Lainaa heti jopa 60.000 € - Lainapäätös hetkessä

Hae nopea ja varma laina ilman vakuuksia ja takaajia

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

VarmaLaina.fi  /  Lainaa  /  Lainaa heti

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Lainaa heti – lainatarjoukset hetkessä

Tarvitsetko lainaa heti käyttöön, mutta et tiedä mistä se kannattaa hakea?

Ei hätää. Me autamme löytämään juuri sinun tarpeeseesi soveltuvan palvelun, josta saat lainaa heti käyttöösi.

Riittää, kun täytät yhden lainahakemuksen sivuillamme, niin me välitämme sen yli 30 pankilla ja muulle rahoitusyhtiölle.

Lopputuloksena saat nopeasti useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät nopean ja edullisen rahoituksen.

 

Lue nämä, jos haluat saada lainaa heti tilille

•  Usein tarve saada lainaa heti, johtaa siihen että haetaan ensimmäinen laina joka saadaan. Se taas tarkoittaa, että saatetaan turhaan ottaa kallis ja korkeakorkoinen pikavippi, kun halvempiakin lainoja olisi saatavilla.

•  Tällä hetkellä netissä toimii 100 lainapalvelua. Jos valitset näistä vain yhden josta saat lainaa heti, on hyvin epätodennäköistä että onnistut valitsemaan sen edullisimman vaihtoehdon.

•  Me autamme sinua saamaan lainaa heti sekä samalla löytämään sen halvimman lainan. Voit täyttää sivuillamme lainahakemuksen, jonka jälkeen me etsimme sinulle halvimmat lainatarjoukset. Kaikki tämä tapahtuu samassa ajassa, ellei nopeamminkin kuin silloin, kun itse pyydät yhdestä palvelusta tarjouksen. 

•  Meidän kautta voit kilpailuttaa niin pienet kuin suuretkin lainat jopa 30 rahoituslaitoksella ja pankilla. Kaikki tämä onnistuu yhdellä hakemuksella, jonka voit tehdä koska tahansa sivuillamme.

•  Haetun lainan summa määrittää myös sen, saatko lainaa heti. Pikavippi on pienempi laina ja sen saat varmemmin heti tilille, kun taas suuremmat (useiden tuhansien) lainat, saa hieman hitaammin. Pienet lainat voit saada alle tunnissa tilille, kun suuremmissa nuo ajat voivat venyä muutamaan arkipäivään. Lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa luonnollisesti lainanhakijan maksukyky. Mitä parempi maksukyky, sitä nopeammin saa myös lainapäätöksen. 

•  Palvelumme kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia, eikä niihin tarvita henkilötakausta. Tämä mahdollistaa myös lainojen nopeamman hakemisen. Tavallisesti vakuudellisten lainojen saaminen voi kestää päiviä, kun vakuudettomat lainat voivat olla tilillä jo saman päivän aikana. Jos me emme jostain syystä pysty toimittamaan lainatarjouksia juuri sinun tarpeeseesi, suosittelemme tutustumaan myös palveluun Vertaalainaa.fi josta saa lainaa heti ilman vakuuksia.

•  Vaikka tarvitsetkin lainaa heti, ei sen kilpailutusta kannata unohtaa. Liian nopeasti haettu laina voi johtaa liian kalliin lainan ottamiseen, joka pahimmillaan voi johtaa maksuvaikeuksiin. Jos et tutustu lainaehtoihin, voit yhtäkkiä huomatakin, ettet pysty maksamaan kuukausieriä.

Varmalaina palvelusta saat lainaa nopeasti

VarmaLaina.fi palvelusta saat lainaa heti tilille

Palvelumme on yksi Suomen nopeimmista lainojen kilpailutuspalveluista.

Palvelussamme voit kilpailuttaa, minkä lainan väliltä 100 – 60.000 euroa.

Sinun tarvitsee jättää palveluumme vain yksi ainoa lainahakemus, niin me toimitamme sinulle nopeasti netin parhaat lainatarjoukset.

Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä toisiinsa ja valita sinulle sopivimman tarjouksen.

Nopeimmillaan saat lainaa tilillesi jopa alle tunnissa.

 

Säästä aikaa ja vaivaa – täytä lainahakemus jo tänään

Me kaikki tiedämme, että lainojen kilpailuttaminen saattaa olla erittäin työlästä.

Jos satut olemaan vielä tilanteessa, jossa tarvitset lainaa heti, unohtuu lainojen kilpailuttaminen helposti kokonaan.

Kun lainan saamisella on kova kiire, sitä haetaan yleensä ensimmäisestä paikasta, joka lupaa lainan heti tilille.

Valitettavan usein silloin laina kuitenkin haetaan juuri sieltä kalleimmasta mahdollisesta paikasta.

Tämä on varsin yleinen ja ikävä ongelma.

Tähän ongelmaan ei aikaisemmin ole ollut selkeää ratkaisua, sillä kukaan ei ole voinut taikoa lisää aikaa henkilöille, jotka etsivät mahdollisimman nopeaa lainaa.

VarmaLaina.fi tarjoaa tähän kuitenkin selkeä ja helpon ratkaisun.

Me tiedämme mistä saat lainaa heti ja mahdollisimman edullisesti.

Sen sijaan että hakisit lainaa ensimmäisestä paikasta joka tulee vastaan, voit jättää lainahakemuksesi meille.

Me kilpailutamme sen noin 30 eri pankilla ja muulla rahoituspalvelulla muutamassa minuutissa ja ensimmäiset lainatarjoukset saat vertailtavaksi saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. 

Lainahakemuksen täyttäminen on maksutonta eikä lainatarjouksien vastaanottaminen sido mihinkään. Pyydä rohkeasti maksuttomat lainatarjoukset.

Hae lainaa nyt Varmalaina.fi palvelusta

Lainan suuruus vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti saat lainaa tilille

Yleensä lainan suuruus vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti se voidaan siirtää asiakkaan tilille.

Pienemmät lainat (100 – 5000 euroa) voidaan yleensä siirtää asiakkaan tilille vain muutamassa minuutissa, kun sitä suurempien lainojen saaminen vie aikaa hieman kauemmin.

Syy tähän on siinä, että suurempien joustoluottojen ja  kulutusluottojen kilpailuttaminen vie aina hieman enemmän aikaa.

Pyrimme kuitenkin aina kilpailuttamaan niin pienet kuin suuretkin lainat mahdollisimman nopeasti.

 

VarmaLaina.fi palvelusta löytyy edullinen ja varma laina

Nopean lainan etsiminen netistä voi olla varsin hankalaa.

Kun valitset VarmaLaina.fi palvelun, saat silloin nopeasti edullisia lainatarjouksia.

Palvelumme monipuolinen lainalaskuri auttaa asiakkaitamme vertailemaan lainan korkoja ja karsimaan epäkäytännölliset lainatarjoukset pois.

Näin toimimalla löytyy nopeasti edullinen ja varma laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

 

Voit hakea lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia

Vakuudettomat lainat ovat merkittävästi vakuudellisia lainoja nopeampia.

Kun lainaan ei tarvitse etsiä henkilötakaajia tai muitakaan vakuuksia, voidaan laina siirtää todella nopeasti asiakkaan tilille.

Nopeimmillaan VarmaLaina.fi palvelun asiakkaat ovatkin saaneet lainaa tililleen jopa alle tunnissa.

Lainaa voidaan myöntää ilman vakuuksia henkilölle, jolla on:

  • Vähintään 18 vuoden ikä.
  • Puhtaat luottotiedot.
  • Riittävä maksukyky.

 

Voinko saada lainaa tililleni myös yöllä?

Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan vain, mutta hyväksyttyjä lainoja ei voi lakimuutoksen jälkeen maksaa tilille kuin kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Ainoa poikkeus on joustoluotot ja luottokortit, joilla voi maksaa myös yöllä. Tämäkin edellyttää kuitenkin sitä, että luoton ensimmäinen nosto on tehty kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

Jos olet saanut myönnetyn luottopäätöksen, voit aina tehdä nostopyynnön myös yöllä. Tilille se siirretään heti seuraavana aamuna, kun pankki aukeaa.

 

Hae lainaa heti jopa 60 000 euroa

Palvelumme kautta tavoitat useita pankkeja ja rahalaitoksia, joista voit saada lainaa heti ilman turhaa odottamista.

Usein lainan saamisen nopeuteen vaikuttaa haettu lainasumma. Pienet lainat sadoista euroista, muutamiin tuhansiin euroihin on mahdollista saada lähes heti tilille.

Suuremmissa useiden tuhansien eurojen lainoissa voi joutua odottamaan hieman kauemmin. Niitäkin on kuitenkin mahdollista saada jo saman päivän aikana tilille.

Suuren ja pienen lainan erona se että suuremmassa lainassa hakijan tulotiedot tarkistetaan hyvin tarkkaan ja riskianalyysin tekoon menee kauemmin aikaa.

Lainapäätöksen saamisessa kestää myös hieman kauemmin, jos lainalla on kaksi yhteisvastuullista hakijaa.

Kuitenkin on suositeltavaa pyytää lainalle lähipiiristä henkilötakausta, jos se on mahdollista. Varsinkin suuremmissa lainasummissa myönteinen lainapäätös tulee helpommin yhteishakijan kanssa.

Kun lainaa hakee yhdessä toisen henkilön kanssa pienenee lainantarjoajan luottotappioriski. Tämän vuoksi pankin voivat myöntää lainaa alhaisemmalla korolla ja paremmilla lainaehdoilla hakijalla, jolla on hakemuksen yhteydessä nimetty toinen rinnakkaishakija.

Hae lainaa heti tilille Varmalaina palvelusta

Täytä lainahakemus huolellisesti

Varmistaaksesi, että saa lainaa heti tai ainakin lainapäätöksen nopeasti, tulee sinun täyttää lainahakemus huolellisesti.

Huolimattomasti tai puutteellisesti täytetty hakemus voi johtaa jopa lainahakemuksen hylkäämiseen. Jos taas kaikkia tarvittavia tietoja ei ole laitettu hakemukseen, joutuu lainapalvelu pyytämään hakijalta lisäselvityksiä. Tämä pitkittää lainaprosessia ja päätöksen saamista.

Vaikka tarvitset lainaa heti, ei sitä kannata hakea heti ensimmäisestä paikasta mistä sitä saa, vaan sinun kannattaa kilpailuttaa laina mahdollisimman monen eri lainantarjoajan välillä.

Lainan kilpailuttaminen on yllättävän helppoa ja kun miettii kuinka suuri säästösi voi olla, kannattaa lainan kilpailuttamiseen käyttää hieman enemmän aikaa.

Vertailun vuoksi tässä muutama esimerkki siitä, kuinka suuret erot lainapalveluiden lainatarjouksissa voi olla:

Esimerkki 1.

Lainaa 10 000 euroa, laina-aika 5 vuotta: Lainanhakija hakee lainaa useammalta lainantarjoajalta. Lainatarjoukset saatuaan halvin laina on kokonaiskustannuksiltaan 11 623 euroa ja kallein laina 16 046,33 euroa. Halvimman ja kalleimman lainan välinen ero on jopa 4423,33 euroa.

Esimerkki 2.

Lainaa 15 000 euroa, laina-aika 7 vuotta: Hakija kilpailuttaa lainahakemuksena usean lainantarjoajan välillä käyttämällä apunaan maksutonta lainankilpailutuspalvelua. Hän saa kuusi lainatarjousta. Halvin laina on kokonaiskustannuksiltaan 18 467,24 euroa ja kallein laina 28 129,81 euroa. Ero kalleimman ja halvimman lainan välillä on huomattavan suuri, jopa 9662,57 euroa.

Yllä olevat lainaesimerkit ovat laskelmia, jotka perustuvat yhden henkilön tietoihin ja maksukykyyn.

Jokainen lainantarjoaja tekee hakijalle aina oman riskianalyysin, jonka perusteella he jättävät lainatarjouksensa.

Tarkan arvion yksilöllisistä lainatarjouksista saat pyytämällä omat lainatarjoukset vertailtavaksesi.

 

Vertaile lainoja

Monet ihmiset, jotka ajattelevat tarvitsevansa lainaa heti, tekevät virheen siinä etteivät he vertaile lainoja.

Turha hätäily voi tulla satojen eurojen hintaiseksi tai vielä suuremmaksikin, jos puhumme isoimmista lainasummista. Lainapalveluiden vertailu ei kuitenkaan ole niin vaikeaa tai aikaa vievää, etteikö sitä ehtisi tekemään.

Täytä lainahakemus palvelussamme niin saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Tässä vaiheessa varmasti huomaat, kuinka suuria eroja lainapalveluiden hinnoittelussa on. Tarjousten pyytäminen on täysin ilmaista, eikä sinun ole pakko ottaa lainaa. Voit hylätä vaikka lainatarjoukset ilman mitään kustannuksia, jos tuletkin toisiin ajatuksiin lainan hakemisesta.

Voit vertailla lainapalveluita palvelussamme täysin maksutta.

 

Voit hakea vakuudetonta lainaa heti kun sitä tarvitset

Vakuuksilla tarkoitetaan usein jonkinlaista omaisuutta, joka sijoitetaan lainan pantiksi. Jos lainaa ei makseta takaisin, voidaan kyseessä oleva omaisuus myydä, jolla voidaan loppuvelka sitten kuitata.

Me kilpailutamme kuitenkin vain sellaiset pankit ja muut lainapalvelut, jotka eivät vaadi vakuuksia lainoilleen. Niihin ei tarvitse myöskään hankkia henkilötakauksia.

Koska aikaa ei tarvitse tuhlata vakuuksien tai takaajien etsimiseen, on mahdollista saada lainaa heti, eikä vasta sopivien vakuuksien tai takaajien löydyttyä.

Hakijoilta voidaan kuitenkin tarkistaa heidän takaisinmaksukyky, jotta lainapalvelu varmistuu siitä, että hakija pystyy maksamaan lainansa ajallaan takaisin.

Vakuudettomien lainojen käsittelyajat ovat huomattavasti lyhyemmät kuin vakuudellisissa lainoissa. Tästä syystä saatkin lainapäätöksen aina todella nopeasti ja mikäli olet toimittanut tarvittavat liitteet, saat lopullisen lainapäätöksenkin muutamissa minuuteissa.

Vakuudeton laina voi lainatyypiltään olla muun muassa pikavippi, kulutusluotto tai joustoluotto.

 

Lainan ottamiseen liittyy riskejä

Lainan ottamiseen liittyy aina riskejä.

Pankkien ja rahoitusyhtiöt pyrkivät lainan haun yhteydessä tarkistamaan, jotta hakijalla on tarpeeksi vankka maksukyky lainan takaisinmaksuun, mutta arviot eivät aina ole riittäviä.

Jokaisella lainanhakijalla on oma vastuunsa lainan ottamisessa. Älä ota lainaa, jos epäilet ettei maksukykysi riitä tai tulosi eivät ole säännölliset.

Maksamattomat lainat johtaa vippikierteeseen ja aiheuttavat ajan myötä merkinnän luottotietoihin, joka vaikeuttaa elämää monella osa-alueella.

Maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa on ikävä asia, jonka vanheneminen kestää noin 2-3 vuotta. Jos merkintä luottotietoihin pääsee syntymään ja vaikka kuinka saisit taloutesi kuntoon, ei merkinnän pois saantia voi nopeuttaa.

Maksuhäiriömerkinnästä kerrotaan tarkemmin Takuusäätiön sivuilla.

 

Miten saan lainaa heti?

Listasimme alle muutamia asioita, jotka olisi hyvä muistaa ennen kuin lähdet hakemaan lainaa.

Näiden vinkkien avulla parannat mahdollisuuksiasi saada lainaa.

  1. Tarkista ensin, mitkä lainapalvelut voivat myöntää sinulle lainaa. Eniten näissä eroaa lainapalvelun asettamat ikärajat. Muutoin ehdot ovat usein melko samanlaiset.
  2. Varmista, että lainapalvelu on avoinna, ennen kuin aloitat hakemuksen tekemisen. Jos palvelu on kiinni, kun teet hakemuksen, käsitellään se loppuun vasta seuraavana aamuna.
  3. Tarkista myös lainapalveluiden tiedoista, siirtyykö heidän laina heti siihen pankkiin, missä sinulla on tili.
  4. Näiden jälkeen täytä hakemus huolellisesti ja varmista, että tiedot ovat oikein ennen hakemuksen lähettämistä. Lisää myös hakemukseen tosite palkka-tai eläketuloista, jos mahdollista.
    Vaikka lainapalvelu ei välttämättä niitä vaatisikaan, on parempi varmistaa että heillä on kaikki tiedot hakemuksen käsittelyyn.
  5. Lopullisen lainapäätöksen jälkeen laina siirtyy tilillesi muutamissa minuuteissa.

Lainaa ei voi saada ilman luottotietoja. Lainan haun yhteydessä on hyvä myös muistaa, että jos lainaa hakee yhdessä toisen hakijan kanssa, tulee molemmilla asianosaisilla olla luottotiedot kunnossa.

Lainaa ei saa netistä ilman luottotietoja ei saa yhtään sen helpommin perustein, kuin pankistakaan.

Jokainen lainantarjoaja tarkistaa hakijan tiedot ja maksukyvyn ennen kuin jättää omaa alustavaa lainatarjoustaan hakijalle.

 

Joustoluotolta voit nostaa lainaa heti, kun sitä tarvitset

Yksi tapa varmistua siitä, että saat lainaa mihin aikaan tahansa, on hakea itselle joustava joustoluotto.

Joustoluotossa saat käyttöösi tietyn suuruisen luottorajan, josta sinun on mahdollista nostaa juuri haluamasi summa omalle tilillesi.

Suomen laki vaatii sen että ensimmäinen nosto tulee tehdä klo 7.00 – 23 .00 välisenä aikana. Tämän jälkeen kuitenkin seuraavia nostoja voi tehdä koska tahansa.

Koska sinun ei tarvitse täyttää enää uusia hakemuksia, saat nostettua joustoluotolta lainaa heti kun sitä tarvitset.

Joustoluottoja löytyy eri suuruisia. Yleisin joustoluotto on 2000 euroa. Sitä maksetaan takaisin kuukausierissä, jolloin kuukausierän suuruus on noin 5 – 20 % käytetystä lainan määrästä.

Kun sitä maksetaan takaisin, on se pian taas nostettavissa omalle tilillesi.

Joten, jos haluat varmistua siitä, että saat lainaa heti kun sitä haluat, suosittelemme tutustumaan joustoluottoa myöntäviin lainapalveluihin.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mistä palvelusta saan lainaa heti?

Nykyään moni lainapalvelu pystyy myönnetyn lainapäätöksen jälkeen siirtämään lainaa heti asiakkaan tilille. Joillakin lainapalvelulla lainaa maksetaan asiakkaiden tileille vain arkisin ja tiettyinä kellonaikoina. Jos siis tarvitset lainaa heti, kannattaa sinun perehtyä usean lainapalvelun lainaehtoihin, jotta löydät palvelun josta voit saada lainan heti tilillesi. Toinen helpompi tapa on täyttää vain yksi lainahakemus meidän palvelussamme, niin me kilpailutamme sen yli 30 pankin ja muun lainapalvelun kesken. Saat muutamassa minuutissa useita lainatarjouksia, joita vertailemalla löydät myös ne palvelut, joista saat lainaa heti käyttöösi.

Tarvitsen lainaa heti, miksi se kannattaa hakea VarmaLaina.fi palvelusta?

Kiireessä laina yleensä haetaan ensimmäisestä palvelusta joka vastaan tulee. Monesti se ensimmäinen vastaan tullut palvelu ei kuitenkaan ole se edullisin. Edullisen lainan löytäminen vaatii aikaa, jotta voi kilpailuttaa monta lainapalvelu. Kiireessä tuohon ei monesti vain ole aikaa. Kun haet lainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta, me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankin ja muun lainanantajan kesken. Täytät siis vain yhden hakemuksen ja me hoidamme loput. Saat muutamassa minuutissa useita lainatarjouksia vertailtavaksesi, joista löydät helposti myös sen edullisimman vaihtoehdon.

Koska voin täyttää lainahakemuksen?

Meidän maksuton kilpailutuspalvelu ottaa lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa ja 7 päivää viikossa. Voit siis koska vain pyytää meitä etsimään sinulle sopivia lainatarjouksia.

Paljonko säästän aikaa kun käytän palveluanne?

Jos yhden lainahakemuksen täyttäminen vie 6 minuuttia, niin 30 lainahakemuksen täyttäminen veisi 180 minuuttia, eli kolme tuntia. Kun annat meidän kilpailuttaa lainan puolestasi, teet kolmen tunnin työn noin 6 minuutissa.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi