Hae edullinen laina 100 – 60.000 euroa

Pyydä ilmainen lainatarjous

Rahat ovat tililläsi alle puolessa tunnissa


Tavoitat meidät yhdellä ainoalla hakemuksella:

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

Hae edullinen laina VarmaLaina.fi palvelusta helposti ja nopeasti

•  Kilpailutamme lainahakemuksesi jopa 30:llä lainantarjoajalla. Saat näin parhaan mahdollisuuden löytää edullisen lainan.

•  VarmaLaina.fi palvelee kaikkia vähintään 18-vuotiaita Suomen kansalaisia, joille ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

•  Palvelumme käyttö parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää mahdollisimman edullinen laina.

•  Haettavat lainasummat ovat 100-60.000 euroa. Maksuaikaa tarjoamme 1-15 vuotta.

•  Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia.

•  Voit hakea kauttamme myös edullista yhdistelylainaa, jonka avulla pääset eroon useista pienistä ja kalliista pikalainoista.

•  Palvelumme käyttö on täysin riskitöntä. Se ei maksa sinulle mitään ja vasta kun olet saanut lainatarjoukset, voit päättää otatko jonkin tarjotuista lainoista vai et.

•  Voit hakea myös edullista lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuutenne saada lainaa pienemmällä korolla paranee huomattavasti.

Kilpailuttamalla löytyy edullinen laina

Edullisen lainan löytämiseen ei nykyään ole juuri muita keinoja, kuin kilpailuttaminen. Älä tuhlaa aikaasi monien eri hakemusten täyttämiseen, vaan anna meidän hoitaa lainan kilpailuttaminen puolestasi.

Meidän kautta saat yhdellä hakemuksella useampia lainatarjouksia, joita pääset helposti vertailemaan. Lainatarjouksista näet aina lainan todellisen vuosikoron, sekä muut tarvittavat tiedot erilaisia kuluista ja lainaehdoista.

Edullinen laina löytyy vain tähän tyyliin vertailemalla lainantarjoajien tarjouksia. Toki monien lainapalveluiden sivuilta löytyy erilaisia lainalaskureita, mutta lähes aina nämä ovat vain esimerkkisummia, jotka muuttuvat sitten lopullisessa lainatarjouksessa. 

Tästä syystä näiden lainalaskureiden perusteella vertaileminen ei ole kovinkaan järkevää.

Hae lainaa tästä!

Edullinen laina vertaamalla

Kun etsit edullista lainaa, on tärkeää osata verrata lainatarjouksia oikein. Tärkein asia, jota tulee verrata on lainan korko. Tässä ei kannata sekoittaa lainan nimelliskorkoa ja todellista vuosikorkoa keskenään.

Nimelliskorko sisältää ainoastaan lainan koron, jonka lisäksi saattaa tulla muita maksuja, kuten avausmaksu, tilinhoitopalkkio tai laskutuslisä.

Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut siihen liittyvät kulut ja on siksi parempi vertailukohde kuin nimelliskorko.

Lainatarjouksessa on otettava huomioon myös lainasumma ja takaisinmaksuaika. Joissain tapauksissa lainantarjoaja voi antaa lainatarjouksen eri lainasummalla, kuin mitä olit hakenut. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, etteivät he voi myöntää hakemaasi lainasummaa, mutta voivat myöntää hieman pienemmän lainan sen tilalla.

Myös maksuaika voi vaihdella siitä, mitä itse olit valinnut. Tähän voi vaikuttaa monet asiat. Hakija on voinut valita turhaan liian pitkän maksuajan, joka vain kerryttää turhaan lainalle korkoa ja kuluja ajan kuluessa.

Lainasummasta ja maksujasta sitten muodostetaan kuukausierän suuruus. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota siinä määrin, että varmistaa ettei sen maksamisessa tule ongelmia. Jos lainasumma tai maksuaika poikkeaa siitä, mitä olit valinnut, on kuukausierän suuruuskin todennäköisesti muuttunut.

Edullinen laina löytyy helposti näitä asioita vertaamalla.

   

Ennen lainan hakemista

Ennen kuin lähdet hakemaan edullista lainaa netistä, on hyvä miettiä oma maksukyky tarkkaan. Harkitsematta haettu laina voi helposti johtaa maksuongelmiin, kun omaa maksukykyä ei ole lainkaan ajateltu ennen lainan hakemista.

Laske tarkkaan omat menot ja tulot, jotta tiedät paljonko sinulla jää kuukausittain ylimääräistä. Tämä ei tietenkään tarkoita että tulevan lainan kuukausierä voisi olla suuruudeltaan saman verran, vaan rahaa tulisi aina jäädä säästöön myös lainan erien maksamisen jälkeen.

Mikäli rahaa ei jää lainkaan säästöön, voi yllättävät ja äkilliset pienetkin menot horjuttaa taloutta pahasti. Tästä syystä on järkevää hakea edullinen laina, jonka pystyy varmasti maksamaan ongelmitta ajallaan takaisin.

Lainaa kannattaa hakea vain jos sille on todella tarvetta. Vaikka edullinen laina houkuttaisi, ei sitä kannata hakea vain siksi että saisi ylimääräistä shoppailurahaa. Turhat lainat voivat aiheuttaa tulevaisuudessa myös ongelmia, koska mikäli sinulle tuleekin todellinen tarve lainalle, et välttämättä saa sitä enää johtuen aiempien lainojen määrästä.

   

VarmaLaina.fi auttaa edullisen lainan hakemisessa

Mikäli olet edullisen lainan tarpeessa, kannattaa sinun hakea sitä meidän palvelun kautta. Koska toimimme yhteistyössä jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, voimme taata parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

Meidän kautta lainaa on mahdollista hakea mihin tahansa tarpeeseen. Keittiöremontin tekemiseen voi hakea esimerkiksi lainaa 5000 euroa tai mikäli mielessä on suurempikin kodin remontointi, voi siihen hakea suurempaa lainaa 10000 euroa.

Kauttamme onnistuu myös pienempien lainojen hakeminen helposti. Vaikka mielessäsi oli muutaman sadan euron laina, ei sitäkään kannata hakea mistä tahansa, vaan vertailla rauhassa eri vaihtoehdot.

Pienissäkin lainoissa voi olla useiden kymmenien eurojen hintaerot. Joten valitse ennemmin edullinen laina kalliin sijaan, koska kilpailuttaminen onnistuu meidän kautta vain yhdellä hakemuksella. Samassa ajassa, missä haet lainan yhdeltä lainantarjoajalta, saat meiltä usean lainapalvelun tarjoukset ja voit säästää huomattavankin suuria summia.

 

Edullinen laina ilman vakuuksia

Kun haet lainan VarmaLaina.fi palvelusta, et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Näin ollen voimme taata nopean lainahakemuksen käsittelyn ja sen, että saat lainatarjoukset nopeasti.

Nettilainojen määrä on kasvanut kokoajan ja kilpailun myötä lainojen korot ovat olleet laskussa jatkuvasti. Tämä on kuluttajille tietenkin hyvä asia, sille se tarkoittaa heille edullisempaa lainaa.

Perinteisten pankkilainojen hakeminen on hidasta ja työlästä, sekä joillekkin mahdontonta, mikäli sopivia vakuuksia tai takaajia ei löydy. Siksi netistä haettavien lainojen suosio on kasvanut jatkuvasti.

Lainan hakeminen onnistuu koska tahansa ja mistä tahansa. Lainapäätökset saa lähes välittömästi, joten turhaa odottelua ei tule juuri lainkaan. 

Hakemusten täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin ja lainan voi saada tililleen jopa saman päivän aikana.

VarmaLaina.fi - Facebook

VarmaLaina.fi - Twitter

VarmaLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa minkä tahansa lainan summille 100 – 60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1 – 20 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4,19 % – 20 %. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.