Ferratum - Hae nopea laina netistä

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Täytä maksuton lainahakemus

Kuvake1

Vastaanota lainatarjoukset

Kuvake1

Vertaa ja valitse paras laina

Kuvake1

Laina maksetaan tilillesi

Kilpailuta Ferratum ja 30+ muuta lainapalvelua

Lainaa heti ilman vakuuksia

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

10000 
10  vuotta
---
Kuukausierän arvio ?
Aloita lainahakemus >>
Lainan maksuaika on väliltä 1 - 15 vuotta, lainasummat 1000 – 60 000 € ja nimelliskorko 4,19 – 20 %. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on [Loan amount] €, nimelliskorko [Nom. interest rate] %, takaisinmaksuaika [Year] vuotta, avausmaksu 0 € ja tilinhoitomaksu 5 €/kk, kuukausierä on [Monthly cost] €, takaisinmaksettava summa [TotalPaymentAmount] € sekä todellinen vuosikorko on [EffectiveInterestRate] %.

Esittelyssä Ferratum kertalaina

Ferratum Finland on osa suurempaa osakeyhtiötä. Ferratumin palveluita tarjoava Multitude Bank p.l.c. on julkinen osakeyhtiö, joka toimii Maltan lainsäädännön alla. Monipuolisia lainaratkaisuja tarjoava palvelu on vakavarainen ja laajasti tunnettu rahoitusyhtiö. Ferratum myöntää lainaa jo 23 maassa, joten heillä on erittäin laaja kokemus erilaisista rahoitustarpeista.

Ferratum kertalaina on vakuudeton kulutusluotto, jota voi hakea 2000 – 30.000 euroa. Maksuaikaa on valittavissa väliltä 1 – 10 vuotta. Haettu lainasumma vaikuttaa siihen, kuinka pitkän maksuajan voi valita. Lainaa haetaan verkosta maksuttoman lainahakemuksen avulla ja lainapäätöksen saat nopeasti. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Ferratun kertalaina maksetaan heti tilille ilman turhaa odottelua. Vakuudettoman lainan saa jokainen lainansaaja käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla, mihin haluaa.

Lainaa ilman vakuuksia haetaan usein auton ostoon, nykyisten lainojen yhdistämiseen, kodin remontoimiseen sekä kodinkoneiden hankintaan. Ferratum kertalainaa voi saada ilman takausta jopa 30 000 euroa, joten laina sopii hyvin suurempiinkin hankintoihin. Voit kilpailuttaa heidät ja 30 muuta lainantarjoajaa yhdellä hakemuksella VarmaLaina.fi palvelussa. Kehittyneen teknologian ansiosta lainahakemuksesi käsitellään nopeasti ja laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille jopa saman päivän aikana.

Saat useita lainatarjouksia

1. Saat useita lainatarjouksia

Kilpailutamme lainasi noin 30 eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken.

Vertaile lainatarjouksia

2. Vertaile lainatarjouksia

Vertaile saamiesi lainatarjousten kuluja, korkoja ja ehtoja.

Valitse paras lainatarjous

3. Valitse paras lainatarjous

Valitse sinun tarpeeseesi soveltuvin ja edullisin lainatarjous.

Ferratum kertalaina lyhyesti:

 • Voit hakea lainaa 2000 – 30.000 euroa
 • Maksuaikaa saat 1 – 10 vuotta
 • Et tarvitse vakuuksia tai henkilötakaajia lainalle
 • Ferratum toimii jo 23 maassa
 • Ikäraja lainalle on 25 vuotta
 • Päätä itse lainasi käyttökohteet
 • Laina on kerralla tilille maksettava kulutusluotto
 • Lainapäätös heti

 

Kuka voi hakea Ferratum kertalainaa?

Voit saada Ferratum kertalainaa, jos

 • Olet vähintään 25-vuotias
 • Olet hoitanut raha-asiat moitteettomasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • Riittävä maksukyky

Alustavan lainapäätöksen saat nopeasti. Lainapäätöksen ollessa hyväksytty, laskee Ferratum sinulle henkilökohtaisen lainatarjouksen taloudellisen tilanteesi, sekä hakemasi lainasumman perusteella. Lainatarjouksesta näet lainasumman, laina-ajan ja todellisen vuosikoron.

 

Kuinka paljon lainaa voi hakea?

Ferratum kertaluotoisesti tilille maksettavaa lainaa voi hakea 2000 – 30.000 euroa. Lainasumman voi valita itse oman tarpeen mukaan.

 

Kuinka pitkä maksuaika lainassa on?

Ferratum lainaan voit valita 1 – 10 vuoden maksuajan. Haettu lainasumma voi vaikuttaa maksuajan pituuteen. Lainan voi maksaa takaisin milloin vain ennen aikaisesti.

 

Mikä on lainan takaisinmaksaminen?

Ferratum kertalainan laina-aika on 1 – 10 vuotta. Haettu laina tulee aina maksaa takaisin sopimuksen mukaisesti. Tarkista maksusuunnitelma aina palvelun lähettämästä lainatarjouksesta. Lainatarjouksesta näet myös kaikki muut lainaan liittyvät ehdot, joten tutustu siihen ensin tarkasti ja vasta sen jälkeen allekirjoita tarjous.

Varmistamalla oman maksukykysi ennen lainan hakemista, ei lainan takaisinmaksussa tule ongelmia. Lainalaskurin avulla voit ennen lainan hakua laskea, miten valittu lainasumma vaikuttaa lainan takaisinmaksuun. Laskuri laskee lainalle kuukausierät ja lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalle.

 

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia?

Kyllä voit. Ferratum kulutusluotto on vakuudeton laina, johon ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia.

 

Yhteystiedot:

Multitude Bank p.l.c.

ST Business Centre

120 The Strand

Gzira GZR 1027 Malta

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ferratum lainasta

Kenelle Ferratum kertalaina voidaan myöntää?

Ikäraja lainalle on 25 vuotta. Hakija tarvitsee puhtaat luottotiedot, säännölliset tulot ja riittävän maksukyvyn lainan saamiseksi. Ferratum tekee lopullisen päätöksen aina jokaisen hakijan kohdalla oman arvionsa mukaan, joka perustuu hakijan antamiin tietoihin.

Kuinka suurta lainaa Ferratum tarjoaa?

Lainasummat ovat 2000-30.000 euroa. Hakija, jolla on hyvä maksukyky, voi saada helpommin suurempaa lainaa. Myös yhteishakijan kanssa hakiessa lainan saanti helpottuu huomattavasti.

Missä ajassa laina tulee maksaa takaisin?

Maksuaikaa voi valita 1-10 vuotta. Maksuaika vaikuttaa suoraan kuukausierän suuruuteen, joten valitse sellainen maksuaika, että pystyt maksamaan lainan ongelmitta ajoissa takaisin.

Mikä lainatuote Ferratum kertalaina on?

Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. Siihen ei tarvitse myöskään takaajia. Vakuudettomissa lainoissa käsittelyajat ovat todella lyhyet ja alustavan lainapäätöksen saatkin lähes välittömästi.


Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa yli 30 eri pankkia ja rahoituslaitosta.

Me kilpailutamme pankit puolestasi – täysin ilmaiseksi!


 

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 1000 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,1 % – 20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.

VarmaLaina.fi
Logo