Lainaa 40000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset 40000 euron lainalle

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa 40000

Päivitetty: 30,syyskuu, 2022

*Esimerkkikorko: Lainan määrä 5000 €. Takaisinmaksuaika 3 vuotta. Nimelliskorko 4,50 %. Lainan todellinen vuosikorko 4,97 %. Avausmaksu 29 €. Tällöin luoton ja luottokustannusten kokonaiskulut on 5383,45 €.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa 40000

Onko sinulla kiire saada lainaa 40000 euroa?

Näin suuri laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa usealla eri pankilla ja muulla rahalaitoksella.

Meidän palvelumme avulla tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta rahalaitosta.

 

Lue nämä asiat ennen kuin haet lainaa 40000 euroa

•  Tiedätkin varmaan ettei 40000 lainasumma ole enää mistään pienimmästä päästä, joten on hyvin tärkeää muistaa laskea omat tulot tarkkaan ennen lainan hakemista. Laske aina omat tulosi ja menosi kuukaudessa, jonka jälkeen tiedät, millaista kuukausierää olet valmis maksamaan.

•  Kun lähdet hakemaan lainaa 40000 euroa, hae sitä yhdessä jonkun toisen kanssa, jos vain mahdollista. Yhteishakijan kanssa sinulla on suurempi mahdollisuus saada lainaa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma avo-tai aviopuoliso.

•  Jos sinulla tai teillä ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedätte että niihin on tulossa muutoksia, ei lainaa kannata hakea.

•  Suuremmissa lainoissa puhutaan aina myös pidemmistä maksuajoista. Mieti maksuaika huolellisesti, sillä se vaikuttaa suoraan myös kuukausierän suuruuteen.

•  Kuukausierää ei kannata valita liian suureksi, vaan valitse mieluummin hieman liian pieni kuukausierä. Näin sinun on mahdollista hoitaa lainan lyhennykset, vaikka joku kuukausi sattuisikin tulemaan joitain yllättäviä menoja. Vaikka kuukausierä olisikin vähän liian pieni, voit koska tahansa maksaa lainaa suuremmallakin summalla takaisin.

•  Kun ollaan hakemassa lainaa 40000 euroa, kannattaa sen kilpailuttaminen hoitaa huolellisesti. Palvelumme avulla pystyt kilpailuttamaan lainasi jopa 30:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä yhdellä hakemuksella.

•  Kun teet hakemuksen sivuiltamme, lähettävät yhteistyökumppanimme omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Jere 33v, Helsinki

Halusimme kilpailuttaa lainan mahdollisimman monessa paikassa, mutta oli täysin mahdotonta etsiä lainapalveluita ja lähetellä hakemuksia joka paikkaan. Varmalainan avulla kaikki onnistui kätevästi yhdellä hakemuksella. Saimme kilpailutettua lainan ja säästimme myös paljon aikaa.


Sami 40v, Rovaniemi

Varmalainan asiakaspalvelu auttoi lainan kilpailuttamisessa ja sain heiltä todella hyviä neuvoja lainanhakuun. Suosittelen.


Irina 38v, Joensuu

Tarvitsimme lainaa 40000 euroa uutta asuntoa ja sen remontoimista varten. Haimme lainaa yhdessä mieheni kanssa. Löysimme monien hakemusten joukosta nopeasti meille parhaan ja pääsimme eteenpäin suunnitelmiemme kanssa.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo