MyLender

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 2 arvosteluun)

MyLender – esittely

MyLender on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjooa arkea helpottavia rahoitusratkaisuja. Vakuudetonta lainaa asiakas voi saada MyLender palvelun kautta 500 eurosta aina jopa 30 000 euroon saakka. Laina-aika on väliltä 1 – 12 vuotta, jonka asiakas saa valita oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä hakemus huolellisesti loppuun saakka. Varmalaina.fi välittää hakemuksen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Lainan ilmainen ja helppo kilpailuttaminen antaa hakijalle hyvät vertailukohteet mistä laina kannattaa ottaa.

 

MyLender laina:

 • Lainaa oman lainatarpeen mukaan väliltä 500 – 30 000 euroa.
 • Ikäraja palvelun käyttöön 26 vuotta.
 • Suomalainen luotettava rahoitusyhtiö.
 • Henkilökohtaisesti laskettu lainatarjous.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia.
 • Täytä hakemus silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
 • MyLender auttaa myös lainojen yhdistämisessä.

Hakuehdot MyLender lainassa

MyLender voi myöntää lainaa hakijalle, jos hän täyttää seuraavat hakuehdot:

 • Hakijan tulee olla vähintään 26 – vuotias
 • Hakijan taloudellinen tilanne tulee olla moitteettomassa kunnossa
 • Hakijalla ei saa olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää
 • Hakijan tulee olla työsuhteessa
 • Bruttotulot tulee olla vähintään 1000 €/kk

MyLender tekee lainapäätöksen ja mahdollisen lainatarjouksen aina hakijan antamien tietojen perusteella.

Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa myös pienempien lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on monelle asiakkaalle tuonut pidemmällä aikavälillä selvää säästöä, kun lainansa yhdistänyt henkilö on päässyt eroon monen pienemmän lainan päällekkäisestä korko- ja kulumaksusta.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Tutustu aina saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman erilainen palveluhinnasto sekä etuudet asiakkaalle. Esimerkiksi MyLender lainassa on mahdollista useamman pienen lainan yhdistäminen yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.

Paras ja varmin tapa saada selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset ja niiden ehdot, on täyttää ilmainen hakemus. Laina kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajalla ja hakija saa parhaassa tapauksessa vertailtavakseen useamman lainatarjouksen.

Lainatarjouksiin kannattaa tutustua aina tarkoin ja epäselvissä asiossa kannattaa kysyä lainasta tarkemmin lainantarjoajalta. VertaaLainaa.fi | MyLender artikkelissa kerrotaan tarkemmin esimerkiksi miten laina maksetaan takaisin sekä mihin tarkoitukseen lainan voi käyttää.

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella MyLender palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

4,0 rating
13.8.2019

Mulla oli kolme lainaa maksamatta. Ajattelin kokeilla kuinka lainojen yhdistäminen onnistuisi ja millaisia tarjouksia tulisin saamaan. Tarjoukset oli kyllä jonkin verran edullisempia kuin vanhat lainani joten päätin vaihtaa..

Iida