Suomilimiitti

Palvelun arvosana

4
4,0 rating
Arvosana 4/5 (Perustuu 1 arvosteluun)

Suomilimiitti kulutusluotto – esittely

Suomilimiitti lainapalvelun omistaa rahoitusyhtiö J.W-Yhtiöt Oy. Luotettavaa lainaamista heiltä on myönnetty jo vuodesta 2006 lähtien.

Suomilimiitti on monelle suomalaiselle tuttu palvelu ja heidän kauttaa lainaa tarvitseva henkilö voi hakea kulutusluottoa 2000 – 5000 euroa, 1 – 3 vuoden maksuajalla.

Suomilimiitti kulutusluoton voit kilpailuttaa yli 30 lainantarjoajan kanssa nopeasti VarmaLaina.fi palvelun avulla.

Lainan kilpailuttaminen on täysin maksutonta eikä sido hakijaa mihinkään.

Tutustu rauhassa lainatarjouksiin ja vertaa lainatarjouksia toisiinsa – Näin moni on löytänyt omiin tarpeisiin sopivan edullisen lainan.

 

Suomilimiitti laina:

  • Lainaa voi hakea 2000 – 5000 euroa.
  • Laina-aika on 1 – 3 vuotta
  • Ikäraja palvelun käyttöön 25 vuotta.
  • Selkeä lainahinnasto, nopea lainahakemuksen käsittely.
  • Myönnetyn lainan hakija saa käyttää mihin tarvitsee.
  • Vakuudeton kulutusluotto maksetaan tilille nopeasti myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Hakuehdot

Suomilimiitti lainaa voi hakea henkilö seuraavin perustein:

  • Hakijalta edellytetään vähintään 25 vuoden ikää
  • Hakijalla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Hakijalla on puhtaat luottotiedot

Tarkista aina, että olet täyttänyt hakemuksen huolellisesti. Vaikka hakuehtosi täyttyisivät, mutta olet täyttänyt hakemuksen puutteellisilla tiedoilla, voi se johtaa lainatarjouksien viivästymiseen tai jopa lainahakemuksen hylkäämiseen.

 

Lainan takaisinmaksaminen

Suomilimiitti kulutusluoton takaisinmaksuaika on 1 vuodesta jopa 3 vuoteen. Laina-aika kannattaa valita lainasumman mukaan. Lainalle ei kannata ottaa liian lyhyttä takaisinmaksuaikaa ettei henkilö joudu liian tiukille lainan takaisinmaksun kanssa, mutta ei toisaalta liian pitkääkään laina-aikaa, ettei turhaan maksa korkoa ja kuluja. Lainalaskuri antaa maksuaikaa miettivälle henkilölle suuntaa antavan arvion siitä kuinka pitkä maksuaika lainaan kannattaa valita. Lainantarjoajalla voi olla myös ehdottaa hakijalle sopivaa laina-aikaa

Laina tulee maksaa aina takaisinmaksuohjeman mukaisesti. Ja ehdot astuvat voimaan, kun hakija allekirjoittaa lainasopimuksen.

Lue lisää Suomilimiitti-lainasta täältä: VertaaLainaa.fi – Suomilimiitti

Pyydä ilmaiset lainatarjoukset

Täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lainahakemuksen, tavoitat yhdellä hakemuksella Suomilimiitti palvelun, sekä noin 30+ muuta lainapalvelua.

Hakemuksen lähettäminen ja tarjouksien pyytäminen on maksutonta, eikä sido hakijaa mihinkään sopimukseen.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Arvostele palvelu


Kaikki arvostelut

Palvelulla ei ole vielä yhtään arvostelua. Ole ensimmäinen ja arvostele palvelu!