Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Lainan hakeminen omilla verkkopankkitunnuksilla on helppoa ja turvallista. Lainapäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omia verkkopankkitunnuksia käyttäen. Näin laina siirtyy heti käyttöösi ilman usean päivän odottelua. Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla milloin haluat. Alla olevassa artikkelissa kerromme miten haet lainaa heti ja onnistuuko pankkitunnuksilla lainojen yhdistäminen?

 

Lainasopimuksen hyväksyminen verkkopankkitunnuksilla

Suurin osa ostoksista ja palveluiden tilaamisista onnistuu verkkopankkitunnuksia käyttäen. Pankkiasiat hoituu myös verkkopankkitunnuksilla, samoin lainapäätöksen allekirjoittaminen netistä haettavissa lainoissa.

Netistä lainaa voi hakea aina 100 eurosta jopa 60000 euroon saakka, 1 – 20 vuoden maksuajalla. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta. Kun haet lainaa verkkopankkitunnuksilla suoraan verkosta säästyt kokonaan paperityöltä ja säästät näin myös merkittävästi omaa aikaansa. Tämä sähköinen käytäntö on saanut hyvän vastaanoton ja lainan hakeminen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla on erittäin turvallista ja nopeaa.

 

Millaista lainaa netistä voi hakea?

Omia verkkopankkitunnuksia käyttäen lainaa voi verkosta hakea moneen eri rahoitustarpeeseen. Enää lainan hakeminen ei vaadi useiden tuntien neuvotteluaikaa pankissa tai päivien odottelua päätöksen saamiseksi. Nykyään voi hakea verkosta lainaa heti 100 – 60.000 euroa ja lainatarjoukset on vertailtavana jo muutaman minuutin kuluttua. Jos kaikki tiedot ovat kunnossa voit allekirjoittaa lainapäätöksen omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Lainaa netistä haetaan mm. autolainaa varten, lainojen yhdistämiseen, suuremman kertaostoksen tekemiseen tai mihin muuhun tahansa hankintaan. Haetuin lainatuote on kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto, mutta hyvänä kakkosena tulee joustoluotto.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on hallussaan omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Lainaa ei voi hakea alaikäinen esimerkiksi huoltajan pankkitunnuksilla. Omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset 18 vuotta täyttänyt henkilö saa omasta pankistaan. Yleisimmät pankit, jotka myöntävät verkkopankkitunnukset ovat Osuuspankki, Nordea, POP Pankki, Danske Bank ja Osuuspankki.

Muita lainanhakuehtoja ovat:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Riittävä maksukyky.

 

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Hae tarvitsemasi laina Varmalaina.fi palvelusta maksuttomalla lainahakemuksella. Saat vertailtavaksesi lainatarjouksia, joihin saat tutustua rauhassa vaikka kotisohvallasi. Kun sopiva lainapalvelu on löytynyt, hyväksyt heidän esittämän lainatarjouksen. Saat hetken kuluttua ohjeet esimerkiksi liitteiden lähettämistä varten.

Kun kaikki on kunnossa, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija saa lainan käyttöönsä jopa saman päivän aikana.

Sopimuksen allekirjoittaminen omilla pankkitunnuksilla on helppoa ja erittäin turvallista. Tunnistautuminen ja salasanan antaminen tapahtuu aina pankin järjestelmässä.

 

Verkkopankkitunnuksilla todistat henkilöllisyytesi

Verkkopankkitunnukset ovat henkilön henkilöllisyystodistus verkossa, samalla tavoin kuin kasvotusten asioidessa on henkilöllisyystodistuksena henkilökortti, ajokortti tai passi. Tunnusten tai mobiilivarmenteen avulla henkilö voi kirjautua oman pankkinsa palveluihin, vahvistaa eri verkkokauppojen ostoksia, maksaa verkossa maksuja tai allekirjoittaa sähköisiä asiakirjoja. Henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla voi myös allekirjoittaa lainasopimuksen.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen omilla verkkopankkitunnuksilla on turvallista ja nopeaa. Sähköisen allekirjoittamisen jälkeen laina on sinun käytettävissä jo saman päivän aikana, kun taas postitse asian hoitamiseen kuluisia kaikkiaan aikaa jopa viikko.

 

Lainasopimuksen allekirjoittaminen verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnukset ovat aina henkilökohtaiset, joten älä koskaan luovuta tai lainaa niitä ulkopuoliselle henkilölle. Kun tunnistaudut sähköisesti se vastaa samaa kuin omakätinen allekirjoitus. Verkkopankkitunnuksilla allekirjoitat sähköisessä muodossa hakemukset, toimeksiannot ja sopimukset. Sähköinen tunnistautuminen on yhtä pätevä kuin perinteinen allekirjoitus.

Kun hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla, tulee hakijan olla lisäksi vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä, vaikka hänellä olisikin käytössään voimassaolevat pankkitunnukset.

Lainasopimuksen voi allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lopullinen lainapäätös annetaan lainatarjouksen myöntämän lainantarjoajan toimiston aukioloaikana. Lainasopimuksen allekirjoittaminen sähköisesti on aina sitova. Tutustu lainasopimukseen ja ehtoihin aina huolellisesti.

 

Millaista lainaa verkkopankkitunnuksilla voi hakea?

Lainaa verkkopankkitunnuksilla voi verkosta hakea aina 60 000 euroon saakka. Myönteisen lainapäätöksen saaminen ei edellytä pankkikonttorissa asiointia laisinkaan, vaan lainasopimuksen voi allekirjoittaa turvallisesti ja luotettavasti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Yleisin haettava laina on vakuudeton kulutusluotto, jossa lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainaa varten et tarvitse vakuuksia tai takausta. Laina-aika vaihtelee haetun lainasumman mukaan 1 – 20 vuoden välillä.

Kulutusluotto soveltuu monenlaiseen lainatarpeeseen aina auton ostosta kesämökin remontoimiseen. Kulutusluotto maksetaan kertaluontoisesti lainansaajan tilille. Muita verkkopankkitunnuksilla haettavia lainoja ovat pikavippi sekä joustoluotto. Pikavippi tarkoittaa muutaman sadan euron lainaa, joka maksetaan hakijan tilille nopeasti. Perinteisiä kalliiksi miellettyjä pikavippejä ei lainamarkkinoilta enää ole vuosiin saanut, vaan kaikki lainantarjoajat noudattavat tarkoin Suomen lakeja ja asetuksia.

Joustoluotto on jatkuva laina, jossa korko ja kulut määräytyvät nostojen mukaan. Luottosopimuksen yhteydessä hakijalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Joustoluotto toimii samoin kuin luottokortti, jossa kuukausierä on ennalta lainasopimuksessa määritelty vähimmäislyhennys.

 

Mistä lainaa verkkopankkitunnuksilla?

On hyvä myös muistaa, että ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on tärkeää selvittää minkä pankin tai rahalaitoksen lainasopimuksen hyväksyy. Lainasopimuksen allekirjoittaminen omilla verkkopankkitunnuksilla on toki turvallista, mutta on tärkeää selvittää, että laina itsessään on käyttötarkoitukseen sopiva ja mahdollisimman edullinen lainakoroltaan ja kuluiltaan.

Varmalaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Kun täytät sivuillamme yhden lainahakemuksen, se välitetään hetkessä kilpailutettavaksi yli 25 pankille ja rahalaitokselle. VarmaLaina.fi saa oman palkkionsa aina yhteistyöpankeilta, ei koskaan sinun pussista. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei siis maksa sinulle mitään eikä sido mihinkään sopimukseen. Vasta, kun päätät hyväksyä jonkun lainatarjouksen ja allekirjoittaa lainan sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi olet velvollinen maksamaan lainan takaisin lainasopimuksessa olevien ehtojen mukaisesti.

Lainaa verkkopankkitunnuksilla nopeasti ja turvallisesti

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella

VarmaLaina.fi
Logo