Ferratum Joustava

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  Ferratum Joustava

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Ferratum ei myönnä uusia Joustava-luottoja.

Kilpailuta lainasi 30+ muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä alla olevasta linkistä.

Kilpailuta 30+ luotonantajaa


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferratum Joustava

Ferratum Joustava on monipuolinen

Ferratum on suosittu suomalainen lainantarjoaja, joka myöntää asiakkailleen joustavaa lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia.

Ferratumin lainatuote on jatkuva joustoluotto, jossa on 4000 euron luottoraja.

Joustoluotolta voi nostaa lainaa tililleen täysin oman tarpeen mukaan. Luoton kulut kertyvät vain nostetun luoton osalta, eikä suinkaan sinulle myönnetystä luottorajasta.

Nyt asiakkaat saavat hyviä etuja: Entistä edullisemman hinnoittelun ja 14 päivän peruutusoikeuden.

Joustoluottoa voivat hakea kaikki yli 21-vuotiaat suomalaiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Uudistetun lainahinnaston myötä Ferratum on nyt merkittävästi edullisempi.

Kilpailuta Ferratum nyt meidän palvelumme kautta, niin saat lainatarjouksen Ferratumilta ja monelta muulta pankilta ja luotonmyöntäjältä.

 

Ferratum Joustava:

  • Ikäraja on 21 vuotta.
  • Voit hakea joustoluoton 4000 euron luottorajalla.
  • Maksuaikaa saat 3 – 54 kuukautta.
  • Joustoluotto myönnetään ilman vakuuksia.
  • Ferratum toimii jo 23 maassa.
  • Ensimmäinen nosto on tehtävä kello 7.00 – 23.00, jonka jälkeen luotto on käytössäsi 24/7.
  • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: Lainaa 4000 €, Maksuaika 12 kuukautta, Maksat takaisin 4576,59 €, Nostopalkkio 0 €, Nimellinen vuosikorko 19,97 %, Todellinen vuosikorko on 29,79 %.*

 

Ferratum Joustava

Ferratumin joustoluotto on kätevä apu arjen eri rahoituksiin. Sen hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy vasta, kun lainaa nostetaan tilille. Lainan korko ja kulut lasketaan sen mukaan, mitä nostat lainaa käyttöösi.

4000 euron luottorajasta voit nostaa tilille juuri sen verran kuin haluat, sekä voit tehdä niin useita nostoja kuin haluat, mikäli et nosta koko lainaa kerralla tilille.

Kun olet tehnyt hakemuksen ja joustoluotto on avattu sinulle, on se aina käytettävissäsi. Sinun ei siis tarvitse tehdä uusia hakemuksia aina, kun haluat nostaa lainaa tilille.

Tästä syystä se toimii loistavana apuna erilaisissa äkillisissä ja yllättävissä menoissa, kun rahoitusta tarvitsee nopeasti.

 

Näin maksat lainaa takaisin

Joustoluotossa voit itse helposti vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti lyhennät lainaasi. Kuukausittain sinun tulee maksaa takaisin vähintään minimilyhennys, jonka suuruus riippuu käytetyn lainan määrästä.

Ferratum joustavassa minimilyhennyksen suuruus on 3 % kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 40 euroa kuukaudessa. Voit kuitenkin halutessasi maksaa minimilyhennystä suuremman summan kerralla, jolloin lainasi lyhenee nopeammin.

Voit myös koska tahansa maksaa koko lainan kerralla takaisin. Tällöin suosittelemme ottamaan yhteyttä Ferratumin asiakaspalveluun ja pyytää heitä ilmoittamaan sinulle avoin lainasumma, jonka maksamalla lainasi kuitataan kokonaan maksetuksi.

Näet myös avoimen lainasumman kirjautumalla Ferratumin verkkosivuille omilla tunnuksilla, jotka saat hakemuksen teon yhteydessä tai voit kirjautua myös omilla verkkopankkitunnuksilla.

Pääset myös maksamaan kuukausierät kätevästi Ferratumin verkkosivujen kautta, josta näet nopeasti kaikki avoimet laskusi. Laskujen maksaminen onnistuu verkkomaksupainikkeilla, joten se nopeuttaa laskujen maksamista.

 

Näin haet Ferratum joustavaa

Ferratumin lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Täytä hakemus huolellisesti ja tarkista, että antamasi tiedot ovat oikein ennen hakemuksen lähettämistä.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat alustavan lainapäätöksen lähes välittömästi. Mikäli hakemuksessa ei ilmene ongelmia, saat lopullisen lainapäätöksen myös nopeasti.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen on laina välittömästi käytettävissäsi. Vaikka kyseessä ei ole pikavippi, vaan joustoluotto, voi lainan käyttää pikavipin tavoin nopeaan rahatarpeeseen.

Ensimmäisen noston Ferratum maksaa hakijan tilille klo 7.00 – 23.00 välisenä aikana. Tämän jälkeen nostoja voi tehdä mihin kellonaikaan tahansa ja laina siirtyy hakijan tilille noin 5 minuutissa.

 

Lainalaskurilla laskettu esimerkki lainan kuluista ja koroista:

Hinnasto: tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %. Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1411,89 €, 2406,34 €, 3400,79 €, 4395,25 €, 5389,70 €, 6384,16 €, 7378,61 €, 8373,06 €, 9367,52 €, 10361,97 €, 11356,43 €, 12350,88 €. Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa.

 

Asiakaspalvelu

Ferratumin asiakaspalvelu palvelee asiakkaita arkisin:

kello 9.00 – 17.00 välisenä aikana.

Voit ottaa yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Puhelin: 0800 166 308 (maksuton)

Fax: 020 74 11 612

Sähköposti: asiakaspalvelu[email protected]

 

Ferratum Bank p.l.c yhteystiedot:

Ferratum Bank p.l.c.

ST Business Centre

120 The Strand, Gzira

GZR 1027, Malta

Reg. Nr: C-56251

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ferratum Joustavasta

Kenelle Ferratum Joustava voidaan myöntää?

Ikäraja on 21 vuotta. Lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävän suuri maksukyky. Ferratum tekee lopullisen päätöksen jokaisen hakijan kohdalla oman arvionsa mukaan, joka perustuu lainanhakijan antamiin tietoihin.

Kuinka suuren luottorajan saan?

Ferratum Joustava on varustettu jopa 4000 euron luottorajalla.

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Maksuaika on 3 - 54 kuukautta. Jos teet uusia nostoja takaisinmaksun aikana, se luonnollisesti pidentää maksuaikaa.

Tarvitsenko lainaan vakuuksia tai takaajia??

Et tarvitse. Ferratum Joustava myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia.

VarmaLaina.fi