Lainaa 15000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 15000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 15000

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 15000

Tarvitsetko lainaa heti 15000 euroa?

Täytä maksuton lainahakemus palvelussamme, niin me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken.

Lähetettyäsi lainahakemuksen saat useita lainatarjouksia vain muutamassa minuutissa.

Lainan kilpailuttaminen monen eri lainantarjoajan kesken antaa sinulle hyvät mahdollisuudet itsellesi parhaiten sopivan lainan löytämiseen.


Lue nämä ennen kuin haet lainaa 15000 euroa

•  palvelumme kautta voit helposti etsiä edullisimman lainan. Kun haet lainaa 15000 euroa sivustomme kautta, välitetään hakemuksesi automaattisesti yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle. Säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse erikseen tehdä 30 hakemusta, vaan kaikki onnistuu yhdellä hakemuksella meidän palveluumme. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään sopimukseen. 

•  Maksuaikaa voit 15000 euron lainalle valita 1 – 20 vuotta. Muuttamalla maksuaikaa, muuttuu myös lainan kuukausierä. Suosittelemme valitsemaan sellaisen kuukausierän, josta tiedät ettei sen takaisinmaksu tuota ongelmia. Voit käyttää tässä apuna meidän palvelustamme löytyvää maksutonta lainalaskuria, jonka avulla voit laskea miten kuukausierä muuttuu lainan koron ja maksuajan mukaan.

•  Lainaa ei kannata hakea, mikäli sinulla ei ole säännöllisiä tuloja tai ne ovat loppumassa lähiaikoina, sillä se voi aiheuttaa maksuvaikeuksia. Jos et ole varma omasta maksukyvystäsi, voit saada hyviä vinkkejä ja uusia näkökulmia lainanottoon Martat.fi palvelusta.

•  Palvelumme kautta voit hakea lainaa 15000 euroa täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada lainaa huomattavasti nopeammin, verrattuna perinteisiin pankkilainoihin.

•  Maksuaikaa miettiessäsi, on hyvä muistaa myös se, ettei lainan takaisinmaksun tulisi vaikeutua, vaikka taloudellinen tilanteesi heikkenisikin hetkellisesti.

•  Lainan hakeminen on mahdollista tehdä alusta loppuun netin kautta. Hae lainaa ja täytä lainahakemus, jonka jälkeen näet saamasi lainatarjoukset. Valitse sitten näistä paras. Parhaassa tapauksessa saat lainaa tilille jo saman päivän aikana.

•  Voit hakea lainaa 15000 euroa myös lainojen yhdistämiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että hakemallasi lainalle maksetaan kaikki aiemmat lainasi pois. Näin sinun on huomattavasti helpompi hoitaa lainaan liittyvät maksut, kun sinun tarvitsee huolehtia vain yhden lainan takaisinmaksusta. Lainojen yhdistäminen voi myös säästää sinulle huomattaviakin summia, kun maksat korkoa ja kulua vain yhdestä lainasta.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Eino 39v, Vantaa

Halusin etsiä mahdollisimman edullisen lainan, jolla maksaisin useamman pienen lainan pois. Varmalainan kautta tämä onnistui ja tuli siinä säästöäkin mukavasti kuukausitasolla.


Minna 36v, Kajaani

Lainatarjousten pyytäminen oli todella yksinkertaista ja sain monta hyvää tarjousta. Niistä sain valita parhaan 15000 euron lainan, joka maksettiin nopeasti tililleni.


Mikko 46v, Pori

Olipa todella kätevä palvelu lainan kilpailuttamiseen. Halusin varmistaa näinkin suurta lainaa hakiessa, etten varmasti maksa turhasta. Varmalainan avulla onnistuin karsimaan kalliit lainat pois ja löysin nopeasti edullisen pankin, josta sain lainaa heti tililleni.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi