Risicum

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

Risicum – esittely

Risicum tarjoaa yksityishenkilöille selkeää rahoituratkaisua ilman takauksen etsimistä lainalle. Kyseessä on laina, joka maksetaan kertaluontoisesti asiakkaan tilille. Lainasummat ovat 500, 750 tai 1000 euroa ja laina-aika jokaisessa lainasummassa on sama 12 kuukautta. Risicum lainaa voi hakea henkilö, jolla on raha-asiat kunnossa ja 20 vuoden ikä.

Risicum laina:

  • Risicum kulutusluottoa 500 – 1000 euroa
  • Ikäraja palvelun käyttöön on 20 vuotta
  • Lainan kilpailuttaminen on avointa ja selkeää
  • Lainaa ilman vakuuksia
  • Laina-aika vuosi
  • Selkeät kuukausierät lainan takaisinmaksuun

VarmaLaina.fi esittelee avoimesti ja selkeästi kaikki lainan kilpailuttamisessa mukava olevat yhteistyökumppanit. Kilpailuta laina täyttämällä ja lähettämällä hakemus. Välitämme hakemuksesi yli 30 lainantarjoajalle hetkessä. Lainan kilpailuttaminen antaa sinulle hyvät vertailukohteet mistä lainan kannattaa ottaa.

Hakuehdot

Risicum lainaa voidaan myöntää seuraavin ehdoin:

  • Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen
  • Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintää
  • Hakijan tulee olla iältään vähintään 20 – vuotias

Lainatarjous sekä lopullinen lainapäätös perustuu Risicumin kokonaisvaltaiseen luottoarvioon, joka tehdään hakijan antamien tietojen perusteella. Puutteellisesti tai huolimattomasti täytetty lainahakemus voi johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lainan takaisinmaksaminen

Risicum lainapalvelu on toiminut lainamarkkinoilla jo vuodesta 2005 lähtien. Lainahinnoittelu on selkeä ja läpinäkyvä. Kaikki lainaan liittyvät hoitokulut, korkomaksut ja lyhennyserät on ilmoitettu alustavassa lainasopimuksessa selkesäti. Lainanhakijan vastuulla on tutustua lainan takaisinmaksuun huolellisesti. Lainaa maksetaan takaisin aina sopimuksessa esitetyn suunnitelman mukaisesti. Jos asiakas laiminlyö lainan lyhennyserät, on lainanmyöntäjällä oikeus muistutuslaskuihin ja perintään.

Lue lisää Risicumista täältä: VertaaLainaa.fi – Risicum

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Risicum palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!