Osuuspankki

Varmalaina.fi  /  Lainapalvelut  /  Osuuspankki

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Osuuspankki

Osuuspankki esittelyssä

Osuuspankki kuuluu OP Ryhmään, joka on Suomen suurin finanssiryhmä. OP Ryhmä työllistää Suomessa ja Baltiassa noin 12 000 henkilöä ja finanssitoiminta on jatkunut nousujohteisena jo yli sadan vuoden ajan. Asiakkaita OP:lla on Suomessa jo yli neljä miljoonaa, joista 1,4 miljoonaa on asiakasomistajia.

Tavoitteena OP Ryhmällä on olla vetovoimaisin pankkiryhmittymä, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisia palveluita, niin pankki- ,sijoitus – kuin vakuutuspuolelta. Lisäksi asiakas saa hyvä keskittämisedut OP-bonuksina, joilla kuitataan esimerkiksi palvelumaksuja tai vakuutuslaskuja. Omistaja-asiakkaana henkilö saa myös alennuksia pankki-ja vakuutuspalveluista sekä OP Kodin palveluista.

OP Ryhmän ja sitä kautta yksittäisten Osuuspankkien tavoitteena on uudenlainen strategiaprosessi, jossa asiakas-omistajien muuttuvia tarpeita ja odotuksia pyritään tarkkailemaan entistä paremmin. Tarkoituksena on puuttua toimintaympäristön muutoksiin tehokkaasti. Nykypäivän digitalisoituminen sekä palvelujen siirtyminen verkkoon tuo uudenlaisia haasteita, joihin tulee reagoida nopeasti.

OP Ryhmän liiketoiminta on jaettu kolmeen segmenttiin: Vähittäispankki (Pankkitoiminnan henkilö- ja pk-yritysasiakkaat), Yrityspankki (Pankkitoiminnan yritys- ja instituutioasiakkaat) sekä Vakuutus (Vakuutusasiakkaat).

Osuuspankit ovat itsenäisiä talletuspankkeja, jotka tarjoavat pankkipalveluita vähittäispankkitoimintana. Asiakkaita ovat kotitaloudet, pk-yritykset, maa -ja metsätalousasiakkaat sekä julkiset sektorit. Poikkeuksen vähittäispankkitoimintaan tekee Helsingin Seudun Osuuspankki, joka kuuluu keskusyhteisökonserniin, mikä vaikuttaa myös sen hallintamalliin.

 

Osuuspankki lyhyesti:

  • Strategiset painopisteet keskittyvät asiakaskokemuksen parantamiseen, omistaja-asiakkaiden etuuksien laajentamiseen, työntekijöiden viihtyvyyteen, tuotto-osuuden kasvattamiseen sekä palvelujen kehittämiseen ja muutosteen vastaamiseen nopeasti.
  • Pankki pyrkii tarjoamaan palveluita monipuolisesti sijoitusasiakkaille, yrittäjille kuin yksittäisille henkilöasiakkaille.
  • Palveluihin kuuluvat vähittäispankki, johon mm. kuuluu laskujen maksu, talletukset sekä laina-asiat.
  • Yrittäjille Osuuspankki tarjoaa kattavasti mm. rahoitusratkaisuja sekä yrityksen hoitoon liittyviä malleja.
  • OP tarjoaa myös kattavasti ja monipuolisesti vahinko-ja henkivakuutuspalveluita yrityksille, henkilöille sekä yhteisöasiakkaille.

Tutustu sivustollamme myös POP pankkiin, Aktiaan, Nordeaan sekä Bank Norwegianiin.

Katso lisäksi pankkilainavertailu.

 


Osuuspankki ei ole yhteistyössä kanssamme.

Kilpailuta lainasi 30+ muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä alla olevasta linkistä.

Kilpailuta 30+ luotonantajaa


 

Osuuspankin monipuoliset palvelut henkilöasiakkaille

Digitaaliset palvelut

Osuuspankin asiakkaana voit hoitaa päivittäiset pankkiasiat konttorissa tai verkossa. Viimeisen vuoden aikana palveluaikoja paikallisissa Osuuspankeissa on vähennetty vähäisen asiakasmäärän vuoksi, mutta verkossa palvelut toimivat vuorokauden jokaisena tuntina. OP- mobiili – sovelluksella pankki – vakuutusasioiden hoitaminen käy kätevästi missä ja milloin vain ilman tunnuslukulistan mukana kuljettamista.

Päivittäisten raha-asioiden hoitaminen 

Osuuspankki antaa neuvoja säätämiseen liittyviin asioihin ja heidän kauttaan asiakas voi hankkia itselleen luottokortin. Omistajana-asiakkaat saavat käyttötilin, verkkopalvelumaksut sekä OP-Visa-kortin edullisempaan hintaan.

Laina-asiat 

Osuuspankki tarjoaa monenlaisia rahoitusratkaisuja elämän eri tilanteihin. Pankista voi hakea lainaa esimerkiksi auton tai asunnon ostoon, opintojen rahoittamiseen tai lainojen yhdistämiseen. Ajoneuvoon tarvittava laina valitaan kolmesta eri lainavaihtoehdosta, jotka ovat pankkilaina, kulutusluottoluotto tai osamaksu. Asuntolaina neuvotellaan aina pankin kanssa henkilökohtaisesti, verkkoyhteyden välityksellä tai puhelimitse. Tyypillisesti pankista haetaan suurempaa asuntolainaa.

Säästäminen ja sijoittaminen

Osuuspankin henkilökunta on koulutettu neuvomaan sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvissä asioissa. Asiakkaana saat asiantuntevaa apua, miten aloittaa säästäminen pienistä tuloista tai jopa suuremmalla summalla sekä mitä asioita sijoittamisessa tulee ottaa huomioon.

Runsas vakuutustarjonta

OP Pohjolasta löytyy vakuutukset lemmikille, ajoneuvoille sekä kodin turvaksi.

 

Osuuspankin palvelut yrityksille tai yhteisölle

Pankki pystyy tarjoamaan aloittelevalle tai jo kauemman aikaa toimineelle yrittäjälle erilaisia ratkaisuja yrittäjyyteen sekä rahoitukseen.

Ratkaisuja löytyy esimerkiksi yrityksen perustamiseen tai uuden yrittäjän palveluihin, yrityksen kasvuun ja kehitykseen, kansainvälistymiseen sekä yrityskauppaan ja omistajavaihdokseen.

Tarjolla on myös eri toimialaratkaisuja mm. maatalousyrittäjille, taloyhtiöille, suurille yrityksille sekä rahoituksen eri toimijoille.

 

OP:n asiakaspalvelu

Pankkipalveluissa ja Pohjola Vakuutusneuvonnassa sinua palvelee asiakaspalvelu, joka on avoinna arkena.

Jos sinulla on Pohjola Vakuutus saat apua vahinkoasioinnissa vuorokauden ympäri Pohjola Vahinkoavun kautta.

 

Tarkista tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta

Pyrimme tarjoamaan ajan tasalla olevan tiedon kaikista pankeista ja muista lainapalveluista joita esittelemme palvelussamme.

Suosittelemme kuitenkin palvelumme käyttäjiä tarkistamaan ajantasaiset tiedot myös palvelun omilta verkkosivuilta.

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti. Emme vastaa tällä sivulla mahdollisesti esiintyvästä vanhentuneesta tiedosta.

 


Osuuspankki ei ole yhteistyössä kanssamme.

Kilpailuta lainasi 30+ muun pankin ja rahoitusyhtiön välillä alla olevasta linkistä.

Kilpailuta 30+ luotonantajaa


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

 

VarmaLaina.fi
Logo