Ostosraha

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

Ostosraha – esittely

Ostosraha on suomalainen ORP- Vakuus Oy rahoituspalvelu. Heidän lainatuotteensa on vakuudeton 400 – 3000 euron kulutusluotto.

Lainaa hakija saa valita maksuajaksi 12 – 96 kuukautta, joka toki määräytyy myös haetun lainasumman mukaan. Lainaa varten ei tarvitse hakijan hankkia henkilötakausta tai vakuuksia.

Usein vakuudeton laina on ollut selkeä ratkaisu, kun lainaa on tarvittu johonkin suurempaan hankintaan, kuten autoon, kodin remontoimiseen tai suurempien juhlien järjestämiseen. Ostoraha ei kysele mihin laina käytetään, mutta jokaiselta hakijalta odotetaan vastuullista lainan ottamista omaan taloudelliseen tilanteeseensa nähden.

Jokainen lainatajous käsitellään yksilöllisesti ja jokainen luotonmyöntäjä tekee oman arvionsa siitä voivatko tarjota hakijalle lainaa haetuilla ehdoilla. VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainan yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

 

Ostoraha laina:

 • Vakuudetonta kulutusluottoa 400 – 3000 euroa.
 • Laina-aika on 1 – 3 vuotta
 • Ikäraja palvelussa on 21 vuotta.
 • Lainatarjouksien pyytäminen hakemuksella 24/7
 • Mahdollisuus myöhemmin lainan korotukseen.
 • Eräpäivän siirto mahdollista esim. palkkapäivän mukaan.
 • Ei laskutuslisää
 • Henkilökohtaisesti laskettu lainatarjous.

Hakuehdot

Ostoraha lainapalvelulla on seuraavanlaiset ehdot lainanhakijalle.

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 – vuotias
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan raha-asiat tulee olla kunnossa ja maksukyvyn riittävä

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan automaattisesti, jolloin maksuhäiriömerkintä johtaa aina hylättyyn hakemukseen. Lainaa ilman luottotietoja on mahdoton saada miltään lainantarjoajalta.

Lainan takaisinmaksaminen

Laina tulee aina maksaa takaisin lainasopimuksessa esillä olleen takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Lainan myöntämisen yhteydessä hakijalle on myönnetty tietty kulutusluotto sopivan suuruisella laina-ajalla. Laina-aika on Ostorahalla 1 – 8 vuotta ja laina-aika riippuu myönnetystä lainasummasta. Lainaa voi maksaa takaisin kerran kuukaudessa erämaksulla tai kertasuorituksena ilman lisäkuluja. Myöhemmin, jos asiakas on hoitanut laina-asian hyvin, hän voi hakea lainaan korotusta. Jos hakijalla on ongelmia selvitä lainan kuukausieristä, suosittelemme ottamaan viipymättä yheyttä Ostorahan asiakaspalveluun.

Lue lisää Ostorahasta täältä: VertaaLainaa.fi – Ostoraha

Voit artikkelista lukea mm. mihin muut ovat lainaa hakeneet?

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Ostoraha palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!