaa 1,75% talletuskorkoa, joka oli suurimpien joukossa jota kellään oli tarjota.

Kuitenkin myöhemmin he ovat joutuneet laskemaan talletuskorkoaan 0,75%:n. He perustelivat koron laskemista yleiseen markkinatilanteeseen sopeutumisella. Koron laskemisenkin jälkeen heidän talletuskorko on yksi parhaista. Toiseksi korkeinta talletuskorkoa maksaa TF Bank, joka myös joutui laskemaan korkoa 1,30%:sta 0,75%:n.

Heidän säästötilin avaaminen onnistuu netissä yhdellä hakemuksella, eikä tilin avaaminen maksa mitään. Säästötilille ei ole asetettu nostorajoituksia.

 

Lainan hakeminen yhteishakijan kanssa

Bank Norwegian pankista on mahdollista hakea laina netistä myös yhdessä esimerkiksi avo-tai aviopuolison kanssa. Kahdestaan lainaa haettaessa lasketaan molempien tulot yhteen, joka tarkoittaa maksukyvyn huomattavaa paranemista.

Maksukyvyn parannuttua kaksi hakijaa voi saada lainaa huomattavasti suurempia summia, sekä heidän on mahdollista saada se paremmalla korolla kuin yksin hakiessa.

Parempi maksukyky vähentää aina lainantarjoajan riskiä lainaamisessa, joka taas johtaa edullisempaan hinnoitteluun.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo