VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

MyLender

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

MyLender – esittely

MyLender on kotimainen rahoitusyhtiö, joka tarjooa arkea helpottavia rahoitusratkaisuja.

Vakuudetonta lainaa asiakas voi saada MyLender palvelun kautta 2000 eurosta aina jopa 30 000 euroon saakka. Laina-aika on väliltä 1 – 12 vuotta, jonka asiakas saa valita oman taloudellisen tilanteen mukaan.

Valitse lainasumma ja laina-aika sekä täytä hakemus huolellisesti loppuun saakka. Varmalaina.fi välittää hakemuksen yli 30 pankille ja rahoitusyhtiölle kilpailutettavaksi. Lainan ilmainen ja helppo kilpailuttaminen antaa hakijalle hyvät vertailukohteet mistä laina kannattaa ottaa.

Ennen lainahakemuksen täyttämistä, hakija voi tarvittaessa ottaa avukseen VarmaLainan maksuttoman lainalaskurin. Lainalaskurin avulla pystyy paremmin hahmottamaan miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttaa muun muassa lainan korkoon ja kuukausierään. Lainalaskurin laskelma on aina suuntaa antava arvio. Henkilökohtaisen lainalaskelman saat täyttämällä ja lähettämällä hakemuksen alla olevasta linkistä.

MyLender laina:

 • Lainaa oman lainatarpeen mukaan väliltä 2000 – 30 000 euroa.
 • Ikäraja palvelun käyttöön 26 vuotta.
 • Suomalainen luotettava rahoitusyhtiö.
 • Henkilökohtaisesti laskettu lainatarjous.
 • Lainaa varten ei tarvitse hankkia takausta tai vakuuksia.
 • Täytä hakemus silloin, kun sinulle parhaiten sopii.
 • MyLender auttaa myös lainojen yhdistämisessä.

MyLender lainan kustannukset

 • Aloitusmaksu määräytyy myönnetyn lainasumman mukaan
 • Maksuton lainan kilpailuttaminen yhdellä selkeällä hakemuksella
 • Tilinhoitomaksu max. 9 €/kk
 • Tarkemman erittelyn lainakustannuksista saat pyytämällä maksuttomat lainatarjoukset.

Esimerkkilaina: Kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko 10 000 euron keskimääräiselle lainalle on 13,69 % olettaen, että lainakorko on 12,9 %, lainan avausmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 0 €/kk ja maksuaika 10 vuotta.

Hakuehdot MyLender lainassa

MyLender voi myöntää lainaa hakijalle, jos hän täyttää seuraavat hakuehdot:

 • Hakijan tulee olla vähintään 26 – vuotias
 • Hakijan taloudellinen tilanne tulee olla moitteettomassa kunnossa
 • Hakijalla ei saa olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää
 • Hakijan tulee olla työsuhteessa
 • Bruttotulot tulee olla vähintään 1000 €/kk

MyLender tekee lainapäätöksen ja mahdollisen lainatarjouksen aina hakijan antamien tietojen perusteella.

Palvelun kautta on mahdollista hakea lainaa myös pienempien lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on monelle asiakkaalle tuonut pidemmällä aikavälillä selvää säästöä, kun lainansa yhdistänyt henkilö on päässyt eroon monen pienemmän lainan päällekkäisestä korko- ja kulumaksusta.

Lainan takaisinmaksaminen

Tutustu aina saamiisi lainatarjouksiin huolellisesti. Jokaisella lainantarjoajalla on hieman erilainen palveluhinnasto sekä etuudet asiakkaalle. Esimerkiksi MyLender lainassa on mahdollista useamman pienen lainan yhdistäminen yhteen selkeämpään kokonaisuuteen.

Paras ja varmin tapa saada selville omat henkilökohtaiset lainatarjoukset ja niiden ehdot, on täyttää ilmainen hakemus. Laina kilpailutetaan yli 30 lainantarjoajalla ja hakija saa parhaassa tapauksessa vertailtavakseen useamman lainatarjouksen.

Lainatarjouksiin kannattaa tutustua aina tarkoin ja epäselvissä asiossa kannattaa kysyä lainasta tarkemmin lainantarjoajalta. VertaaLainaa.fi | MyLender artikkelissa kerrotaan tarkemmin esimerkiksi miten laina maksetaan takaisin sekä mihin tarkoitukseen lainan voi käyttää.

Usein kysyttyjä kysymyksiä MyLenderistä

Kuka voi saada lainan MyLenderistä?

Lainaa saadakseen hakijan tulee olla vähintään 26-vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Maksuhäiriömerkintä on aina este lainan saannille. Riittävät tulot ja takaisinmaksukyky vaaditaan myös.

Kuinka suurta lainaa MyLender myöntää?

Lainasummat ovat 500 - 30.000 euroa. Suurempaa lainaa on helpompi saada esimerkiksi yhteishakijan kanssa.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lainaa hakiessa voit valita maksuajaksi 1-12 vuotta. Maksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen, joten sitä muuttamalla saat valittua itsellesi sopivan kuukausierän suuruuden.

Mikä on MyLenderin lainatuote?

Lainatuote on vakuudeton kulutusluotto. Se maksetaan kerralla hakijan tilille sen jälkeen, kun tämä on allekirjoittanut lainasopimuksen. Lainaa varten ei tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

4,0 rating
13.8.2019

Mulla oli kolme lainaa maksamatta. Ajattelin kokeilla kuinka lainojen yhdistäminen onnistuisi ja millaisia tarjouksia tulisin saamaan. Tarjoukset oli kyllä jonkin verran edullisempia kuin vanhat lainani joten päätin vaihtaa..

Iida
VarmaLaina.fi