VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla! Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia!”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

 

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Lainanmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Muista nämä ennen kuin haet lainaa 4000 euroa

•  4000 euron laina, ei ole enää sieltä pienimmästä päästä, jolloin lainan kilpailutus on entistä tärkeämpää. Mitä suurempi lainasumma on kyseessä, sitä suurempia eroja lainapalveluiden välisissä koroissa ja kuluissa on.

 

•  Valitse maksuaika lainallesi siten, että saat lainallesi sellaisen kuukausierän, jonka maksaminen ei tuota sinulle ongelmia. Kuukausierän suuruus on silloin sopiva, jos taloudellinen tilanteesi heikkenisikin väliaikaisesti, pystyt siltä hoitamaan lainan maksun ajallaan. Kun haet lainaa 4000 euroa, voi kuukausierät muuttua todella paljonkin maksuaikaa muuttamalla.

 

•  Jos tiedät, ettet pysty hoitamaan lainan kuukausieriä tai sinulla ei ole säännöllisiä tuloja, emme suosittele sinulle lainan hakemista.

 

•  Vaikka tarvitset lainaa heti, ei sinun kannata tyytyä mihin tahansa lainoihin, joita ensimmäisenä löydät. Voit päätyä ottamaan todella kallistakin lainaa, jos et vertaile lainapalveluita keskenään. Siksi Varmalaina.fi auttaakin sinua maksuttomasti tässä asiassa. Tee hakemus sivuillamme ja me vertailemme ja etsimme sinulla halvinta lainaa 4000 euroa.

 

•  Mikäli sinulle on kertynyt useita pieniä pikavippejä tai joustoluottoja, voit yhdistää ne yhdeksi helpommin hoidettavaksi kokonaisuudeksi. Voit säästää lainojen koroissa ja kuluissa huomattaviakin summia kuukausitasolla, kun sinulla on vain yksi laina hoidettavana.

 

•  Tiesithän, että kaikki VarmaLaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä tarvitse niihin takaajia.

 

•  Kun olet täyttänyt hakemuksen sivuillamme, vertaa ensin saamiasi lainatarjouksia keskenään huolellisesti. Voit sen jälkeen valita niistä sen, mikä sinulle parhaiten sopii.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

4000 euron laina löytyi todella vaivattomasti. Minun ei tarvinnut tehdä kuin yksi hakemus ja Varmalaina hoiti lainan kilpailutuksen puolestani.

Jenni 41v, Jämsä

Etsin kauan aikaa netistä 4000 euroa myöntäviä lainapalveluita. Onneksi löysin Varmalainan ennenkuin tuhlasin aikaa useiden hakemusten täyttämiseen. Varmalainan kautta edullisimman lainan hakeminen onnistui yhdellä hakemuksella.

Juha 34v, Karstula

Olen todella tyytyväinen palveluun. Käyttö oli helppoa ja yksinkertaista. Löysin myös sopivan lainan omaan tarpeeseen.

Pentti 53v, Kerava

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi