Lainaa nyt – Meiltä saat lainapäätöksen heti

Tavoitat yhdellä hakemuksella 30+ pankkia.

25000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,1% – 20%. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Täytä maksuton lainahakemus

Täytä maksuton hakemus

Vastaanota lainatarjoukset

Vastaanota lainatarjoukset

Vertaa ja valitse paras laina

Vertaa ja valitse paras laina

 Laina maksetaan tilillesi

Laina maksetaan tilillesi

Lainaa nyt

Monelle meistä tulee elämässä eteen tilanne, jossa tarvitaan lainaa heti käyttöön.

Tämän tyyppiset yllättävät tilanteet ovat juuri niitä tilanteita, joissa voidaan helposti ottaa liian kallista lainaa.

Me haluamme kannustaa kaikkia lainanhakijoita kilpailuttamaan lainansa huolellisesti, oli lainalla kiire tai ei.

Voit jättää lainan kilpailuttamisen myös kokonaan vertailupalvelumme VarmaLaina.fi:n hoidettavaksi, sillä me voimme kilpailuttaa lainasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken, täysin ilmaiseksi.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Lue nämä, jos tarvitset lainaa nyt heti tilille

•  Jos tarvitset lainaa nyt tilille, kannattaa sinun lukea tällä sivulla annetut vihjeet siihen, miten ja mistä laina kannattaa hakea.

•  Verkossa toimii kymmeniä erilaisia lainapalveluita, joten niiden kaikkien kilpailuttaminen on lähes mahdotonta. Mutta tämä ei ole ongelma, sillä se riittää että osaa kilpailuttaa näistä kymmenistä eri palveluista vain ne parhaat. 

•  VarmaLaina.fi on maksuton lainojen kilpailutuspalvelu, joka välittää hakemuksesi yli 30 pankille ja rahalaitokselle. Sinun ei siis tarvitse täyttää kymmeniä lainahakemuksia saadaksesi useita lainatarjouksia. Yksi VarmaLaina.fi palvelussa täytetty lainahakemus riittää.

•  Palvelumme avulla tavoitat suomen suosituimmat pankit ja muut luotonantajat. Saat meiltä aina useita lainatarjouksia, joista voit valita mieleisesi. Me teemme tämän kaiken täysin ilmaiseksi.

•  Yleisin virhe mitä lainaa hakiessa tehdään on se, että lainaa ei kilpailuteta huolella. Käyttämällä kotimaista VarmaLaina.fi palvelua, voit olla varma että lainasi on kilpailutettu huolellisesti usealla eri lainanmyöntäjällä.

•  Hae lainaa nyt ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikki pankit ja lainapalvelut jotka tavoitat kauttamme, myöntävät pikavippiä ilman vakuuksia ja takaajia.

•  Jos haluat vertailla saamiasi lainatarjouksia tarkemmin, voit käyttää siihen maksutonta lainalaskuriamme.

 

 

VarmaLaina.fi auttaa löytämään lainaa nyt heti

Monet varaavat aivan liian vähän aikaa lainan hakemiseen. Tällöin saattaa tulla täytenä yllätyksenä se, että lainojen kilpailuttaminen vie paljon aikaa. Valitettavan usein nämä kiireelliset tilanteet hoidetaan sitten niin, että lainaa ei kilpailuteta lainkaan. Tämä on yksi syy siihen minkä vuoksi kotimainen VarmaLaina.fi perustettiin. Me haluamme selkeyttää lainan kilpailuttamista ja auttaa kaikkia välttämään liian kalliit lainat.

Palvelumme kautta kaikki täysi-ikäiset suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60 000 euroa. Valmiiden lainatarjousten lisäksi me kerromme myös vinkit ja neuvot siihen, miten lainatarjouksia tulee vertailla jotta niistä osaa valita sen parhaan lainatarjouksen.

Lainan etsiminen yksin on verrattavissa siihen, että menisi ostamaan autoa, eikä saisi automyyjältä mitään apua. Kun aloitat lainan hakemisen VarmaLaina.fi palvelusta, saat meidän tiimin tueksesi koko lainan hakemisen ajaksi.

Me kilpailutamme sinulle juuri sellaisen lainan kun sinä haluat ja kerromme mistä palveluista sellaisen voisit saada tarvitsemasi lainan heti käyttöösi.

Älä siis enää yksin mieti mistä lainaa voisit hakea, vaan anna meidän auttaa sinua. Me kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

 

VarmaLaina.fi toimittaa nyt entistäkin edullisempia lainatarjouksia

Vuoden 2019 syksyllä voimaan tullut lakimuutos vakuudettomien lainojen hinnoittelua koskien mullisti suomen lainamarkkinoita.

Markkinoilta poistui useita lainapalveluita jotka eivät enää pystyneet vastaamaan kiristyneeseen kilpailutilanteeseen.

Lakimuutos asetti vakuudettomille lainoille 20 % katon lainan nimelliskorolle. Lainan muut kulut saavat olla korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Uudet lainat muuttui kerralla merkittävästi edullisemmiksi, kuin mitä ne ovat aikaisemmin olleet. Tämän seurauksena lainantarjoajien saamat voitot myös kutistuivat ja sen seurauksena moni palvelu päätti sulkea oman palvelunsa lopullisesti.

Tämä lakimuutos koskee vain sen voimaan astumisen jälkeen myönnettyjä lainoja, joten halutakseen hyödyntää uuden korko- ja kulukaton, täytyi vanha laina kilpailuttaa uudelleen ja vaihtaa uuteen.

VarmaLaina voi tehdä lainan kilpailuttamisen puolestasi täysin ilmaiseksi myös tässä tapauksessa. Hyödynnä lakimuutos ja hae lainaa nyt entistä edullisemmalla korolla.

 

Perinteiset kivijalkapankit laajentavat vihdoin myös netin puolelle

Olemme useiden vuosien ajan saaneet katsoa kun ruotsin ja norjan pankit laajentavat toimintaansa Suomeen. Suomen pankkien lisäksi tarjontaa löytyy siis myös ulkomaisilta pankeilta, mikä ei välttämättä ole laisinkaan huono asia. Ulkomaiset toimijat ovat lisänneet kilpailua, joka näkyy korkotason alentumisena. Samalla olemme saaneet odotella, että koska suomessa toimivat kivijalkapankit astuvat mukaan kilpailuun.

Nyt voimme vihdoin sanoa, että kun 2019 syksyn korkokatto poisti markkinoilta niin sanottujen roskalainojen myöntäjät, myös perinteiset pankit näkevät netin nyt houkuttelevana laajennuskohteena. Olemme nyt pelkästään vuoden 2019 lopussa ja vuoden 2020 alussa nähneet merkittävää mainostamisen lisäämistä kotimaisilta kivijalkapankeilta. Mielestämme tämä on erittäin tervetullutta ja hieno asia varsinkin asiakkaidemme puolesta. Mitä enemmän me saamme luotettavia ja vakavaraisia pankkeja mukaan palveluumme, sitä parempia lainatarjouksia me pystymme toimittamaan asiakkaillemme.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

Mistä lainaa nyt kannattaa hakea?

Jos tarvitset lainaa nyt heti käyttöön, suosittelemme että kilpailutat sen itse usealla eri lainapalvelulla tai annat meidän kilpailuttaa sen puolestasi. Kun kilpailutat lainan meidän palvelumme kautta, saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksi ja löydät nopean ja sinulle sopivan lainan nopeammin.

Tarvitsen lainaa nyt heti, voinko hakea sen ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Kun käytät meidän maksutonta kilpailutuspalvelua, me kilpailutamme kaikkiaan noin 30 pankkia ja muuta lainapalvelua, jotka myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kuinka paljon lainojen kilpailuttaminen maksaa?

VarmaLaina.fi on aina täysin maksuton palvelu kaikille lainan hakijoille.

Voinko hakea nyt pankkilainaa palvelustanne?

Kyllä voit. Monet pankit ovat lähteneet mukaan meidän kilpailutuspalveluumme, joten voit hakea lainaa nyt myös pankista siten, että me kilpailutamme sen puolestasi.

VarmaLaina.fi
Logo