SuomenLainapalvelut.fi

Esittelyssä SuomenLainapalvelut.fi

SuomenLainapalvelut.fi on vuonna 2015 perustettu hintavertailupalvelu. Maksuttoman lainavertailupalvelun avulla voit kilpailuttaa lainan usealla pankilla ja lainantarjoajalla. Voit kilpailuttaa lainat 1000 – 60.000 euroa väliltä ja valita lainalle 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajan. Palvelun avulla tavoitat yhdellä lainahakemuksella useita lainantarjoajia. Lainan kilpailuttaminen SuomenLainapalvelut.fi palvelun avulla on nopeampaa ja helpompaa, kun sinun ei tarvitse täyttää monia eri hakemuksia useilla eri sivuilla.

 

SuomenLainapalvelut.fi kilpailuttaa lainat puolestasi

Lainan kilpailuttaminen on nykypäivänä todella tärkeää, koska lainantarjoajia on todella paljon. Tavallisilla kuluttajilla ei ole muuta selkeää keinoa löytää edullisempaa lainaa, kuin kilpailuttaa laina mahdollisimman monen pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Moi epäilee, että lainan kilpailuttaminen on vaikeaa ja työlästä. Lisäksi jos lainaa tarvitsee heti, ei lainan kilpailuttamista useinkaan edes harkita. Pikavippi voi akuutissa rahatilanteessa olla oikea ratkaisu, mutta jos sinulla on aikaa kilpailuttamiseen edes 10 minuuttia, tee se ennen lopullista lainapäätöstä. Näin varmistat, että lainasi on kilpailutettu laajasti ja voit löytää kilpailuttamisen avulla edullisimman pikavipin tai muun vakuudettoman lainan.

Lainaa ei kannata ottaa ensimmäisestä vastaantulevasta lainapalvelusta, vaan tarkempi lainan kilpailuttaminen on aina paikallaan. Oli kyseessä sitten pieni laina tai suurempi, kilpailuta laina ensin. SuomenLainapalvelut.fi auttaa kuluttajia tässä, sillä heidän kauttaan voi yhdellä hakemuksella tavoittaa useita pankkeja ja lainantarjoajia. Riittää, kun täyttää yhden hakemuksen heidän sivuillaan, jonka he sitten välittävät omille yhteistyökumppaneilleen. Näin kuluttajien ei tarvitse itse käyttää aikaansa kaivaessaan tietoa erilaisista lainapalveluista ja täyttämällä hakemuksia jokaiseen niistä erikseen.

SuomenLainapalvelut.fi palvelu on täysin maksuton, eikä hakemuksen tekeminen sido kuluttajaa millään tavalla ottamaan lainaa, eikä mitään kustannuksia kerry, vaikka mitään tarjouksista ei hyväksyisikään. Aloita lainan kilpailuttaminen pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset ja hae lainaa heti summille 1000 – 60.000 euroa.

 

Kuka voi käyttää SuomenLainapalvelut.fi palvelua?

Palvelu on suunnattu kaikille 18 vuotta täyttäneille suomalaisille. Palvelu edellyttää hakijoilta puhtaita luottotietoja, sekä riittävää maksukykyä. Kriteerit voivat hieman poiketa eri lainantarjoajien kohdalla. Sopimusten allekirjoittamiseen hakija voi tarvita esimerkiksi verkkopankkitunnuksia.

 

Näin haet lainaa SuomenLainapalvelut.fi palvelusta

Lainan hakeminen on erittäin yksinkertaista ja onnistuu täysin netin välityksellä lähes millä tahansa laitteella, missä on internetyhteys.

Kilpailuta hakemuksesi ja hae lainaa näin:

  • Siirry SuomenLainapalvelut.fi sivustolle
  • Voit heti valita haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan
  • Täytä kaikki tarvittavat tiedot tarkasti ja lähetä hakemus
  • SuomenLainapalvelut.fi välittää hakemuksesi yhteistyökumppaneilleen
  • Saat useita lainatarjouksia nähtäville
  • Odota rauhassa, jotta myös hitaimmat lainantarjoajat ehtivät lähettää sinulle tarjouksensa
  • Vertaile hakemuksia keskenään ja valitse niistä sinulle sopivin laina
  • Allekirjoita lainasopimus palvelun antamien ohjeiden mukaan

 

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainan takaisinmaksu voi vaihdella eri lainantarjoajien välillä. Takaisinmaksusuunnitelman näet aina jokaisen lainantarjoajan antamasta lainatarjouksesta. Yleisesti kulutusluotossa käytetään maksusuunnitelmaa, jossa jokainen kuukausierä on saman suuruinen eli maksat lainaa tasaerissä. Tällöin lainan takaisinmaksussa ei tule mitään ongelmia, kun kuukausierän suuruuden tietää tarkasti aina laina-ajan alusta loppuun.

Lainan voi maksaa aina aikaisemmin takaisin ja ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä ilman lisäkustannuksia. Yleisesti ylimääräiset lyhennykset eivät siirrä tulevia maksueriä, vaan lyhentää lainaa aina sen loppupäästä. Mikäli haluat maksaa lainasi ennenaikaisesti takaisin, suosittelemme ottamaan yhteyttä lainantarjoajaan. Lainanmyöntäjä ilmoittaa sinulle jäljellä olevan lainan määrän, jonka maksamalla lainasi on kuitattu kokonaan maksetuksi.

 

Kuinka suuri on lainan korko?

Lainan korko vaihtelee monesta eri syystä. Lainantarjoajien hinnoittelut vaihtelevat ja esimerkiksi hakijan takaisinmaksukyky voi vaikuttaa lainan korkoon. Mikäli hakijalla on todella hyvä maksukyky, voi hän saada lainaa pienemmällä korolla, kuin sellainen, jonka maksukyky on huono.

Rinnakkaishakijan avulla lainan korkoa voi saada huomattavasti pienemmäksi. Kahdella hakijalla maksukyky on huomattavasti parempi, joten lainantarjoajien on helpompi laskea lainan korkoa. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi avio-tai avopuoliso tai muu perheenjäsen. Kun haette yhdessä lainaa SuomenLainapalvelut.fi palvelun kautta, valitkaa hakemuksessa kohta jossa kysytään, haetaanko lainaa rinnakkaishakijan kanssa. Tämän jälkeen molempien tiedot tulee täyttää hakemukseen. Huomioikaa myös se, että rinnakkaishakijankin kohdalla pätee SuomenLainapalvelut.fi:n asettamat vaatimukset hakijalle.

Lainalaskurilla voit laskea miten valitsemasi lainasumma ja laina-aika vaikuttaa lainan korkoon ja lainan kuukausierään. Laskurin antaman arvio on suuntaa antava. Tarkan laskelman saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset Suomenlainapalvelusta.

 

SuomenLainapalvelut.fi asiakaspalvelu

Sähköposti: info@suomenlainapalvelut.fi

Asiakaspalvelu: Ma–Pe klo 9.00–17.00

Kotisivut: www.suomenlainapalvelut.fi

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä SuomenLainapalvelut.fi palvelusta

Mitä voin tehdä SuomenLainapalvelut.fi sivustolla?

SuomenLainapalvelut.fi sivustolla voit vertailla hintoja lainoille, sähköliittymille ja puhelinliittymille.

Maksaako SuomenLainapalvelut.fi palvelun käyttäminen?

Ei maksa. Kaikki palvelut joita SuomenLainapalvelut.fi sivustolla on, ovat täysin maksuttomia.

Miksi laina kannattaa kilpailuttaa SuomenLainapalvelut.fi palvelussa?

Kun jätät lainatarjouspyynnön SuomenLainapalvelut.fi palveluun niin he kilpailuttavat sen puolestasi yli 30 pankin ja muun luotonantajan kesken. Saat siis aina useita lainatarjouksia vertailtavaksesi.

Kuinka paljon voin hakea lainaa SuomenLainapalvelut.fi palvelun kautta?

Voit hakea lainaa oman tarpeesi mukaan 1000 - 60 000 euroa.

VarmaLaina.fi
Logo