VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet lainaa 15000 euroa

•  Varmalaina.fi palvelun kautta voit helposti etsiä edullisimman lainan. Kun haet lainaa 15000 euroa sivustomme kautta, välitetään hakemuksesi automaattisesti yli 25 pankille ja rahoitusyhtiölle. Säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse erikseen tehdä 25 hakemusta, vaan kaikki onnistuu yhdellä hakemuksella meidän palvelun kautta.

 

•  Maksuaikaa voit 15000 euron lainalle valita 1-15 vuotta. Muuttamalla maksuaikaa, muuttuu myös lainan kuukausierä. Suosittelemme valitsemaan sellaisen kuukausierän, josta tiedät ettei sen takaisinmaksu tuota ongelmia.

 

•  Lainaa ei kannata hakea, mikäli sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, tai ne ovat loppumassa lähiaikoina.

 

•  Varmalainan kautta voit hakea lainaa 15000 euroa täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada lainaa huomattavasti nopeammin, verrattuna perinteisiin pankkilainoihin.

 

•  Maksuaikaa miettiessäsi, on hyvä muistaa myös se, ettei lainan takaisinmaksun tulisi vaikeutua, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin hetkellisesti.

 

•  Lainan hakeminen on mahdollista tehdä alusta loppuun netin kautta. Hae lainaa ja äytä lainahakemus, jonka jälkeen näet saamasi lainatarjoukset. Valitse sitten näistä paras. Parhaassa tapauksessa saat lainaa tilille jo saman päivän aikana.

 

•  Voit hakea lainaa 15000 euroa myös lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että hakemallasi lainalle maksetaan kaikki aiemmat lainasi pois. Näin sinun on huomattavasti helpompi hoitaa lainaan liittyvät maksut, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan takaisinmaksusta. Lainojen yhdistäminen voi myös säästää sinulle huomattaviakin summia, kun maksat korkoa ja kulua vain yhdestä lainasta.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Halusin etsiä mahdollisimman edullisen lainan, jolla maksaisin useamman pienen lainan pois. Varmalainan kautta tämä onnistui ja tuli siinä säästöäkin mukavasti kuukausitasolla.

Eino 39v, Vantaa

Lainatarjousten pyytäminen oli todella yksinkertaista ja sain monta hyvää tarjousta. Niistä sain valita parhaan 15000 euron lainan, joka maksettiin nopeasti tililleni.

Minna 36v, Kajaani

Olipa todella kätevä palvelu lainan kilpailuttamiseen. Halusin varmistaa näinkin suurtaa lainaa hakiessa, etten varmasti maksa turhasta. Varmalainan avulla onnistuin karsimaan kalliit lainat pois ja löysin nopeasti edullisen lainan, johon olet todella tyytyväinen.

Mikko 46v, Pori

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi