Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa 4000

Tarvitsetko lainaa 4000 euroa?

Laina kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti usealla eri pankilla, jotta ei vahingossa tule ottaneeksi liian kallista lainaa.

Me voimme auttaa sinua tämän kokoisen lainan kilpailuttamisessa, täysin ilmaiseksi.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Muista nämä ennen kuin haet lainaa 4000 euroa

•  4000 euron laina, ei ole enää sieltä pienimmästä päästä, jolloin lainan kilpailutus on entistä tärkeämpää. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä suurempia eroja lainapalveluiden välisissä koroissa ja kuluissa on.

 

•  Valitse maksuaika lainallesi siten, että saat lainallesi sellaisen kuukausierän, jonka maksaminen ei tuota sinulle ongelmia. Kuukausierän suuruus on silloin sopiva, jos taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti, pystyt siltä hoitamaan lainan maksun ajallaan. Kun haet lainaa 4000 euroa, voi kuukausierät muuttua todella paljonkin maksuaikaa muuttamalla.

 

•  Jos tiedät, ettet pysty hoitamaan lainan kuukausieriä tai sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, emme suosittele sinulle lainan hakemista.

 

•  Vaikka tarvitset lainaa heti, ei sinun kannata tyytyä mihin tahansa lainoihin, joita ensimmäisenä löydät. Voit päätyä ottamaan todella kallistakin lainaa, jos et vertaile lainapalveluita keskenään. Siksi Varmalaina.fi auttaakin sinua maksuttomasti tässä asiassa. Tee hakemus sivuillamme ja me vertailemme ja etsimme sinulla halvinta lainaa 4000 euroa.

 

•  Mikäli sinulle on kertynyt useita pieniä pikavippejä tai kulutusluottoja, voit yhdistää ne yhdeksi helpommin hoidettavaksi kokonaisuudeksi. Voit säästää lainojen koroissa ja kuluissa huomattaviakin summia kuukausitasolla, kun sinulla on vain yksi laina hoidettavana.

 

•  Tiesithän, että kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä tarvitse niihin takaajia tai muitakaan vakuuksia.

 

•  Kun olet täyttänyt hakemuksen sivuillamme, vertaa ensin saamiasi lainatarjouksia keskenään huolellisesti. Voit sen jälkeen valita niistä sen, mikä sinulle parhaiten sopii.

 

•  Kun haet lainaa 4000 euroa meidän palvelumme kautta, saat ensimmäiset lainatarjoukset noin kahden minuutin sisällä. Suosittelemme kuitenkin odottamaan ainakin 20 minuuttia, että kaikki pankit ehtivät toimittaa oman tarjouksensa. Kun olet saanut kaikki lainatarjoukset, voit aloittaa niiden vertailun.

Lainaa 4000 euroa, mutta mistä?

Kaikki tietävät sen että lainaa voi hakea kymmenistä ja taas kymmenistä erilaisista palveluista.  “Mistä lainaa sitten kannattaa hakea?” on erittäin yleinen kysymys, johon pyrimme antamaan vastauksen mahdollisimman lyhyesti ja selkeästi:

On hyvä miettiä mistä lainaa kannattaa hakea, sillä väärästä paikasta haettuna se voi olla yllättävän kallis.

Helpoin tapa löytää itselleen halvin pankki tai jokin muu lainapalvelu, on hakea lainaa lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneista palveluista.

Kun hakee lainaa esimerkiksi meidän kilpailutuspalvelun kautta, saa asiakas silloin lainatarjouksia usealta eri pankilta ja muilta rahoitusyhtiöiltä.

Näitä lainatarjouksia vertailemalla näkee nopeasti sen, mistä lainaa kannattaa hakea.

Jos olet jo hakenut lainan ja todennut sen liian kalliiksi, voit aina maksaa lainan takaisin ennenaikaisesti ja etsiä toisaalta edullisemman lainan.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

4000 euron laina löytyi todella vaivattomasti. Minun ei tarvinnut tehdä kuin yksi hakemus ja Varmalaina hoiti lainan kilpailutuksen puolestani.

Jenni 41v, Jämsä

Etsin kauan aikaa netistä 4000 euroa myöntäviä lainapalveluita. Onneksi löysin Varmalainan ennenkuin tuhlasin aikaa useiden hakemusten täyttämiseen. Varmalainan kautta edullisimman lainan hakeminen onnistui yhdellä hakemuksella.

Juha 34v, Karstula

Olen todella tyytyväinen palveluun. Käyttö oli helppoa ja yksinkertaista. Löysin myös sopivan lainan omaan tarpeeseen.

Pentti 53v, Kerava

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi