Vertaa ensin – Päätä vasta sitten mistä haet lainaa

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset vertailtavaksi

Vertailemalla säästät kuluissa.


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Vertaa ensin lainatarjoukset ja päätä vasta sitten mistä otat lainan.

• Lainojen vertailu VarmaLaina.fi kautta on todella helppoa

• Täytä yksi maksuton lainahakemus ja saat monta lainatarjousta

• Jättämäsi lainahakemus kilpailutetaan aina noin 30 eri pankin ja rahoituslaitokset välillä

• Lainaehdoiltaan parhaat ja edullisimmat lähetetään hakijan vertailtavaksi

• Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään sopimukseen

• Lainatarjousten välillä on eroja, joten on tärkeää että tarjouksen vertaa ensin ennen lopullisen lainapäätöksen tekoa

• Tee kuten monet suomalaiset – Vertaa ensin ja päätä sen jälkeen rauhassa miltä lainantarjoajalta haet lainaa.

Vertaa ensin ja säästät

Lainapalveluiden välillä on aina pieniä eroja niin lainakorossa kuin muussa hinnoittelussa.

Ennen lainapäätöksen hyväksymistä on tärkeää ottaa vertailuun useampi lainapalvelu, että pienetkin eroavaisuudet tulee huomioitua.

Vertailemalla lainoja voi säästö tulevaisuudessa olla huomattava varsinkin suuremmassa lainasummassa eikä pienenkään lainan vertailua sovi unohtaa, kotiinpäin se on pienikin säästö.

Lainavertailu on tehty erittäin helpoksi VarmaLaina.fi palvelun avulla ja heille on äärimmäisen tärkeää löytää hakijan toiveita vastaava laina markkinoiden kilpailukykyisempään hintaan.

VarmaLaina.fi ei itse myönnä lainaa, vaan he ovat sopineet kattavat yhteistyösopimukset 30 eri rahoitusalalla olevan lainantarjoajan välillä.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee oman riskianalyysin, minkä mukaan he päättävät jättää hakijalle oman lainatarjouksen.

Yhdellä maksuttomalla hakemuksella saat vertailtavaksi useamman lainatarjouksen eikä tarjouksien vertailuun otto sido hakijaa minkäänlaiseen sopimukseen.

Vertaa ensin ja päätä vasta sitten mistä haet lainaa – Niin yksinkertaista ja riskitöntä.

Hae lainaa tästä!

VarmaLaina.fi palvelu käyttö säästää aikaa ja vaivaa

Lainan kilpailuttaminen usean eri lainantarjoajan välillä on aikaa vievää ja hermoja raastavaa.

Jokainen lainahakemus on hieman erilainen ja sinun tulee täyttää hakemus huolellisesti loppuun saakka uudelleen ja uudelleen.

Se on kuitenkin selvää, että ellet saa vertailtavaksi useampaa lainatarjousta, sinun on vaikea tietää mistä löytyy edullisin laina.

Onneksi tähän kilpailuttamiseen löytyy helpompikin tapa.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainatarjouksen noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, niin että hakijan tulee täyttää vain yksi hakemus.

Saatuasi lainatarjoukset tarkempaan vertailuun, tutustu niihin rauhassa esimerkiksi kotisohvallasi ja mieti millaisen lainatarjouksen haluat hyväksyä.

Ellei mikään tulleista tarjouksista miellytä, mikään ei sinua estä hylkäämästä kaikkia ilman minkäänlaista sitoutumista.

Huomaat nopeasti lainoja vertailemalla, että lainatuotteiden ja hinnastojen välillä on eroja – Sen vuoksi on ensisijaiseen tärkeää, että vertaa ensin lainatarjouksia ja päättää vasta sitten mistä lainan haluaa ottaa.

 

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon lainavertailussa?

Lähes jokainen suomalainen tarvitsee lainaa, jossain elämänvaiheessa, onko kyse sitten suuremassa kulutusluotosta vai pienemmästä lainasta, halutaan laina saada mahdollisimman edullisesti.

Kukaan ei halua maksaa lainasta liian korkeaa korkoa tai muita kuluja, jos lainan voi jostain muualta saada halvemmalla.

Lainatarjoukset saatuasi vertaa ensin millainen on lainan todellinen vuosikorko ja millaiset ovat lainan muut ehdot.

Esimerkiksi tarvitset lainaa 10000 euroa, jossa lainan todellinen vuosikorko on 12 %, katso läpi muut lainatarjoukset, olisiko jossain toisessa lainassa korko pienempi?

Lainan todellisen vuosikoron lisäksi on tärkeää lukea lainaehdot läpi, onko lainaan mahdollista saada myöhemmin esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata?

Tämä seikka voi muuttaa käsitystäsi siitä, että hyväksyt lainallesi hieman korkeamman koron ja kulut, jos lainan takaisinmaksuun on mahdollista saada joustoa lyhennysvapaalla.

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.