Home > Lainavertailu

Lainavertailu

Tarvitsetko edullista lainaa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lainavertailulla voit säästää suuriakin summia!

✅ Tekemällä lainavertailuja huolellisesti ennen lainan hakemista, voit säästää selvää rahaa, etkä maksa lainastasi liikoja. Lainapalveluita löytyy netistä kokoajan enemmän ja siksi onkin välillä vaikeaa löytää sen halvin vaihtoehto. Siksi me Varmalainalla haluammekin auttaa sinua löytämään parhaat lainatarjoukset, juuri haluamallesi summalle.

✅ Aloita lainan hakeminen täyttämällä hakemus sivuillamme. Valitse haluamasi lainasumma ja maksuaika, jolloin me etsimme valitsemallesi summalle parhaat lainantarjoajat. Saat sitten lainatarjoukset näiltä palveluilta suoraan, jolloin voit helposti vertailla niitä keskenään ja valita niistä sinulle sopivimman.

✅ Mitä suurempaa lainasummaa haet, sitä tärkeämpää lainavertailu on. Koska mitä suurempi lainasumma, sitä enemmän pienetkin muutokset korossa vaikuttavat sen kokonaiskustannuksiin. 

✅ Lainavertailulla voit suurissa lainasummissa säästää satoja, ellei jopa tuhansia euroja, kun verrataan halvinta lainapalvelua kalleimpiin.

✅ Sama lainapalvelu ei välttämättä ole joka lainasummalle se edullisin. Voi olla, että tietty lainapalvelu on yhdelle lainasummalle edullisin, mutta eri lainasummalle voikin olla toinen edullisin lainapalvelu. Siksi onkin tärkeää aina kilpailuttaa jokainen haluamansa lainasumma erikseen. 

✅ Voit saada lainaa pienemmällä korolla, jos haet lainaa yhteishakijan kanssa. Yhteishakija on henkilö, joka on kanssasi tasapuolisesti vastuussa hakemastanne lainasta. Koska toinen hakija on yhtälailla vastuussa lainasta kanssasi, kannattaa hakijan olla tuttu ja läheinen, esim. oma puolisosi.

✅ Jos et itse halua kuluttaa aikaasi etsimällä lainapalveluita, tekemällä heille yksitellen hakemuksia ja sitten vertailemalla niiden lainatarjouksia, kannattaa tuo homma jättää meidän huoleksi. Me vertailemme lainat puolestasi täysin maksuttomasti. Toimimme yhteistyössä jopa 25 pankin ja rahoituslaitoksen kautta, joten pystymme etsimään sinulle aina edullisimmat lainatarjoukset. Saat useampia lainatarjouksia, jotka mielestämme ovat parhaat, ja näistä pystyt vapaasti valitsemaan haluamasi lainan. 

Lainavertailu on erittäin järkevää!

Oletko samaa mieltä kanssamme siitä, että lainojen vertailu on järkevää?

Oletko kokeillut vertailla netin lainapalveluita?

Tiesitkö että me voimme tehdä sen puolestasi, täysin ilman mitään maksua?


Anna meidän auttaa sinua lainojen vertailussa!

Me olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Suomen johtavien lainapalveluiden kanssa jo useiden vuosien ajan.

Tämän seurauksena meillä on vahvat ja hyvät suhteet yli 20 pankkiin ja muuhun rahoitusyhtiöön.

Voimme auttaa sinua lainavertailussa ja olla tukenasi lainapäätöksen teossa.

Kun sinä tarvitset lainatarjouksia joita voisit vertailla, me pystymme toimittamaan niitä sinulla todella nopeasti.

Voit siis pyytää meitä toimittamaan sinulle jopa 20 eri pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset, täysin ilman mitään maksua!

Saatuasi lainatarjoukset voit tutustua niihin kaikessa rauhassa ja tehdä omat itsenäiset päätökset jonkin lainatarjouksen hyväksymisestä.

Anna meidän kilpailuttaa lainasi!

Lainavertailu alkaa oikeiden lainapalveluiden valinnalla.

Netissä toimii nykyään noin 100 erilaista palvelua, joista voi hakea lainaa ilman vakuuksia.

Lainaa voikin siis hakea todella monesta paikasta ja todella moneen tarpeeseen.

Tiedätkö sinä mikä lainapalvelu, tai lainatuote on oikea valinta juuri sinun lainan tarpeeseen?

Tiedämme että oikean lainapalvelun etsiminen ja löytäminen voi olla erittäin haastavaa ja aikaa vievää puuhaa.

Tämän vuoksi tarjoudummekin tekemään tämän etsimistyön sinun puolestasi!

Pitkän historiamme aikana olemme oppineet tuntemaan eri toimijat Suomen lainamarkkinoilla.

Vuosien kokemukseemme nojaten voimmekin ylpeänä sanoa, että meillä on yhteistyösopimukset Suomen johtavien pankkien ja rahoitusyhtiöiden kanssa.

Sinä saat sinulle sopivimpien yhteistyökumppaniemme lainatarjoukset täyttämällä vain yhden ainoan hakemuksen.

Et siis itse joudu etsimään ja miettimään sinulle sopivaa lainapalvelua, sillä me teemme sen puolestasi täysin ilmaiseksi!

Anna meidän kilpailuttaa lainasi!

Vertaa henkilökohtaisia lainatarjouksia niin säästät selvää rahaa!

Netissä toimii kymmeniä lainavertailupalveluita, jotka vain esittelevät eri lainapalveluiden esimerkkikorkoja.

Näiden esimerkkikorkojen vertailusta ei näe sitä, mikä palveluista on juuri sinulle se halvin vaihtoehto.

Lainojen korko määräytyy aina luotonantajan tekemän riskianalyysin mukaan, eikä yksikään verkkosivusto voi ennustaa juuri sinun korkoprosenttiasi.

Ainut varma tapa vertailla lanapalveluita on pyytää lainatarjoukset, joita voi vertailla.

Voit pyytää lainatarjouksia yksi kerrallaan eri palveluista, tai sitten voit kertoa meille lainasumman ja maksuajan, niin me pyydämme sinulle lainatarjoukset sinun puolestasi!

Vasta lopullisia lainatarjouksia vertailemalla osaat valita sinulle sopivimman lainan.


Apua lainavertailuun.

Lainavertailuun kannattaa aina käyttää aikaa.

Jos puhutaan esimerkiksi 10.000 euron suuruisesta lainasta, voit lainavertailun avulla säästää jopa tuhansia euroja lainan kuluissa ja koroissa.

Kuten jo edellä kirjoitin, me voimme toimittaa sinulle täysin maksuttomat lainatarjoukset milloin vain.

Jos olet jo pyytänyt lainatarjoukset, mutta et ole 100 % tyytyväinen meiltä saamiisi lainatarjouksiin, voit toki jatkaa lainavertailua ja pyytää lainatarjouksia myös muista lainapalveluista.

Tässä tapauksessa suosittelemme tutustumaan Suomen johtavaan rahoitustuotteiden vertailusivustoon: VertaaLainaa.fi – Suomen suurin lainavertailu


Silläkin on eroa, haetko lainaa yksin vai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Lainaa haetaan yleensä yksin, mutta jos sen haluaa saada mahdollisimman edullisesti, kannataa sitä hakea yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Lainojen kulut ja korot perustuvat aina lainanmyöntäjän tekemään riskianalyysiin.

Mitä suurempi luottotappioriski lainassa on, sitä korkeammalla korolla se myönnetään.

Jokainen lainanhakija voi kuitenkin itse pienentää hakemansa lainan luottotappioriskiä hakemalla sitä yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Toinen yhteisvastuullinen hakija voi olla esimerkiksi oma puolisosi.