VarmaLaina.fi | asiakaspalvelu@varmalaina.fi

Ostosraha

Palvelun arvosana

0
0,0 rating
Arvosana 0/5 (Perustuu 0 arvosteluun)

Ostosraha – esittely

Ostosraha on suomalainen ORP- Vakuus Oy rahoituspalvelu. Heidän lainatuotteensa on vakuudeton 400 – 3000 euron kulutusluotto.

Lainaa hakija saa valita maksuajaksi 12 – 96 kuukautta, joka toki määräytyy myös haetun lainasumman mukaan. Lainaa varten ei tarvitse hakijan hankkia henkilötakausta tai vakuuksia.

Usein vakuudeton laina on ollut selkeä ratkaisu, kun lainaa on tarvittu johonkin suurempaan hankintaan, kuten autoon, kodin remontoimiseen tai suurempien juhlien järjestämiseen. Ostoraha ei kysele mihin laina käytetään, mutta jokaiselta hakijalta odotetaan vastuullista lainan ottamista omaan taloudelliseen tilanteeseensa nähden.

Jokainen lainatajous käsitellään yksilöllisesti ja jokainen luotonmyöntäjä tekee oman arvionsa siitä voivatko tarjota hakijalle lainaa haetuilla ehdoilla. VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainan yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen välillä.

Ostoraha laina:

 • Vakuudetonta kulutusluottoa 400 – 3000 euroa.
 • Laina-aika on 1 – 3 vuotta
 • Ikäraja palvelussa on 21 vuotta.
 • Lainatarjouksien pyytäminen hakemuksella 24/7
 • Mahdollisuus myöhemmin lainan korotukseen.
 • Eräpäivän siirto mahdollista esim. palkkapäivän mukaan.
 • Ei laskutuslisää
 • Henkilökohtaisesti laskettu lainatarjous.

Ostorahan lainakustannukset

 • Lainahakemus ilmainen kaikkien pankkien asiakkaille
 • Ei avausmaksua
 • Todellinen vuosikorko max. 29,4 %
 • Lainanhoitokulu on 1,20 – 9,00 € / kk

Lainaesimerkki: 2000 € lainassa 3 vuoden laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 28,9 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä on 80,23 €, kuukausieriä 36 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 2888,11 € (sis. lainanhoitopalkkion 6 €/kk). Lainan nimelliskorko on 19,9 %.

VarmaLaina.fi kilpailuttaa hakijan lainahakemuksen ilmaiseksi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset nopeasti vertailtavaksi.Se mistä tulet lainatarjoukset saamaan riippuu haetusta lainasummasta, laina-ajasta sekä lainantarjoajan hakukriteereistä.

Hakuehdot

Ostoraha lainapalvelulla on seuraavanlaiset ehdot lainanhakijalle.

 • Hakijan tulee olla vähintään 20 – vuotias
 • Hakijan tulee olla Suomen kansalainen
 • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä
 • Hakijan raha-asiat tulee olla kunnossa ja maksukyvyn riittävä

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan automaattisesti, jolloin maksuhäiriömerkintä johtaa aina hylättyyn hakemukseen. Lainaa ilman luottotietoja on mahdoton saada miltään lainantarjoajalta.

Lainan takaisinmaksaminen

Laina tulee aina maksaa takaisin lainasopimuksessa esillä olleen takaisinmaksuohjelman mukaisesti. Lainan myöntämisen yhteydessä hakijalle on myönnetty tietty kulutusluotto sopivan suuruisella laina-ajalla. Laina-aika on Ostosrahalla 1 – 8 vuotta ja laina-aika riippuu myönnetystä lainasummasta. Lainaa voi maksaa takaisin kerran kuukaudessa erämaksulla tai kertasuorituksena ilman lisäkuluja. Myöhemmin, jos asiakas on hoitanut laina-asian hyvin, hän voi hakea lainaan korotusta. Jos hakijalla on ongelmia selvitä lainan kuukausieristä, suosittelemme ottamaan viipymättä yhteyttä Ostorahan asiakaspalveluun.

Lisätietoja Ostosrahasta

Lainahakemuksen täyttämisen ja lähettämisen jälkeen saat ensimmäiset lainatarjoukset vertailtavaksi jo 15 minuutin kuluttua. Keskimäärin kaikki mahdolliset lainatarjoukset ovat tulleet hakijan vertailtavaksi 1- 2 päivän sisällä.

Lainatarjouksia vertailemalla pääsee parhaaseen lopputulokseen minkä lainantarjoajan lainatarjous kannattaa hyväksyä. Ostosraha tarjoaa hakijalle lainaa 400 – 3000 euroa, jonka hakija saa myönteisen lainapäätöksen jälkeen käyttää parhaaksi katsomallaan tavalla mihin haluaa.

Lue lisää Ostorahasta täältä: VertaaLainaa.fi – Ostoraha

Voit artikkelista lukea mm. mihin muut ovat lainaa hakeneet.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Ostosrahasta

Kenelle Ostosraha myöntää lainaa?

Jos hakija on vähintään 21-vuotias, hänellä on riittävä takaisinmaksukyky ja puhtaat luottotiedot, hän voi saada lainaa. Ostosraha tekee kuitenkin aina lopullisen lainapäätöksen oman arvion mukaan hakijan antamien tietojen perusteella.

Mitkä ovat Ostosrahan lainasummat?

Lainaa voi hakea 400 eurosta 3000 euroon saakka. Tämä sopii hyvin pieneen tai keskisuureen lainantarpeeseen, kun rahoitusta tarvitsee nopeasti.

Kuinka pitkän maksuajan lainalle saa?

Maksuajaksi voit valita 1-3 vuotta. Maksuaika kannattaa valita siten, että kuukausierä on sopivan kokoinen, eikä sen takaisinmaksussa tule ongelmia.

Millaista lainaa Ostosraha myöntää?

Kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. Se on helppo ja nopea hakea. Alustavan lainapäätöksen saat lähes välittömästi.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!

VarmaLaina.fi