Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lainaa 40000

Tarvitsetko lainaa 40000 euroa?

Näin suuri laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa usealla eri pankilla ja muulla rahoituspalvelulla.

Meidän palvelumme avulla tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Lue nämä asiat ennen kuin haet lainaa 40000 euroa

•  Tiedätkin, ettei 40000 lainasumma ole enää mistään pienimmästä päästä, joten on hyvin tärkeää muistaa laskea omat tulot tarkkaan ennen lainan hakemista. Laske aina omat tulosi ja menosi kuukaudessa, jonka jälkeen tiedät, millaista kuukausierää olet valmis maksamaan.

 

•  Kun lähdet hakemaan lainaa 40000 euroa, hae sitä yhdessä jonkun toisen kanssa, jos vain mahdollista. Yhteishakijan kanssa sinulla on suurempi mahdollisuus saada lainaa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi oma avo-tai aviopuoliso.

 

•  Jos sinulla tai teillä ei ole säännöllisiä tuloja, tai tiedätte että niihin on tulossa muutoksia, ei lainaa kannata hakea.

 

•  Suuremmissa lainoissa puhutaan aina myös pidemmistä maksuajoista. Mieti maksuaika huolellisesti, sillä se vaikuttaa suoraan myös kuukausierän suuruuteen.

 

•  Kuukausierää ei kannata valita liian suureksi, vaan valitse mieluummin hieman liian pieni kuukausierä. Näin sinun on mahdollista hoitaa lainan lyhennykset, vaikka joku kuukausi sattuisikin tulemaan joitain yllättäviä menoja. Vaikka kuukausierä olisikin vähän liian pieni, voit koska tahansa maksaa lainaa suuremmallakin summalla takaisin.

 

•  Kun ollaan hakemassa lainaa 40000 euroa, kannattaa sen kilpailuttaminen hoitaa huolellisesti. VarmaLaina.fi palvelun avulla pystyt kilpailuttamaan lainasi jopa 30:llä pankilla ja rahoitusyhtiöllä yhdellä hakemuksella.

 

•  Kun teet hakemuksen sivuiltamme, lähettävät yhteistyökumppanimme omat lainatarjouksensa suoraan sinulle. Vertaa lainoja ja valitse niistä sinulle sopivin. Lainatarjousten pyytäminen ei sido sinua ottamaan lainaa.

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Halusimme kilpailuttaa lainan mahdollisimman monessa paikassa, mutta oli täysin mahdotonta etsiä lainapalveluita ja lähetellä hakemuksia joka paikkaan. Varmalainan avulla kaikki onnistui kätevästi yhdellä hakemuksella. Saimme kilpailutettua lainan ja säästimme myös paljon aikaa.

Jere 33v, Helsinki

Varmalainan asiakaspalvelu auttoi lainan kilpailuttamisessa ja sain heiltä todella hyviä neuvoja lainanhakuun. Suosittelen.

Sami 40v, Rovaniemi

Tarvitsimme lainaa 40000 euroa uutta asuntoa ja sen remontoimista varten. Haimme lainaa yhdessä mieheni kanssa. Löysimme monien hakemusten joukosta nopeasti meille parhaan ja pääsimme eteenpäin suunnitelmiemme kanssa.

Irina 38v, Joensuu

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi