Nordea

Palvelun arvosana

4.5
4,5 rating
Arvosana 4.5/5 (Perustuu 8 arvosteluun)

Nordea esittely

Nordea on Pohjoismaiden suurin finanssipalvelukonserni sekä yksi Euroopan suurimmista pankeista. Nordea on yleispankki, joka tarjoaa asiakkaileen kattavia rahoituspalveluita.

Yksi Nordean tarjoamista lainapalveluista on vakuudeton joustoluotto, jota voi saada 2000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Laina-aika on joustava 1 – 5,5 vuotta, joka suunnitellaan asiakkaan maksukyvyn mukaan.

Nordean joustoluoton ja yli 30 muuta lainaa voit kilpailuttaa hetkessä VarmaLaina.fi palvelun kautta. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hakijan laina kilpailutetaan monen yhteistyöpankin välillä ja lainatarjoukset välitetään vertailtavaksi suoraan asiakkaalle.

 

Nordea laina:

 • Ikäraja on 18 vuotta
 • Pankkilainaa 2000 – 50 000 euroa.
 • Ei vaadita vakuuksia, eikä henkilötakauksia.
 • Laina-aika joustava 1 – 5,5 vuotta.
 • Lainan takaisinmaksuohjelma on joustava.
 • Asiakas saa itse määrittää mihin lainan käyttää.
 • Mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen vuoden aikana.
 • Myönteisen päätöksen jälkeen laina heti tilille.
 • Luoton myöntää luotettava Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Hakuehdot Nordea joustoluotossa

 • Hakijan tulee vähintään 18- vuotias Suomen kansalainen
 • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijalla tulee olla riittävä maksukyky ja säännölliset tulot

Täytä lainahakemus on aina huolellisesti. Puutteellisesti tai virheellisesti täytetty lainahakemus voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lainan takaisinmaksaminen

Laina tulee maksaa takaisinmaksuohjelman mukaisesti ja lainanmyöntäjällä on oikeus periä palveluhinnaston mukainen palkkio lainan takaisimaksuun liittyvistä muutoksista. Nordea joustoluotossa hakijalla on mahdollisuus kahteen lyhennysvapaaseen kuukauteen vuoden aikana. Lainan takaisinmaksu suunnitellaan aina hakijan maksukyvyn ja elämäntilanteen mukaan. Jos lainan takaisinmaksussa ilmenee ongelmia elämänmuutoksen, työttömyyden tai jonkin muun asian vuoksi, ota viipymättä yhteyttä lainanmyöntäjään.

Lue lisää Nordea joustoluotosta täältä: VertaaLainaa.fi – Nordea

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Nordea palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

4,0 rating
26.9.2019

Sain hyvän lainatarjouksen nordealta, mutta täytyy myöntää että lainatarjous olisi voinut tulla nopeammin. Jos olisin ollut kiireessä niin olisin ehkä hyväksynyt jonkin toisen lainatarjouksen ennen kuin nordea antoi omansa.

Ville90
5,0 rating
26.9.2019

Nordeaa pidän sen verran luotettavana että sen lainatarjous oli todella helppo valita +++++

Eero
5,0 rating
18.9.2019

Suosin kyllä perinteisiä pankkeja näiden muiden palveluiden sijaan

vaaka77
5,0 rating
18.9.2019

Paras pankki ikinä!

Janita
5,0 rating
13.8.2019

Tarvitsin lainaa johon ei tarvitsisi takausta, kun sellaisia huonosti lähipiiristä löytyy. Hienoa, kun Nordeasta sain hyvän tarjouksen eikä lainaan tarvinnut etsiä ketään takaajaksi.

-Topi-
4,0 rating
13.8.2019

Sain kaikkiaan viisi lainatarjousta, joista Nordea tarjosi edullisimman lainan.

Matti.H-L
4,0 rating
13.8.2019

Mahtavaa kun pankit on saatu mukaan kilpailutukseen!

Siiri.K