Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Paljonko tarvitset lainaa?

Voit hakea lainaa kauttamme 100 - 60.000 €
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Lainaa heti

Tarvitsetko lainaa heti käyttöön, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Ei hätää. Me voimme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeeseen soveltuvan lainan.

Riittää kun täytät yhden lainatarjouspyynnön sivuillamme, niin me välitämme sen yli 30 pankilla ja muulle rahoitusyhtiölle.

Lopputuloksena saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät paitsi nopean, myös edullisen lainatarjouksen.

Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Pankit ja muut luotonmyöntäjät

 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lue nämä, jos haluat saada lainaa heti tilille

•  Usein tarve saada lainaa heti, johtaa siihen että haetaan ensimmäinen laina joka saadaan. Se taas monesti johtaa siihen, että turhaan haetaan kallis ja korkeakorkoinen laina, kun halvempiakin olisi saatavilla.

 

•  Tällä hetkellä netissä kuitenkin toimii n.100 kpl lainapalveluita. Jos näistä valitset vain yhden josta saat lainaa heti, on hyvin epätodennäköistä että onnistut valitsemaan sen edullisimman vaihtoehdon.

 

•  Me autamme sinua saamaan lainaa heti, sekä myös samalla löytämään sen halvimman lainan. Voit tehdä sivuillamme hakemuksen, jonka jälkeen me etsimme sinulle halvimmat lainatarjoukset. Kaikki tämä tapahtuu samassa ajassa, ellei nopeamminkin kuin silloin, kun itse pyydät yhdestä palvelusta tarjouksen. 

 

•  Meidän kautta voit kilpailuttaa niin pienet kuin suuretkin lainat jopa 30 rahoituslaitoksella ja pankilla. Kaikki tämä onnistuu yhdellä hakemuksella, jonka voit tehdä koska tahansa sivuillamme.

 

•  Haetun lainan summa määrittää myös sen, saatko lainaa heti. Pikavippi on pienempi laina ja sen saat varmemmin heti tilille, kun taas suuremmat (useiden tuhansien) lainat, saa hieman hitaammin. Pienet lainat voit saada alle tunnissa tilille, kun suuremmissa nuo ajat voivat venyä muutamaan arkipäivään.

 

•  Varmalainan kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia, eikä niihin tarvita henkilötakausta. Tämä mahdollistaa myös lainojen nopeamman hakemisen. Tavallisesti vakuudellisten lainojen saaminen voi kestää päiviä, kun vakuudettomat lainat voivat olla tilillä jo saman päivän aikana.

 

•  Vaikka tarvitsetkin lainaa heti, ei sen kilpailutusta kannata unohtaa. Liian nopeasti haettu laina voi johtaa liian kalliin lainan ottamiseen, joka pahimmillaan voi johtaa maksuvaikeuksiin. Jos et tutustu lainaehtoihin, voit yhtäkkiä huomatakkin, ettet pysty maksamaan kuukausieriä.

Lainaa heti tilille 100 – 60.000 euroa

Tarvitsetko sinä lainaa heti?

Tiedätkö mistä löytyy nopea mutta silti edullinen laina?

Haluaisitko saada nopeasti useita lainatarjouksia?

Jos vastasit kyllä edes yhteen kysymykseen, suosittelemme että jatkat lukemista.

 

VarmaLaina.fi palvelusta saat lainaa heti tilille

VarmaLaina.fi on yksi Suomen nopeimmista lainojen kilpailutuspalveluista.

Palvelussa voit kilpailuttaa minkä tahansa kokoisen lainan väliltä 100 – 60.000 euroa.

Sinun tarvitsee jättää palveluumme vain yksi ainoa lainahakemus, niin me toimitamme sinulle nopeasti netin parhaat lainatarjoukset.

Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä toisiinsa ja valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Nopeimmillaan saat lainaa tilillesi jopa alle tunnissa.

 

Säästä aikaa ja vaivaa käyttämällä VarmaLaina.fi palvelua

Me kaikki tiedämme sen että lainojen kilpailuttaminen on erittäin työlästä.

Sitten kun olet tilanteessa jossa tarvitset lainaa heti, unohtuu lainojen kilpailuttaminen helposti kokonaan.

Kun lainan saamisella on kova kiire, sitä haetaan yleensä ensimmäisestä paikasta, joka lupaa lainaa heti tilille.

Valitettavan usein silloin laina kuitenkin haetaan juuri sieltä kalleimmasta mahdollisesta paikasta.

Tämä on varsin yleinen ja ikävä ongelma.

Tähän ongelmaan ei aikaisemmin ole ollut selkeää ratkaisua, sillä kukaan ei ole voinut taikoa lisää aikaa henkilöille, jotka etsivät mahdollisimman nopeaa lainaa.

VarmaLaina.fi tarjoaa tähän kuitenkin selkeä ja helpon ratkaisun.

Me tiedämme mistä saat lainaa heti ja mahdollisimman edullisesti.

Sen sijaan että hakisit lainaa ensimmäisestä paikasta joka tulee vastaan, voit jättää lainahakemuksesi meille.

Me kilpailutamme sen noin 30 eri pankilla ja muulla rahoituspalvelulla.

Palvelustamme saisit samassa ajassa useita lainatarjouksia, kun muualta saisit vain yhden.

Kun seuraavan kerran tarvitset lainaa heti tilille, muista silloin että VarmaLaina.fi palvelusta saat nopeasti useita lainatarjouksia.

 

Lainan suuruus vaikuttaa siihen, saako lainaa heti tilille

Yleensä lainan suuruus vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti se voidaan siirtää asiakkaan tilille.

Pienemmät lainat (100 – 5000 euroa) voidaan yleensä siirtää asiakkaan tilille vain muutamassa minuutissa, kun sitä suurempien lainojen saaminen vie hieman kauemman.

Syy tähän on siinä että suurempien kulutusluottojen kilpailuttaminen vie aina hieman enemmän aikaa.

Pyrimme kuitenkin aina kilpailuttamaan niin pienet kuin suuretkin lainat mahdollisimman nopeasti.

 

VarmaLaina.fi palvelusta löytyy edullinen ja varma laina

Nopean lainan etsiminen netistä voi olla varsin hankalaa.

Kun valitset VarmaLaina.fi palvelun, saat silloin nopeasti edullisia lainatarjouksia.

Palvelumme monipuolinen lainalaskuri auttaa asiakkaitamme vertailemaan lainatarjouksia ja karsimaan epäkäytännölliset lainatarjoukset pois.

Näin toimimalla löytyy nopeasti edullinen ja varma laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

 

Lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia

Vakuudettomat lainat ovat merkittävästi vakuudellisia lainoja nopeampia.

Kun lainaan ei tarvitse etsiä henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia, voidaan laina siirtää todella nopeasti asiakkaan tilille.

Nopeimmillaan VarmaLaina.fi palvelun asiakkaat ovatkin saaneet lainaa tililleen jopa alle tunnissa.

 

Nopeiden lainojen vertailu kannattaa

Kun tarvitaan lainaa heti tilille, saattaa lainavertailu jäädä kokonaan tekemättä.

Tämä on juuri yksi niistä syistä, jonka vuoksi myös VarmaLaina.fi on perustettu.

Palvelumme avulla saat yhdellä maksuttomalla hakemuksella jopa 30 lainatarjousta, joista voit sitten valita mieleisesi.

Vertaa ensin eri lainatarjouksia ja lainapalveluita, saatat säästää jopa 5 – 50 % lainan kuluissa ja koroissa.

 

Voinko saada lainaa tililleni myös yöllä?

Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan vain, mutta hyväksyttyjä lainoja ei voi lakimuutoksen jälkeen maksaa tilille kuin kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Ainoa poikkeus on joustoluotot ja luottokortit, joilla voi maksaa myös yöllä. Tämäkin edellyttää kuitenkin sitä, että luoton ensimmäinen nosto on tehty kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Jos olet saanut myönnetyn luottopäätöksen, voit aina tehdä nostopyynnön myös yöllä. Tilille se siirretään heti seuraavana aamuna, kun pankki aukeaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mistä palvelusta saan lainaa heti?

Nykyään moni lainapalvelu pystyy myönnetyn lainapäätöksen jälkeen siirtämään lainaa heti asiakkaan tilille. Joillakin lainapalvelulla lainaa maksetaan asiakkaiden tileille vain arkisin ja tiettyinä kellonaikoina. Jos siis tarvitset lainaa heti, kannattaa sinun perehtyä usean lainapalvelun lainaehtoihin, jotta löydät palvelun josta voit saada lainan heti tilillesi. Toinen helpompi tapa on täyttää vain yksi lainahakemus meidän palvelussamme, niin me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun lainapalvelun kesken. Saat muutamassa minuutissa useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät myös ne palvelut, joista saat lainaa heti käyttöösi.

Tarvitsen lainaa heti, miksi se kannattaa hakea VarmaLaina.fi palvelusta?

Kiireessä laina yleensä haetaan ensimmäisestä palvelusta joka vastaan tulee. Monesti se ensimmäinen vastaantullut palvelu ei kuitenkaan ole se edullisin. Edullisen lainan löytäminen vaatii aikaa, jotta voi kilpailuttaa monta lainapalvelu. Kiireessä tuohon ei monesti vain ole aikaa. Kun haet lainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta, me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun lainanantajan kesken. Täytät siis vain yhden hakemuksen ja me hoidamme loput. Saat muutamassa minuutissa useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joista löydät helposti myös sen edullisimman vaihtoehdon.

Koska voin täyttää lainahakemuksen?

Meidän maksuton kilpailutuspalvelu ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Voit siis koska vain pyytää meitä etsimään sinulle sopivia lainatarjouksia.

Paljonko säästän aikaa kun käytän palveluanne?

Jos yhden lainahakemuksen täyttäminen vie 6 minuuttia, niin 30 lainahakemuksen täyttäminen veisi 180 minuuttia, eli kolme tuntia. Kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi, teet kolmen tunnin työn noin 6 minuutissa.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi