Näin lainojen yhdistäminen onnistuu helposti

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lainojen yhdistäminen ei ole nykyään vaikeaa palveluiden, kuten VarmaLaina.fi avulla. Voit helposti yhdistää lainasi ja säästää jopa satoja euroja joka kuukausi.

Kerromme tässä artikkelissa, miten sinä voit yhdistää lainasi helposti ja nopeasti. Se ei vie kovinkaan paljoa aikaa ja se on täysin riskitöntä.

Onko sinulle kertynyt pikalainoja, kulutusluottoja, luottokorttimaksuja tai muita mahdollisia osamaksuja ja haluaisit helpottaa laskujen ja talouden hoitamista? Silloin suosittelemme sinua lukemaan neuvomme ja vinkkimme lainojen yhdistämisestä.

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on nykyään helppoa ja riskitöntä.

 

Milloin lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä?

Onko sinulle kertynyt useampia pieniä lainoja tai muita maksuja, joita sinun tulee lyhentää kuukausittain? Silloin kannattaa miettiä niiden yhdistämistä yhdeksi lainaksi.

Yleisimmät syyt lainojen yhdistämiselle ovat seuraavat:

  • Haluat päästä eroon useista pienistä lainoista ja maksuista
  • Haluat säästää rahaa
  • Haluat helpottaa omaa talouden hallintaasi
  • Et ole tyytyväinen nykyiseen lainaasi tai lainoihisi
  • Sinulla on lainaa, mutta olet lisälainan tarpeessa.

Periaatteessa ei ole väärää aikaa lainojen yhdistämiselle. Sen voi tehdä, vaikka sinusta tuntuisikin että pärjäät nykyisten lainojen ja maksujen kanssa. Voit kuitenkin huomata yhdistelylainaa hakiessasi, että saatkin huomattavasti paremman tarjouksen aiempien lainojen tilalle, jolloin sinulle tulee automaattisesti säästöä, kun maksat uudella lainalla kaikki vanhat lainat ja maksut pois.

 

Miten lainojen yhdistäminen sitten tapahtuu?

Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa laskea kaikki ne mahdolliset lainat, luottokorttimaksut, sekä muut osamaksut yhteen, jotka haluat yhdistää. Tämän jälkeen tiedät, kuinka suurta lainaa sinun tulee hakea, että voit yhdistää ne kaikki yhdeksi lainaksi.

Lue lisää aiheesta: velkojen yhdistäminen

Kun sinulla on yhdistelylainan summa tiedossa, voit aloittaa uuden lainan hakemisen. Voit täyttää sivuillamme olevan lainahakemuksen, johon voit valita haluamasi lainasumman, sekä takaisinmaksuajan.

Takaisinmaksuaikaa muuttamalla pystyt vaikuttamaan kuukausieräsi suuruuteen. Pidempi maksuaika tarkoittaa aina pienempää kuukausierää. Turhan pitkää maksuaikaa ei kuitenkaan kannata valita, sillä se tarkoittaa että lainaasi ehtii kertyä enemmän korkoa ja kuluja.

Kuukausierä on silloin sopivan kokoinen, kun sen takaisinmaksu onnistuu ongelmitta ja rahaa jää hieman säästöönkin yllättäviä menoja varten.

Kun täytät ja lähetät lainahakemuksen palvelumme kautta, me kilpailutamme sen puolestasi yli 30 pankilla ja rahoituspalvelulla. Tämän jälkeen heistä ne, jotka voivat myöntää sinulle lainaa, lähettävät sinulle omat lainatarjouksensa.

Pääset helposti vertailemaan lainatarjouksia keskenään ja valitsemaan niistä sinulle sopivimman. Siinä tapauksessa, että jostain syystä mikään tarjous ei kuulosta hyvältä, on sinulla täysi oikeus hylätä vaikka ne kaikki. Sinulle ei kerry tästä mitään kustannuksia. Yleisesti ottaen lainatarjouksiin voi tutustua noin viikon ajan ennen kuin lainatarjoukset umpeutuu. Tuossa ajassa pystyy helposti vertailemaan uusia lainatarjouksia olemassa oleviin lainoihin. 

Mikäli löydät sopivan lainatarjouksen, voit hyväksyä sen, jolloin sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen laina maksetaan tilillesi. Maksa tämän jälkeen kaikki aiemmat lainasi ja muut maksut pois.

Nyt sinulla on enää yksi laina hoidettavana, eikä sinun tarvitse murehtia monien eri laskujen kuukausieristä ja eräpäivistä.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi