Credento - Pankkilaina turvallisesti netistä

Kilpailuta Credento ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Kilpailuta Credento ja 30+ muuta lainapalvelua

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  Credento

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Credento

Credento-esittely

Credento-lainaa myöntää TF Bank AB, Suomen sivuliike, joka avattiin Suomessa 2014. Toimintaa Suomessa on kuitenkin ollut vuodesta 1999.

He ovat olleet luotettava rahoittaja jo yli 25 vuoden ajan. He myöntävät tällä hetkellä kuluttajille lainaa jopa 10.000 euroa.

Maksuaikaa lainalle myönnetään 2-8 vuotta. Heidän palvelussa on myös mahdollisuus pitää maksuvapaita kuukausia, jotka auttavat silloin, kun tuleekin yllättäviä menoja joihin ei ole osannut varautua.

 

Credento laina:

 • Hae lainaa netistä jopa 10.000 € asti.
 • Maksuaikaa lainalle saa 2-8 vuotta.
 • Ikäraja palvelussa on 22 vuotta.
 • He ovat toimineet rahoitusalalla yli 25 vuotta.
 • Lainatuote on vakuudeton kulutusluotto.
 • Ei vaadi henkilötakaajia.
 • Mahdollisuus pitää maksuvapaata 2 kertaa vuodessa.
 • Ei vaadi selityksiä lainan käyttökohteista.

 

Credento lainan kustannukset

 • Lainahakemuksen voit tehdä täysin maksuttomasti.
 • Tarjouksen vastaanottaminen on ilmaista, eikä sido mihinkään sopimukseen.
 • Nimelliskorko on 7,99 % – 19,88 %
 • Nostopalkkio 0 €.
 • Tilinhoitomaksu 6,99 €/kk.
 • Muistutusmaksu: 5 € (myöhästyneestä maksusta)

 

Hakuehdot

Credento voi myöntää lainaa hakijalle, joka täyttää seuraavat ehdot:

 • Täyttänyt vähintään 22 vuotta
 • Luottotiedot kunnossa, ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Julkinen matkapuhelinliittymä
 • Säännölliset palkka-tai eläketulot
 • Vakituinen osoite Suomessa

Lopullinen lainapäätös perustuu Credenton kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella.

Hakijalla tulee olla riittävän hyvä maksukyky, jotta laina voidaan myöntää hänelle.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Credento myöntää lainan hakijoille, joilla on riittävän hyvä maksukyky. Hakijan on kuitenkin lopulta itse varmistettava, jotta pystyy maksamaan lainan ajallaan takaisin.

Tarkan maksusuunnitelman näkee saamastaan lainatarjouksesta. Tarjouksesta näkee myös muut lainaan liittyvät tiedot, kuten lainamäärä, maksuaika, kokonaiskustannukset ja niin edelleen.

VarmaLaina.fi suosittelee aina tutustumaan kaikkiin lainaehtoihin tarkasti ja vasta, kun olet varmistunut omasta maksukyvystä niin allekirjoita lainatarjous.

Mikäli laskut jättää maksamatta, voi niihin kertyä lisäkuluja erilaisten maksumuistutusten ja perinnän muodossa. Lainaa on hyvin vaikea saada, jos luottotiedot ovat menneet. Sen vuoksi on tärkeä huolehtia lainan maksusta ajallaan tai sopia lainantarjoajan kanssa uusista maksujärjestelyistä.

 

Credento – lisätietoa lainasta

Credenton nimi on on muuttunut TF Bank Lainaksi. Nimenmuutos ei kuitenkaan vaikuta nykyiseen Credento lainaan mitenkään. Jos olet hakemassa uutta lainaa, voit hakea sen ylläolevasta linkistä “Kilpailuta Credento ja 30 muuta lainantarjoajaa”. Henkilökohtaisesta lainatarjouksesta näet aina tarvittavat tiedot lainasta, lainan takaisinmaksusta ja muista lainaehdoista. Credento lainaan voi saada maksuvapaata, kun lainanlyhennykset on hoidettu sovitusti neljän kuukauden ajan. Tämän jälkeen on mahdollista pitää yhden maksuvapaan kuukauden. Maksuvapaita kuukausia voi pitää enintään 2 vuoden aikana. Laina ei ole pikavippi, mutta sen voi käyttää pikavipin tavoin muun muassa nopeaan rahantarpeeseen. Tyypillisesti tällainen tilanne tulee vastaan, kun pesukone tai auto hajoaa.

 

Yhteystiedot:

TF Bank AB, Suomen sivuliike

PL 5600

00002 Helsinki

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Credentosta

Kenelle Credento voi myöntää lainaa?

Credentolta voi saada lainaa, jos olet vähintään 22-vuotias, Suomen kansalainen, sinulla on puhtaat luottotiedot ja riittävän hyvä maksukyky. Credento antaa sinulle lopullisen lainapäätöksen, jonka he tekevät hakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Kuinka paljon Credento myöntää lainaa?

Credentolta haettavat lainasummat ovat 2500 - 10.000 euroa.

Kuinka pitkän maksuajan Credento lainaan voi valita?

Maksuajat ovat valittavissa 2-8 vuoden väliltä. Maksuaika määrittää myös kuukausierän suuruuden. Pidempi maksuaika takaa sen, että kuukausierä ei kasva liian suureksi. He tarjoavat myös mahdollisuuden pitää maksuvapaita kuukausia 2 kappaletta vuoden aikana.

Mikä on Credenton myöntämä lainatuote?

He myöntävät vakuudetonta kulutusluottoa, joka maksetaan kerralla hakijan tilille. Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajia.

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


VarmaLaina.fi