Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Artikkelin on kirjoittanut Emma Johansson


Lainan hakeminen omilla verkkopankkitunnuksilla on helppoa ja turvallista.

Hakija voi allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omia verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Näin laina siirtyy heti hakijan käyttöön ilman usean päivän odottelua.

Hae lainaa verkkopankkitunnuksilla milloin haluat.

Alla olevassa artikkelissa kerromme miten haet lainaa heti ja onnistuuko pankkitunnuksilla lainojen yhdistäminen?

Lainaa verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnuksilla allekirjoitat lainasopimuksen turvallisesti ja nopeasti.

 

Lainapäätöksen hyväksyminen verkkopankkitunnuksilla

Suurin osa ostoksista ja palveluiden tilaamisista onnistuu verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Pankkiasiat hoituu myös verkkopankkitunnuksilla, samoin lainapäätöksen allekirjoittaminen netistä haettavissa lainoissa.

Verkosta lainaa voi hakea aina 100 eurosta jopa 60000 euroon saakka, 1 – 20 vuoden maksuajalla.

Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai henkilötakausta.

Kun hakija hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla suoraan verkosta, hän säästyy kokonaan paperityöltä ja säästää näin myös merkittävästi omaa aikaansa.

Tämä vakiintunut käytäntö on saanut hyvän vastaanoton ja lainan hakeminen omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla on erittäin turvallista ja nopeaa.

Tunnistautumisessa jokainen hakija käyttää omia henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia.

 

Millaista lainaa netistä voi hakea?

Omia verkkopankkitunnuksia käyttäen, lainaa voi verkosta hakea moneen eri rahoitustarpeeseen.

Enää lainan hakeminen ei vaadi useiden tuntien neuvotteluaikaa pankissa tai päivien odottelua päätöksen saamiseksi.

Nykyään voi hakea verkosta lainaa heti 100 – 60.000 euroa ja lainatarjouksen hakija saa heti.

Jos kaikki on kunnossa, hakija voi allekirjoittaa lainapäätöksen omilla henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Lainaa netistä haetaan mm. autolainaa varten, lainojen yhdistämiseen, suuremman kerta ostoksen tekemiseen tai mihin muuhun tahansa hankintaan.

Haetuin lainatuote on kertaluontoisesti tilille maksettava kulutusluotto, mutta hyvänä kakkosena tulee joustoluotto.

 

Kuka voi hakea lainaa netistä?

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on hallussaan omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset.

Lainaa ei voi hakea alaikäinen esimerkiksi huoltajan pankkitunnuksilla.

Omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset 18 vuotta täyttänyt henkilö saa omasta pankistaan.

Yleisimmät pankit, jotka myöntävät verkkopankkitunnukset ovat Osuuspankki, Nordea, POP Pankki, Danske Bank ja Osuuspankki.

Muita lainanhakuehtoja ovat:

  • Puhtaat luottotiedot
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Riittävä maksukyky.

 

Näin haet lainaa verkkopankkitunnuksilla

Hae tarvitsemasi laina Varmalaina.fi maksuttomalla lainahakemuksella.

Saat vertailtavaksesi lainatarjouksia, joihin saat tutustua rauhassa vaikka kotisohvallasi.

Kun sopiva lainapalvelu on löytynyt, hyväksyt heidän esittämän lainatarjouksen.

Saat hetken kuluttua ohjeet esimerkiksi liitteiden lähettämistä varten.

Kun kaikki on kunnossa, voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksilla.

Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen hakija saa lainan käyttöönsä jopa saman päivän aikana.

Sopimuksen allekirjoittaminen omilla pankkitunnuksilla on helppoa ja erittäin turvallista.

Tunnistautuminen ja salasanan antaminen tapahtuu aina pankin järjestelmässä.

 

Verkkopankkitunnuksilla todistat henkilöllisyytesi

Verkkopankkitunnukset ovat henkilön henkilöllisyystodistus verkossa, samalla tavoin kuin kasvotusten asioidessa on henkilöllisyystodistuksena ajokortti tai passi. Tunnusten avulla henkilö voi kirjautua oman pankkinsa palveluihin, vahvistaa eri verkkokauppojen ostoksia, maksaa verkossa maksuja tai allekirjoittaa sähköisiä asiakirjoja. Henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla voi myös allekirjoittaa lainasopimuksen.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen omilla verkkopankkitunnuksilla on turvallista ja nopeaa. Sähköisen allekirjoittamisen jälkeen laina on hakijan käytettävissä jo saman päivän aikana, kun taas postitse asian hoitamiseen kuluisia kaikkiaan aikaa jopa viikko.

 

Lainasopimuksen allekirjoittaminen verkkopankkitunnuksilla

Verkkopankkitunnukset ovat aina henkilökohtaiset, joten älä koskaan luovuta tai lainaa niitä ulkopuoliselle henkilölle. Kun tunnistaudut sähköisesti se vastaa samaa kuin omakätinen allekirjoitus. Verkkopankkitunnuksilla allekirjoitat sähköisessä muodossa hakemukset, toimeksiannot ja sopimukset. Sähköinen tunnistautuminen on yhtä pätevä kuin perinteinen allekirjoitus.

Kun hakee lainaa verkkopankkitunnuksilla, tulee hakijan olla lisäksi vähintään 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen tai pysyvästi Suomessa asuva henkilö. Hakijalla tulee olla myös säännölliset tulot palkkatyöstä tai eläkkeestä. Hakijalla ei saa olla tiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä, vaikka hänellä olisikin käytössään voimassaolevat pankkitunnukset.

Lainasopimuksen voi allekirjoittaa omilla verkkopankkitunnuksilla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Lopullinen lainapäätös annetaan lainatarjouksen myöntämän lainantarjoajan toimiston aukioloaikana. Lainasopimuksen allekirjoittaminen sähköisesti on aina sitova. Tutustu lainasopimukseen ja ehtoihin aina huolellisesti.

 

Millaista lainaa verkkopankkitunnuksilla voi hakea?

Lainaa verkkopankkitunnuksilla voi verkosta hakea aina 60 000 euroon saakka. Myönteisen lainapäätöksen saaminen ei edellytä pankkikonttorissa asiointia laisinkaan, vaan lainasopimuksen voi allekirjoittaa turvallisesti ja luotettavasti henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Yleisin haettava laina on vakuudeton kulutusluotto, jossa lainasummat vaihtelevat 100 eurosta aina jopa 60 000 euroon saakka. Lainaa varten hakija ei tarvitse vakuuksia tai takausta. Laina-aika vaihtelee haetun lainasumman mukaan 1 – 20 vuoden välillä.

Kulutusluotto soveltuu monenlaiseen lainatarpeeseen aina auton ostosta kesämökin remontoimiseen. Kulutusluotto maksetaan kertaluontoisesti lainansaajan tilille.

Muita verkkopankkitunnuksilla haettavia lainoja ovat pikalainat sekä joustoluotto. Pikavippi tarkoittaa muutaman sadan euron lainaa, joka maksetaan hakijan tilille nopeasti. Perinteisiä kalliiksi miellettyjä pikavippejä ei lainamarkkinoilta enää ole vuosiin saanut, vaan kaikki lainantarjoajat noudattavat tarkoin Suomen lakeja ja asetuksia.

Joustoluotto on jatkuva laina, jossa korko ja kulut määräytyvät nostojen mukaan. Luottosopimuksen yhteydessä hakijalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa tililleen. Joustoluotto toimii samoin kuin luottokortti, jossa kuukausierä on ennalta lainasopimuksessa määritelty vähimmäislyhennys.

 

Mistä lainaa verkkopankkitunnuksilla?

On hyvä myös muistaa, että ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on tärkeää selvittää minkä pankin tai lainantarjoajan lainasopimuksen hyväksyy.

Lainasopimuksen allekirjoittaminen omilla verkkopankkitunnuksilla on toki turvallista, mutta on tärkeää selvittää että laina itsessään on käyttötarkoitukseen sopiva ja mahdollisimman edullinen lainakoroltaan ja kuluiltaan.

Varmalaina.fi on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Kun hakija täyttää heidän sivuillaan yhden lainahakemuksen, se välitetään hetkessä kilpailutettavaksi yli 30 pankille ja rahalaitokselle. VarmaLaina.fi saa oman palkkionsa aina yhteistyöpankeilta, ei koskaan asiakkaan pussista. Lainahakemuksen täyttäminen ja lainatarjousten vastaanottaminen ei siis maksa hakijalle mitään eikä sido mihinkään sopimukseen.

Vasta, kun hakija päättää hyväksyä jonkun lainatarjouksen ja allekirjoittaa lainan sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan, on hän velvollinen maksamaan lainan takaisin lainasopimuksessa olevien ehtojen mukaisesti.

Emma Johansson

Artikkelin on kirjoittanut

Emma Johansson

Sisällöntuottaja

Emma on työskennellyt VarmaLaina.fi palvelun sisällöntuottajana jo usean vuoden ajan.

Aikaisemmin Emma on työskennellyt pankissa rahoituksen puolella, joten hänellä on paljon tietoa erilaisista rahoitukseen liittyvistä asioista. VarmaLaina.fi palvelussa Emma hoitaa sisällöntuottamisen lisäksi myös asiakaspalvelutehtäviä.

Emmalla on akateeminen koulutus ja hän on aina ollut kiinnostunut taloudesta ja siitä, miten nykyteknologian avulla voidaan auttaa ihmisiä tekemään taloudellisesti viisaampia ratkaisuja. Mielenkiinnon kohteena on myös tuotteiden ja palveluiden hintaseuranta, sekä säästäminen. Emman tekemiä blogitekstejä on julkaistu lukuisissa sanomalehdissä ja verkkosivustoilla kuten Ylellä, Taloussanomissa, Helsingin sanomissa ja Kauppalehdessä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti: toimitus(at)varmalaina.fi

VarmaLaina.fi