Vertaa ensin

Vertaa ensin

Kun tarvitset lainaa se kannattaa aina kilpailuttaa huolellisesti, sillä lainan kuluissa ja koroissa voi olla suuriakin eroja.

Lainojen vertailu on nykyään todella helppoa ja vaivatonta, sillä sen voi teettää alan ammattilaisilla täysin ilmaiseksi.

Voit kilpailuttaa lainan esimerkiksi meidän palvelussamme summille 100 – 60 000 euroa.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.

Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Vertaa ensin lainatarjoukset ja päätä vasta sitten mistä otat lainan.

• Lainojen vertailu VarmaLaina.fi kautta on todella helppoa

 

• Täytä yksi maksuton lainahakemus ja saat monta lainatarjousta

 

• Jättämäsi lainahakemus kilpailutetaan aina noin 30 eri pankin ja rahoituslaitokset välillä

 

• Lainaehdoiltaan parhaat ja edullisimmat lähetetään hakijan vertailtavaksi

 

• Hakemuksen täyttäminen ja tarjousten vastaanottaminen ei koskaan sido hakijaa mihinkään sopimukseen

 

• Lainatarjousten välillä on eroja, joten on tärkeää että tarjouksen vertaa ensin ennen lopullisen lainapäätöksen tekoa

 

• Tee kuten monet suomalaiset – Vertaa ensin ja päätä sen jälkeen rauhassa miltä lainantarjoajalta haet lainaa.

Vertaa ensin ja valitse vasta sitten

VarmaLaina.fiLainapalveluiden välillä on aina pieniä eroja niin lainakorossa kuin muussa hinnoittelussa. Ja vaikka lainan todellisessa vuosikorossa ei olisi lainapalveluiden välillä kuin muutaman prosentin heittoa, voi lainan muissa ehdoissa olla merkittäviä eroja. 

Ennen lainapäätöksen hyväksymistä on tärkeää ottaa vertailuun useampi lainapalvelu, että pienetkin eroavaisuudet tulee huomioitua.

Vertailemalla lainoja voi säästö tulevaisuudessa olla huomattava varsinkin suuremmassa lainasummassa eikä pienenkään lainan vertailua sovi unohtaa, kotiinpäin se on pienikin säästö.

Huomio lainatarjouksissa lainan todellinen vuosikorko, lainatyyppi (kulutusluotto, joustoluotto, pikalaina), lainan kuukausierä, mahdollisuudet maksu- tai lyhennysvapaan pitämiseen. Lainassa voi olla myös muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia mitä ei yllä mainittu.

Lainavertailu on tehty erittäin helpoksi VarmaLaina.fi palvelun avulla ja heille on äärimmäisen tärkeää löytää hakijan toiveita vastaava laina markkinoiden kilpailukykyisempään hintaan.

VarmaLaina.fi ei itse myönnä lainaa, vaan he ovat sopineet kattavat yhteistyösopimukset 30 eri rahoitusalalla olevan lainantarjoajan välillä.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos tekee oman riskianalyysin, minkä mukaan he päättävät jättää hakijalle oman lainatarjouksen.

Yhdellä maksuttomalla hakemuksella saat vertailtavaksi useamman lainatarjouksen eikä tarjouksien vertailuun otto sido hakijaa minkäänlaiseen sopimukseen.

Vertaa ensin ja päätä vasta sitten mistä haet lainaa – Niin yksinkertaista ja riskitöntä.

 

VarmaLaina.fi palvelun käyttö säästää aikaa ja vaivaa

Lainan kilpailuttaminen usean eri lainantarjoajan välillä on aikaa vievää ja hermoja raastavaa.

Jokainen lainahakemus on hieman erilainen ja sinun tulee täyttää hakemus huolellisesti loppuun saakka uudelleen ja uudelleen.

Se on kuitenkin selvää, että ellet saa vertailtavaksi useampaa lainatarjousta, sinun on vaikea tietää mistä löytyy edullisin laina.

Onneksi tähän kilpailuttamiseen löytyy helpompikin tapa.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainatarjouksen noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken, niin että hakijan tulee täyttää vain yksi hakemus.

Saatuasi lainatarjoukset tarkempaan vertailuun, tutustu niihin rauhassa esimerkiksi kotisohvallasi ja mieti millaisen lainatarjouksen haluat hyväksyä.

Ellei mikään tulleista tarjouksista miellytä, mikään ei sinua estä hylkäämästä kaikkia ilman minkäänlaista sitoutumista.

Huomaat nopeasti lainoja vertailemalla, että lainatuotteiden ja hinnastojen välillä on eroja – Sen vuoksi on ensisijaiseen tärkeää, että vertaa ensin lainatarjouksia ja päättää vasta sitten mistä lainan haluaa ottaa.

 

Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon lainavertailussa?

Lähes jokainen suomalainen tarvitsee lainaa, jossain elämänvaiheessa, onko kyse sitten suuremassa kulutusluotosta vai pienemmästä lainasta, halutaan laina saada mahdollisimman edullisesti.

Kukaan ei halua maksaa lainasta liian korkeaa korkoa tai muita kuluja, jos lainan voi jostain muualta saada halvemmalla.

Lainatarjoukset saatuasi vertaa ensin millainen on lainan todellinen vuosikorko ja millaiset ovat lainan muut ehdot.

Esimerkiksi tarvitset lainaa 10000 euroa, jossa lainan todellinen vuosikorko on 12 %, katso läpi muut lainatarjoukset, olisiko jossain toisessa lainassa korko pienempi?

Lainan todellisen vuosikoron lisäksi on tärkeää lukea lainaehdot läpi, onko lainaan mahdollista saada myöhemmin esimerkiksi maksu- tai lyhennysvapaata?

Tämä seikka voi muuttaa käsitystäsi siitä, että hyväksyt lainallesi hieman korkeamman koron ja kulut, jos lainan takaisinmaksuun on mahdollista saada joustoa lyhennysvapaalla.

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi