Hae lainaa 100-60.000 euroa

Me kilpailutamme lainat puolestasi

Jätä yksi hakemus, saat useita lainatarjouksia

“Yllätyin kuinka helppoa lainojen kilpailuttaminen voi olla. Sain yhdellä ainoalla hakemuksella useita lainatarjouksia.”

Jenni - Helsinki

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60.000 € ilman vakuuksia ja takaajia.
Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia.

🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Uudet lainat

VarmaLaina.fi palvelusta löydät nopeasti kaikki netin suosituimmat uudet lainat.

Täytä maksuton lainatarjouspyyntö ja anna meidän kilpailuttaa lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

Tavoitat muun muassa meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Yhteistyökumppaneitamme:

Yhteistyökumppaneitamme


Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Miksi uudet lainat ovat suosittuja?

Uudet lainat osaavat houkutella asiakkaita harkitulla ulkoasullaan ja hyvillä tarjouksillaan uusille asiakkaille.

Usein myös uusi laina on aidosti edullisempi kuin markkinoilla jo aikansa ollut lainapalvelu.

Syy tähän on, että Suomen lainamarkkinoilla on jo useita kymmeniä lainaa tai kulutusluottoa tarjoavaa lainapalvelua, joten ainoa keino erottua joukosta on tarjota lainaa mahdollisimman edullisesti.

Tämä on lainaa etsivälle hakijalle aina hyvä uutinen, koska kukapa ei haluaisi saada lainaa edullisesti.

 

Pienlaina valitaan usein seuraavien ominaisuuksien vuoksi:

  • Pienlaina pystytään maksamaan asiakkaan tilille jopa 15 minuutin kuluttua lainapäätöksestä.
  • Hakija ei tarvitse lainaa varten henkilötakaajia tai muita vakuuksia.
  • Pienlaina otetaan yleensä nopeaan rahantarpeeseen, joita jokaisella tulee arjessa toisinaan vastaan.
  • Uudet lainat tarjoavat asiakkailleen hyviä etuja, kuten korotonta maksuaikaa, jota muissa lainatyypeissä ei ole tarjolla.

 

Onko uusi laina aina paras lainaratkaisu?

Asia ei valitettavasti ole niin yksinkertainen. Siinä missä kaikkien lainojen kohdalla tulee olla tarkka, kannattaa myös uuden lainan kohdalla tehdä tarkempi lainavertailu.

Koskaan ei kannata sokeasti uskoa uuden lainapalvelun edullisuuteen. Helpoin, nopein ja varmin tapa varmistaa, että saa kilpailukykyistä lainaa, on kilpailuttaa laina usean lainantarjoajan välillä.

Haet sitten pientä tai suurempaa lainaa, kilpailutetaan se aina usean lainantarjoajan välillä, jos otat avuksesi maksuttoman lainan kilpailutuspalvelumme.

Lainan kilpailuttaminen monen eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä tuo usein parhaat tulokset löytää halvin pikavippi tai jokin muu lainatyyppi.

Lainahakemus kilpailutetaan aina noin 30 lainantarjoajan välillä ja haettava lainasumma on alkaen 100 euroa.

Uudet lainat

Kenelle uudet lainat sopii haettavaksi?

Periaatteessa kenelle vain, joka tarvitsee lainaa nopeasti pienemmän lainasumman ja haluaa kokeilla uutta lainapalvelua.

Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot, sekä riittävä maksukyky.

Lainaa ei voi hakea jos maksutiedoissa on maksuhäiriömerkintä. Uutta lainaa voi hakea vaikka hakijalla olisi ennestään toinen laina, mutta toki tässä kohtaa katsotaan, ettei lainaa ole liikaa maksamatta.

Pikavippi haetaan yleensä tilanteessa, jossa omaan palkkapäivään oli vielä aikaa ja rahaa tarvitaan juuri nyt tietty summa.

Pikavippi maksetaan takaisin suhteellisen nopealla aikataululla, jo siitä syystä että pikavippi on vain muutaman sadan euron laina.

Tyypillisesti pikalainaa haetaan noin 100 eurosta 3000 euroon saakka. Myönnetty laina käytetään usein joka päiväsiin ostoksiin, kodinkoneen hankintaan, auton pieneen remonttiin tai laskujen maksuun.

Milloin uudet lainat on haettavissa?

Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan katsomatta.

Uudet lainat mainostavat palveluaan usein edullisuuden lisäksi myös joustavuudellaan ja nopeudellaan.

Tutustu uusiin lainapalveluihin ja hae lainaa heti, kun sinulle parhaiten sopii.

Hakemuksen käsitellään lainapalvelun aukioloaikana ja saat lainatarjouksen luettavaksi ennen kuin sinun tarvitsee allekirjoittaa lopullista lainapäätöstä.

Lainaa netistä

Lainapalvelut

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi