Home > Autolaina

Autolaina

Tarvitsetko autolainaa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Lue nämä ennen kuin haet autolainaa!

✅ Kun tarvitset autolainaa, se kannattaa aina kilpailuttaa hyvin sillä niiden kuluissa ja koroissa on suuria eroja.

✅ Kun haet autolainaa VarmaLaina.fi palvelun kautta, tavoitat yhdellä hakemuksella yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä.

✅ Valitse autolainalle riittävän pitkä maksuaika, jolloin myös kuukausittain maksettava kuukausierä jää riittävän pieneksi.

✅ Yksi hyvä tapa autolainaa hakiessa on valita maksuaika hankittavan auton käyttöajan mukaan. Jos arvelet että uusi auto on käytössäsi seuraavat 5 vuotta, voisit ottaa myös lainaan 5 vuoden maksuajan.

✅ Älä hae lainaa jos arvelet että et pysty maksamaan sitä takaisin sovitusti.

✅ Jos sinulla on vanhaa autolainaa osittain maksamatta, kannattaa vanha laina yhdistää uuteen lainaan. (Ks. Lainojen yhdistäminen)

✅ Jos olet ostamassa uutta autoa ja tarvitset hieman suurempaa vakuudetonta lainaa, voit parantaa lainansaanti mahdollisuuksiasi hakemalla autolainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

✅ Kun olemme kilpailuttaneet autolainasi ja toimittaneet sinulle lainatarjoukset, saat tunnukset palvelumme “Omille – sivuille” jossa voit vertailla saamiasi lainatarjouksia.

✅ Muista että me voimme kilpailuttaa myös vanhan autolainasi uudelleen, täysin ilmaiseksi!

✅ Autolainojen lainavertailu on nopein tapa säästää jopa tuhansia euroja! 

Mitä palvelumme käyttäjät sanovat:

Autolaina löytyi varsin nopeasti. Yllätyin siitä, kuinka helppoa ja nopeaa lainojen kilpailuttaminen nykyään voi olla, sillä aikaisemman autolainan hain omasta pankistani ja sen neuvottelu + paperityöt veivät noin 2 tuntia. Nyt minulla oli rahat tililläni alle tunnissa lainahakemuksen täyttämisestä!

Niina

22v, Helsinki

Vanha autoni sanoi työsopimuksen irti, joten ei auttanut kuin lähteä autokaupoille. Sopiva ajopeli löytyi varsin nopeasti mutta autoliikkeen tarjoama rahoitus tuntui kalliilta. Onneksi olin kuullut VarmaLaina.fi palvelusta jo aikaisemmin. Sain 30 minuutin sisällä kaikkiaan yli 10 lainatarjousta, joista oli helppoa valita sopivin. Nyt pihaa koristaa uusi menopeli =)

Rami

44v, Iisalmi

Sain todella hyvää palvelua VarmaLaina.fi palvelun asiakaspalvelulta. Autolainan hakeminen oli varsin selkeää ja nopeaa. Tulen suosittelemaan palveluanne myös ystävilleni!

Timo

38v, Vaasa