GF Money - Nopeaa lainaa ilman vakuuksia

Kilpailuta GF Money ja 30+ muuta pankkia ja luotonantajaa yhdellä hakemuksella

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Kilpailuta GF Money ja 30+ muuta lainapalvelua

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  GF Money

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


GF Money

GF Money – esittely

GF Money on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen 2000 – 10 000 euron vakuudetonta kulutusluottoa. Vakuudeton laina tarkoittaa, ettei lainaa varten hakijan tarvitse etsiä henkilötakaajaa tai pantata muuta omaisuuttaan lainan vakuudeksi.

Vakuudettomalle kulutusluotolle saat maksuaikaa 2 – 6 vuotta ja lainaa maksetaan takaisin kuukausilyhennyksillä tai halutessaan kertasuorituksena.

Voit kilpailuttaa GF Money lainan ja 30 lainapalvelua maksuttomasti VarmaLaina.fi palvelun kautta.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat parhaassa tapauksessa monta lainatarjousta. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista eikä lainatarjouksien vastaanottaminen sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Useamman lainapalvelun kilpailuttamisessa on myös se hyöty, että vaikka et saisi lainatarjousta juuri GF Money palvelusta, voit kuitenkin saada edullisen tarjouksen monelta muulta pankilta sekä rahoitusyhtiöltä.

 

GF Money lainan perustiedot:

 • Lainaa voi hakea 2000 – 10 000 euroa.
 • Laina-aika on 2 – 6 vuotta.
 • Ikäraja palvelun käyttöön 22 vuotta.
 • Hakija saa itse määrittää lainasumman ja laina-ajan.
 • Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan antamiin tietoihin.
 • Ei monimutkaisia lainahakemuksia – lainatarjoukset saat heti.
 • Hakemus avoinna aina.

 

GF Money lainan kustannukset

 • Lainan hakeminen ja tarjouksien vastaanottaminen aina ilmaista
 • Nimelliskorko on 19,90 %
 • Avausmaksu 0,00 €
 • Kuukausittainen tilinhoitopalkkio 0,00 €
 • Todellinen vuosikorko max. 29,60 %

 

Hakuehdot

Saadaksesi lainaa GF Money lainapalvelusta, sinulla:

 • Tulee olla vähintään 22 vuoden ikä
 • Tulee olla säännölliset tulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Ei saa olla tiedoissa maksuhäiriömerkintää

Jokainen GF Moneyn tekemä lainatarjous on henkilökohtainen ja perustuu lainanhakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haettuun lainasummaan.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Lainan voi myös maksaa takaisin kertasuorituksena ilman lisäkuluja. Myönnetyn lainan jokainen lainaa saanut henkilö voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa. Hakijalta kuitenkin toivotaan vastuullista lainan ottamista sekä takaisin maksamista. Yleisesti lainan käyttökohteet ovat olleet mm. uudemman auton hankinta, kesälomamatkan rahoitus, kodin remontoinen tai häiden kustannusten maksaminen. Jos huomaat, että sinulla on kysyttävää lainasta, ota yhteyttä lainapalvelun asiakaspalveluun.

Kyseisessä artikkelissa kerrotaan tarkemmin mikä voi olla syynä ettei hakija saa lainaa.

 

GF Money lainapalvelun lisätiedot

Kulutusluoton lisäksi GF Money palvelusta voi hakea yrityslainaa. Tarjottava yrityslaina on 3000 eurosta aina 10000 euroon saakka.

Yrityslaina sopii kaiken kokoisille yrityksille, mutta varsinkin pienille ja keskisuurille firmoille. Myönnetyn yrityslainan yrittäjä voi käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla muun muassa yritystoiminnan kehittämiseen, kasvattamiseen tai kassavajeen korjaamiseen. Yrityslainan sekä kulutusluoton hakeminen on nopeaa ja kaikki toimii verkossa vaivattomasti. Lainan hakeminen ja myöntäminen ei aiheuta hakijalle paperityötä laisinkaan.

 

GF Money lainaa ilman vakuuksia

GF Money lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Halutessaan hakija toki saa ottaa lainan haussa rinnalleen yhteisvastuullisen lainanhakijan.

Kun lainaa hakee kaksi yhteisvastuullista hakijaa, pienenee lainanmyöntäjän luottotappioriski huomattavasti. Näin ollen hakijalla on paremmat mahdollisuudet saada suurempi laina, paremmilla maksuehdoilla ja pidemmällä maksuajalla käyttöönsä.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä GF Money palvelusta

Kuka voi saada lainaa GF Money palvelusta?

Lainaa voidaan myöntää vähintään 22-vuotiaalle henkilölle, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Myös puhtaat luottotiedot, sekä säännölliset tulot vaaditaan. GF Money tekee aina lopullisen lainapäätöksen hakijan antamien tietojen perusteella.

Kuinka paljon voin hakea lainaa GF Moneystä?

Lainasummat ovat 2000 - 10.000 euroa. Suurin haettava lainasumma riippuu hakijan omasta maksukyvystä.

Kuinka pitkän maksuajan voin saada lainalle?

Maksuajat ovat 2-6 vuotta. Maksuajan muutos vaikuttaa lainan kuukausierään, jolloin maksuaikaa muuttamalla saa valittua sopivan kuukausierän itselle.

Minkälaista lainaa GF Money myöntää?

Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto, joka maksetaan kerralla hakijan tilille. Kulutusluottoa lyhennetään tasaerissä kuukausittain.

Päivitetty: 1,elokuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


VarmaLaina.fi