Home > Pikalaina

Pikalaina

Tarvitsetko pikalainaa?

Pyydä ilmainen lainatarjous!

Rahat ovat tililläsi alle tunnissa!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lue nämä jos haluat edullista pikalainaa netistä

✅ Jos tarvitset pienempää lainaa nopeasti, on pikalaina silloin sinulle sopiva lainatuote. Pikalaina on aina kulutusluottoa pienempi ja maksuajaltaan lyhyempi laina.

✅ Pikalainan saat parhaassa tapauksessa tilillesi jo 15 minuutissa. Pikalainasta puhutaan yleensä, kun lainasummat ovat alle 2000 euroa.

✅ Ennen pikalaina maksettiin takaisin aina kerralla kokonaisuudessaan. Nykyään kuitenkin monet lainapalvelut myöntävät pikalainalleen pidempiäkin maksuaikoja, jonka aikana laina maksetaan takaisin osissa.

✅ Vaikka kyseessä olisikin pienempi laina, ei sen kilpailuttamista kannata siltikään unohtaa. Pienissäkin lainoissa voi olla suuria eroja eri lainapalveluiden välillä. Meidän kautta onnistuu niin pienten, kuin suurtenkin lainojen kilpailuttaminen. Ja kaikki vain yhdellä hakemuksella!

✅ Pikalainaa saa useimmista lainapalveluista. Me toimimme yhteistyössä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joten saat varmasti kattavan listan lainatarjouksista.

✅ Et tarvitse vakuuksia, etkä takaajia, kun haet pikalainan kauttamme. Verrattuna vaikka pankkilainoihin, joudut monesti hankkimaan takaajan myös pienillekkin lainoille ja lainan saaminen voi venyä hyvinkin pitkälle. Netin kautta voit saada lainan tilille alle tunnissa!

✅ Pikalainaa voit hakea mihin tahansa pieneen lainantarpeeseen. Monet hakevat lainaa esimerkiksi kodinkoneen hankkimista tai korjaamista varten, auton korjaukseen ym. Pikalaina tulee usein tarpeeseen, kun tarvisi pienen rahamäärän, mutta palkkapäivään on vielä muutama viikko. Hyvä nyrkkisääntö olisikin, että laskisi lainan määrän niin, että sen voi ensi tilistä maksaa takaisin.

Pikalaina netistä alle tunnissa.Hae varma laina tästä!

Tiesitkö että voit saada pikalainan tilillesi jopa alle tunnissa?

Pikalainaa myöntäviä lainapalveluita on netissä useita kymmeniä, eli tarjontaa pikalainoista ei pitäisi puuttua.

Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että myös eri hintaisia lainoja löytyy lähes yhtä paljon kuin lainapalveluitakin. Siksi onkin tärkeää vertailla lainapalvelut mahdollisimman kattavasti ennen lainan hakemista.

Miksi pikalaina on niin suosittu.

Pikalainan suosio johtuu varmasti monestakin asiasta. Yksi niistä kuitenkin on sen nopeus.

Kun lainan hakijalla on kiire, voi hän saada pikalainan tilille parhaassa tapauksessa tilille 15 minuutissa.

Yksi syy pikalainan suosioon löytyy varmasti sen matalista kriteereistä. Lainan hakijalta ei välttämättä vaadita niin korkeaa ikää tai suuria tuloja, kuin suurempia lainoja hakiessa.

Lainan käyttötarkoitusta ei koskaan hakijalta kysytä, vaan hän voi käyttää lainansa juuri niinkuin itse haluaa.

Hae varmaa lainaa tästä!

Mitä etuja pikalainalle sitten on?

Pikalaina on tällä hetkellä nopein ja helpoin laina, mitä netistä voi hakea. Vaikka muidenkaan lainatuotteiden hakeminen ei ole mitenkään vaikeaa, on niissä silti pieniä eroja pikalainaan verrattuna.

Pikalainaa myönnetään helpommin, koska kyseessä on kuitenkin verrattain pieni lainasumma, usein melko lyhyellä takaisinmaksuajalla.

Pienissä summissa hakijalta ei välttämättä vaadita kovin korkeaa ikää tai korkeita tuloja, joita ehkä suuremmissa summissa vaaditaan.

Et myöskään ole sidoksissa lainaan pitkiä aikoja, koska nimensä mukaisesti se on lyhytkestoinen laina. Yleisin takaisinmaksuaika on noin 1 kuukausi.

Mihin tarkoitukseen pikalainaa haetaan.

Pikalainaa voit hakea ihan mihin tahansa käyttötarkoitukseen, eikä sitä tarvitse koskaan kertoa lainapalveluille.

Yleisiä käyttötarkoituksia kuitenkin, johon lainaa monesti haetaan ovat:

  • Rästiin jääneet laskut
  • Äkillinen rahantarve, kuten eläinlääkäri, auton korjaus tai hajonnut kodinkone
  • Arjen helpottamiseen, kuten vuokran maksu, ruokaostosten tekeminen
  • Juhlien järjestäminen

Käyttötarkoituksia voi olla niin monia, kuin sen hakijoitakin. Tietenkin tulee aina miettiä, onko lainan tarve välttämätön, vai pärjäätkö esimerkiksi seuraavaan tilipäivään saakka.

Mutta mikäli tarve yllättää, saat tarvittaessa VarmaLaina.fi:n kautta lainaa heti.

Hae varmaa lainaa tästä!

Kuinka paljon lainaa voi hakea.

VarmaLainan kauttahan voi hakea lainaa 100 eurosta jopa 60.000 euroon saakka.

Mutta jos puhumme pikalainoista, niin usein summat pyörivät 10-1000 euron välillä.

On toki palveluita, jotka myöntävät tuota suurempaa pikalainaa, mutta silloin kannattaa miettiä, onko järkevämpää vaihtaa pikalaina kulutusluottoon.

Toki sinun ei tarvitse murehtia näistä mitään, jos jätät sopivan lainan etsimisen meille. Me voimme maksutta kilpailuttaa lainasi, jolloin saat parhaat lainatarjoukset juuri haluamallesi summalle.

Pienikin laina kannattaa hakea vastuullisesti.

Vaikka oletkin hakemassa pienempää lainaa, ei sitä kannata hakea ihan mistä tahansa. Jos hyväksyt ensimmäisen lainan, jota sinulle tarjotaan, voit joutua maksamaan aivan liikaa lainastasi.

Pikalaina saattaa vaihdella hinnoittelultaan todella paljon eri lainapalveluiden välillä. Tästä syystä lainan kilpailuttaminen kannattaa jättää meidän hoidettavaksi.

Me etsimme sinulle luotettavimmat ja edullisimmat lainapalvelut, joista voit itse valita omaan tarpeeseesi sopivimman.

Vakuudettomat pikalainat

VarmaLaina.fi:n kautta haetut lainat ovat aina vakuudettomia. Et siis tarvitse vakuuksia, etkä henkilötakausta saadaksesi pikalainaa. Tämä koskee kauttamme haettuja niin pieniä, kuin suuriakin lainoja.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Voit hakea meidän kautta pikalainaa, jos olet täyttänyt vähintään 18 vuotta. Sinulla tulee olla myös Suomen kansalaisuus, sekä säännölliset palkka-tai eläketulot.

Hae varma laina tästä!