Osamaksujen yhdistäminen – Lue Suvin kokemus

kokemus lainojen yhdistämisestä

Osamaksujen yhdistäminen tuo säästöä

Minulle oli kertynyt maksettavaksi muutamia osamaksuja sekä luottokorttimaksuja, koska olin hoitanut raha-asiani hieman huolimattomasti. Oli vaikea kertoa asiasta kenellekään, mutta päätin uskoutua asiasta luotettavalle ystävälleni. Kertoessani asiasta totesin, että luottokortti tulisi saada minulta kokonaan pois. Sillä oli liian helppo ostaa kaikenlaista, kun pienikin kiusaus iski. Luottokortilta kertyi kuukausittain maksettavaa sekä sen lisäksi olin tehnyt kolme hieman kalliimpaa ostosta osamaksulla.

Olin nyt kyllästynyt näiden luottojen lyhentämiseen ja halusin jotenkin selkeyttää omaa talouden hallintaani. Aina kun sitä ehti hieman maksamaan takaisin, olikin luottoraja pian taas käytetty kokonaan. Toisille luottokortin käyttö sopii, minulle selvästi ei.

Ystäväni ehdotti, että ottaisin luottokorttivelan sekä osamaksujen verran lainaa ja maksaisin uudella lainalla kaikki vanhat lainat kokonaan pois. Näin pääsisin eroon luottokortista ja osamaksujen yhdistäminen toisi talouteeni vakautta. Tämä kuulosti minunkin mielestä hyvältä ratkaisulta.

En ollut koskaan aikaisemmin hakenut lainaa netistä, joten en oikein tiennyt miten toimia. Ystäväni oli lukenut miten osamaksujen yhdistäminen tehdään ja sanoi, ettei osamaksujen yhdistäminen kuulostanut mitenkään vaikealta.

Lähdin etsimään tietoja osamaksujen yhdistämisestä. Päädyinkin lopulta Varmalaina-palveluun, joka tarjoaa palvelua lainojen yhdistämiseen. Sain heidän kauttaan hyvää tietoa, jolla saisin luultavasti ratkaistua oman ongelmani.

 

Varmalainassa lainahakemuksen täyttäminen vei aikaa noin 10 minuuttia

Laskin kaikki lainani yhteen. Laskin tähän luottokortilla jäljellä olevan velan sekä kolme osamaksua, joista kaikista oli vielä melko suuri summa maksettavana.

Täytin laskelmien jälkeen lainahakemuksen. Ei mennyt aikaakaan kun sain ensimmäiset lainatarjoukset. Tein lainavertailua kaikessa rauhassa, koska mikään kiirehän minulle ei sinänsä ollut tämän asian kanssa. Tarjouksien välillä oli eroja niin nimelliskoroissa kuin kuukausierissäkin sekä muissa ehdoissa, joten oli ihan viisasta olla ottamatta heti ensimmäistä tarjousta vastaan.

Lopulta löysin itselleni edullisen tarjouksen. Hyväksyin lainatarjouksen, jonka jälkeen sain rahat tililleni jo seuraavana päivänä. Maksoin heti luottokorttivelan kokonaan pois, jonka jälkeen vielä irtisanoin koko sopimuksen ja heitin kortin roskiin. Myös osamaksut kuittasin heti kokonaan. Sain uudella yhdistelylainalla maksettua luottokortin sekä osamaksut kokonaan pois, mikä oli todella hieno asia.

Nyt minulla on vain yksi laina maksettavana, jonka hoitaminen on huomattavasti helpompaa kuin monien maksujen hoitaminen erikseen. Tämän jälkeen varmasti mietin kahteen kertaan, ennen kuin lähden ostamaan mitään osamaksulla tai luottokortilla.

Lue myös: Lainojen yhdistäminen kokemuksia

VarmaLaina.fi
Logo