Lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 4000 euron lainalle

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainaa 4000 euroa

Tarvitsetko lainaa 4000 euroa?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti usealla eri pankilla, jotta ei vahingossa tule ottaneeksi liian kallista pikavippiä.

Me voimme auttaa sinua tämän kokoisen lainan kilpailuttamisessa, täysin ilmaiseksi.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lainavertailu 4000 euroa

Alla olevasta taulukosta näet esimerkit 4000 euron kuukausierille.

Voit valita 4000 euron lainalle 1 – 15 vuoden maksuajan.

LainaaLaina-aikaKuukausieräHakemus
4000€1 vuotta350€Hae lainaa
4000€2 vuotta181€Hae lainaa
4000€3 vuotta125€Hae lainaa
4000€4 vuotta97€Hae lainaa
4000€5 vuotta80€Hae lainaa
4000€6 vuotta69€Hae lainaa
4000€7 vuotta61€Hae lainaa
4000€8 vuotta55€Hae lainaa
4000€9 vuotta50€Hae lainaa
4000€10 vuotta46€Hae lainaa
4000€11 vuotta43€Hae lainaa
4000€12 vuotta41€Hae lainaa
4000€13 vuotta39€Hae lainaa
4000€14 vuotta37€Hae lainaa
4000€15 vuotta35€Hae lainaa

Muista nämä ennen kuin haet lainaa 4000 euroa

•  4000 euron laina, ei ole enää sieltä pienimmästä päästä, jolloin lainan kilpailutus on entistä tärkeämpää. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä suurempia eroja lainapalveluiden välisissä koroissa ja kuluissa on.

•  Valitse maksuaika lainallesi siten, että saat lainallesi sellaisen kuukausierän, jonka maksaminen ei tuota sinulle ongelmia. Kuukausierän suuruus on silloin sopiva, jos taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti, pystyt siltä hoitamaan lainan maksun ajallaan. Kun haet lainaa 4000 euroa, voi kuukausierät muuttua todella paljonkin maksuaikaa muuttamalla. Voit tutustua lainojen kuukausierien suuruuksiin lainavertailustamme.

•  Jos tiedät, ettet pysty hoitamaan lainan kuukausieriä tai sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, emme suosittele sinulle lainan hakemista.

•  Vaikka tarvitset lainaa heti, ei sinun kannata tyytyä mihin tahansa lainoihin, joita ensimmäisenä löydät. Voit päätyä ottamaan todella kallistakin lainaa, jos et vertaile lainapalveluita keskenään. Siksi Varmalaina.fi auttaakin sinua maksuttomasti tässä asiassa. Tee hakemus sivuillamme ja me vertailemme ja etsimme sinulla halvinta lainaa 4000 euroa.

•  Mikäli sinulle on kertynyt useita pieniä pikavippejä tai kulutusluottoja, voit yhdistää ne yhdeksi helpommin hoidettavaksi kokonaisuudeksi. Voit säästää lainojen koroissa ja kuluissa huomattaviakin summia kuukausitasolla, kun sinulla on vain yksi laina hoidettavana.

•  Tiesithän, että kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä tarvitse niihin takaajia tai muitakaan vakuuksia.

•  Kun olet täyttänyt hakemuksen sivuillamme, vertaa ensin saamiasi lainatarjouksia keskenään huolellisesti. Voit sen jälkeen valita niistä sen, mikä sinulle parhaiten sopii.

•  Kun haet lainaa 4000 euroa meidän palvelumme kautta, saat ensimmäiset lainatarjoukset noin kahden minuutin sisällä. Suosittelemme kuitenkin odottamaan ainakin 20 minuuttia, että kaikki pankit ehtivät toimittaa oman tarjouksensa. Kun olet saanut kaikki lainatarjoukset, voit aloittaa niiden vertailun.

 

Lainaa 4000 euroa, mutta mistä?

Kaikki tietävät sen että lainaa voi hakea kymmenistä ja taas kymmenistä erilaisista palveluista.  “Mistä lainaa sitten kannattaa hakea?” on erittäin yleinen kysymys, johon pyrimme antamaan vastauksen mahdollisimman lyhyesti ja selkeästi:

On hyvä miettiä mistä lainaa kannattaa hakea, sillä väärästä paikasta haettuna se voi olla yllättävän kallis.

Helpoin tapa löytää itselleen halvin pankki tai jokin muu lainapalvelu, on hakea lainaa lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista.

Kun hakee lainaa esimerkiksi meidän kilpailutuspalvelun kautta, saa asiakas silloin lainatarjouksia usealta eri pankilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä.

Näitä lainatarjouksia vertailemalla näkee nopeasti sen, mistä lainaa kannattaa hakea.

Jos olet jo hakenut lainan ja todennut sen liian kalliiksi, voit aina maksaa lainan takaisin ennen aikaisesti ja etsiä toisaalta edullisemman lainan.

Lue myös:

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Jenni 41v, Jämsä

4000 euron laina löytyi todella vaivattomasti. Minun ei tarvinnut tehdä kuin yksi hakemus ja Varmalaina hoiti lainan kilpailutuksen puolestani.


Juha 34v, Karstula

Etsin kauan aikaa netistä 4000 euroa myöntäviä lainapalveluita. Onneksi löysin Varmalainan ennen kuin tuhlasin aikaa useiden hakemusten täyttämiseen. Varmalainan kautta edullisimman lainan hakeminen onnistui yhdellä hakemuksella.


Pentti 53v, Kerava

Olen todella tyytyväinen palveluun. Käyttö oli helppoa ja yksinkertaista. Löysin myös sopivan lainan omaan tarpeeseen.Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo