Home > Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat

Tarvitsetko vakuudetonta lainaa?

Me kilpailutamme sen puolestasi!

Tavoitat kauttamme yli 25 pankkia ja muuta rahoitusyhtiötä!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76 % laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000 €, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 149 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13.050 €, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 50,5 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60.000 €.

Hae vakuudettomat laina helposti Varmalainan kautta!

✅ Tiesithän, että kaikki Varmalaina.fi palvelun kautta haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, etkä tarvitse niihin henkilötakausta.

✅ Voit nyt hakea vakuudetonta lainaa 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka! Teemme yhteistyötä jopa 25 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, joten löydämme varmasti sopivan lainatuotteen sinun tarpeeseesi.

✅ Voit valita maksuajaksi 1-15 vuotta, joten pystyt itse vaikuttamaan kuukausierän suuruuteen vaihtamalla maksuaikaa. Saat täten helposti valittua itsellesi sellaisen kuukausierän, jonka maksaminen ei tuota ongelmia.

✅ Vakuudettoman lainan hakeminen on aina huomattavasti nopeampaa, kuin tavallisen pankkilainan. Tärkein asia, mikä lainapalveluita kiinnostaa, on hakijan takaisinmaksukyky. Jos tämä on kunnossa, saat lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

✅ Sinun ei koskaan tarvitse selitellä, mihin olet lainaa käyttämässä. Pankista lainaa hakiessa voi monesti joutua virkailijalle selittämään tarkasti, että mihin olet lainasi käyttämässä. Tämä on monessakin tapauksessa epämiellyttävää, eikä ainakaan helpota lainan saantia. Siksi monet suosivatkin netistä haettua vakuudetonta lainaa, koska silloin sinulta ei tulla kyselemään lainasi käyttötarkoituksista.

✅ Jos sinulla on aiempia pienempiä vakuudettomia lainoja ja olet hakemassa uutta lainaa, kannattaa kaikki lainat yhdistää yhdeksi. Näin sinun on helpompi hoitaa lainaan liittyvät asiat ja maksut. Voit myös säästää lainojen yhdistämisellä, kun et maksa monesta lainasta korkoa ja kulua, vaan kuluja kertyy vain yhdestä hyvin kilpailutetusta lainasta.

✅ Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa, kannattaa sitä hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla vaikka oma avo-tai aviopuoliso, tai muu läheinen. Varsinkin suuremmissa lainasummissa tietyt lainapalvelut voivat vaatia, että hakijoita on kaksi, jotta lainaa voidaan myöntää.

✅ Yhteishakijan kanssa haettuun lainaan voit saada myös huomattavasti paremman koron, kuin yksin haettuun lainaan. Kahdella hakijalla on huomattavasti parempi takaisinmaksukyky, joka vähentää myös lainapalvelun riskiä lainan myöntämisessä. Tällöin lainapalvelut voivat myöntää vakuudetonta lainaa pienemmällä korolla.

✅ Voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat todella helposti yhdellä hakemuksella! Täytä vain sivuiltamme löytyvä lainahakemus ja me hoidamme lainasi kilpailuttamisen. Teemme tiivistä yhteistyötä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa, joka taas varmistaa parhaat lainatarjoukset asiakkaillemme!

✅ Toisin kuin normaaleissa pankkilainoissa, vakuudetonta lainaa voit hakea koska tahansa ilman minkäänlaista ajanvarausta. Otamme hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa. Joten tee hakemus vaikka keskellä yötä ja aamulla herätessäsi pääsetkin jo tutustumaan saamisiisi lainatarjouksiin!

Vakuudettomat lainat nopeuttavat lainaprosessia!

Oletko tullut ajatelleeksi, että lainaa voi saada myös ilman takaajia tai vakuuksia?

Voiko isommankin lainan saada ilman vakuuksia tai henkilötakausta?

Miten ja mistä löydän vakuudettomat lainat?

Monella on mielikuva, että varsinkaan suurempaa lainaa ei voi saada ilman vakuuksia.

Ja tämä on toki totta perinteisissä kivijalkapankeissa, mutta lainamarkkinoilla on tarjolla myös luotettavia lainapalveluita, joista lainanhakija löytää vakuudettomat lainat.

VarmaLaina.fi palvelun vakuudeton laina on nopea ja helppo hakea maksuttomalla lainahakemuksella.

Lainaa varten hakija ei tarvitse laisinkaan lainantakausta tai muita vakuuksia, oli hakemasi lainasumma sitten iso tai pieni.

VarmaLaina.fi lainojen kilpailutuspalvelun välittää hakija hakemuksen hetkessä noin 20 eri pankille ja rahoitusyhtiölle.

VarmaLaina.fi palvelun kautta saadut lainatarjoukset ovat täysin samat kuin, jos olisit itse hakenut lainaa kyseisiltä lainantarjoajilta.

Palvelun avulla säästät niin kallisarvoista aikaasi kuin rahojasi!

VarmaLaina.fi tekee tiivistä yhteistyötä kymmenien eri rahoitusalalla toimivien pankkien kanssa ja yksikään lainantarjoajista ei vaadi lainalle takausta.

Vakuudettomat lainat - VarmaLaina.fi

Vakuudeton laina tilillesi nopeasti!

Vakuudellisten lainojen hakeminen on aina työläämpi ja pidempi hakuprosessi, koska ennen myönteisen lainapäätöksen saamista, on selvitettävä lainanottajan vakuudet sekä takaajan antamat tiedot.

Monelle kynnyskysymys on myös se mistä löytää lainalleen sopiva takaaja?

Sopivan takaajan löytäminen ei aina ole helppoa, eikä kaikki tapahdu edes muutamassa päivässä.

Vakuudellisen lainan hakemiseen saat varata aikaa viikon tai kaksi, toisin kuin vakuudettoman lainan voit saada tilillesi jopa samana päivän kun olet jättänyt lainahakemuksen!


Vakuudettomat lainat arkeen ja juhlaan.

Vakuudettomalla lainalla voit rahoittaa mitkä tahansa menot, juhlat tai muut suunnitelmat.

Voit käyttää lainan uudemman auton hankintaan, kesämökin remontoimiseen, kesähäiden järjestämiseen tai vaikka ulkomaan matkaan perheen kanssa.

Usealle suomalaiselle juuri vakuudeton laina on ollut hyvä ratkaisu sen vuoksi, ettei lainan käyttötarkoituksia tarvitse selitellä pankkivirkailijalle.

Pankkilainaa hakiessa tulee helposti kiusallinen olo, jos kertoo lainan menevät urheiluauton ostamiseen tai pikavippien pois maksamiseen.

Vakuudettoman lainan saat käyttää parhaaksi katsomallasi tavalla juuri siihen tarkoitukseen mihin itse haluat tai tarvitset.

Vakuudeton laina on omiaan myös silloin, kun haluat päästä eroon pienistä korkeakorkoisista ja mieltä painavista pikavipeistä.

Lainojen yhdistäminen onnistuu VarmaLainan kautta lainalla, johon ei tarvitse hankkia henkilötakausta tai vakuuksia.


Vakuudettomat lainat on helppo hakea nettihakemuksella.

Nykyään ihmisillä on jatkuva kiire ja työajat eivät ole pelkästään kello kahdeksasta neljään.

Pankkikonttoriajan varaaminen aukioloaikojen puitteissa voi olla haastavaa ja vakuudellisen lainan hakeminen venyy, vaikka lainaa tarvitsisi kipeästi heti.

VarmaLaina.fi lainapalvelun kautta vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa maksuttomalla lainahakemuksella.

Täytä helppokäyttöinen lainahakemus hetkessä ja hakemuksesi välitetään useille lainantarjoajille välittömästi.

Saat vakuudettomia ja kilpailukykyisiä lainatarjouksia jo muutamassa minuutissa ja pääset valitsemaan tarjousten joukosta parhaan lainatarjouksen.

Hyväksyttyäsi jonkun tarjouksista saat pian lopullisen lainapäätöksen ja myönnetty laina maksetaan kertaluontoisesti heti tilillesi.

Myönnetyn lainan saat käyttää vapaasti mihin haluat, ilman sukulaisten tai ystävien mukaan ottamista lainantakaajiksi!


Paljonko vakuudetonta lainaa voi hakea?

VarmaLainan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 100 – 60.000 euroa.

Oli hakemasi laina suuri tai pieni se kilpailutetaan aina useiden pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Hae lainaa ilman vakuuksia 100 – 60.000 euroa.

Hae lainaa tästä!

Kuinka pitkän maksuajan vakuudettomaan lainaan saa?

Vakuudettomaan lainaan saa VarmaLaina.fi palvelussa maksuaikaa 1 – 15 vuotta.


Kuka voi hakea vakuudetonta lainaa?

VarmaLaina.fi palvelun kautta jokainen 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen voi hakea vakuudetonta lainaa.

Hakijalla tulee lisäksi olla säännölliset palkka- tai eläketulot.


Voiko vakuudettomat lainatarjoukset pyytää ilman sitoutumista?

Kyllä voi.

Lainatarjouksen pyytäminen tai tarjouksien vastaanottaminen ei sido hakijaa vielä mihinkään sopimukseen.

Pyydä maksuton ja vakuudeton lainatarjous ilman mitään riskiä!


Maksaako VarmaLaina.fi palvelun käyttäminen?

Vakuudettoman lainan kilpailuttaminen VarmaLaina.fi palvelun kautta ei maksa hakijalle mitään.

Voit kilpailuttaa lainan palvelun avulla täysin maksutta luotettavasti ja turvallisesti.

VarmaLaina.fi on kotimainen lainojen kilpailutuspalvelu, joka on auttanut jo tuhansia suomalaisia löytämään itselleen edullisen vakuudettoman lainan.

VarmaLainan kautta voit hakea uutta lainaa ilman vakuuksia, kilpailuttaa jo olemassa olevat lainasi uudelleen tai hakea yhdistelylainaa ilman henkilötakausta.