Edullinen laina löytyy vertailemalla

VarmaLainan kautta kilpailutat pankit nopeasti

Kuvake1

Vertaa lainoja ilmaiseksi

Kuvake1

100 % kotimainen palvelu

Kuvake1

100 % maksuton palvelu

Kuvake1

Tavoita 30+ luotonmyöntäjää

Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Kilpailuta lainoja 60 000 € asti - maksutta!

Saat lainatarjoukset kumppaneiltamme muutamassa minuutissa.


🏦 30+ pankkia    ⚡ Nopea    ✔️ Ilmainen


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
79 €
Korot & kulut*
4 220 €

Päivitetty: 1,heinäkuu, 2022

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150€. Lainan todellinen vuosikorko on max. 38%. Tarjottava laina-aika vaihtelee  1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100-60.000€.


Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella:

Tavoitat meidät yhdellä hakemuksella


Edullinen laina

Kilpailuttamalla monta pankkia ja muuta luotonantajaa, saat parhaan mahdollisuuden löytää edullisen lainan.

Lainojen kilpailuttaminen palvelumme avulla on aina maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään.

 

Hae edullinen laina VarmaLaina.fi palvelusta helposti ja nopeasti

•  Kilpailutamme lainahakemuksesi jopa 30:llä pankilla ja rahalaitoksella. Saat näin parhaan mahdollisuuden löytää edullisen lainan.

•  Maksuton palvelumme palvelee kaikkia vähintään 18 vuotiaita Suomen kansalaisia, joille ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

•  Palvelumme käyttö parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi löytää mahdollisimman edullinen laina.

•  Hae lainaa palvelumme kautta 100 – 60.000 euroa. Maksuaikaa tarjoamme 1 – 20 vuotta.

•  Kaikki kauttamme haetut lainat ovat täysin vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia.

•  Voit hakea kauttamme myös edullista yhdistelylainaa, jonka avulla pääset eroon useista pienistä pikavipeistä.

•  Palvelumme käyttö on täysin riskitöntä. Se ei maksa sinulle mitään ja vasta kun olet saanut lainatarjoukset, voit päättää otatko jonkin tarjotuista lainoista vai et.

•  Voit hakea myös edullista lainaa yhteishakijan kanssa, jolloin mahdollisuutenne saada lainaa pienemmällä korolla paranee huomattavasti.

Löydä edullinen laina Varmalaina palvelusta

Kilpailuttamalla löytyy edullinen laina

Edullisen lainan löytämiseen ei nykyään ole juuri muita keinoja, kuin kilpailuttaminen. Älä tuhlaa aikaasi monien eri hakemusten täyttämiseen, vaan anna meidän hoitaa lainan kilpailuttaminen puolestasi.

Meidän kautta saat yhdellä hakemuksella useampia lainatarjouksia, joita pääset helposti vertailemaan. Lainatarjouksista näet aina lainan todellisen vuosikoron, sekä muut tarvittavat tiedot erilaisia kuluista ja lainaehdoista.

Edullinen laina löytyy vain tähän tyyliin vertailemalla lainantarjoajien tarjouksia. Toki monien lainapalveluiden sivuilta löytyy erilaisia lainalaskureita, mutta lähes aina nämä ovat vain esimerkkisummia, jotka muuttuvat sitten lopullisessa lainatarjouksessa. 

Tästä syystä näiden lainaesimerkkien perusteella vertaileminen ei ole kovinkaan järkevää. Paras tapa kilpailuttaa laina, on pyytää maksuttoman lainatarjoukset vertailuun, jotka on räätälöity juuri sinun lainatarpeen ja maksukyvyn mukaan.

Hakijan tarvitsee vain täyttää yksi lainahakemus, joka kilpailutetaan heti lähettämisen jälkeen yli 30 pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Tutustu lainatarjouksiin kotoa käsin, vertaa lainoja ja valitse sinulle sopivin lainatarjous. Muista että sinun ei ole mikään pakko hyväksyä yhtäkään lainatarjousta, ellei mikään lainatarjouksista miellytä.

Löydä halvin laina Varmalainasta

Edullinen laina löytyy vertailemalla

Kun etsit edullista lainaa, on tärkeää osata verrata lainatarjouksia oikein. Tärkein asia, jota tulee verrata on lainan korko. Tässä ei kannata sekoittaa lainan nimelliskorkoa ja todellista vuosikorkoa keskenään.

Nimelliskorko sisältää ainoastaan lainan koron, jonka lisäksi saattaa tulla muita maksuja, kuten avausmaksu, tilinhoitopalkkio tai laskutuslisä.

Todellinen vuosikorko sisältää lainan koron lisäksi kaikki muut siihen liittyvät kulut ja on siksi parempi vertailukohde kuin nimelliskorko. Todellinen vuosikorko kertoo aina sen, mikä on luoton todellinen hinta.

Lainatarjouksessa on otettava huomioon myös lainasumma ja takaisinmaksuaika. Joissain tapauksissa lainantarjoaja voi antaa lainatarjouksen eri lainasummalla, kuin mitä olit hakenut. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, etteivät he voi myöntää hakemaasi lainasummaa, mutta voivat myöntää hieman pienemmän lainan sen tilalla.

Myös maksuaika voi vaihdella siitä, mitä itse olit valinnut. Tähän voi vaikuttaa monet asiat. Hakija on voinut valita turhaan liian pitkän maksuajan, joka vain kerryttää turhaan lainalle korkoa ja kuluja ajan kuluessa.

Lainasummasta ja maksuajasta sitten muodostetaan kuukausierän suuruus. Tähän kannattaa kiinnittää huomiota siinä määrin, että varmistaa ettei sen maksamisessa tule ongelmia. Jos lainasumma tai maksuaika poikkeaa siitä, mitä olit valinnut, on kuukausierän suuruuskin todennäköisesti muuttunut.

Voit käyttää lainatarjousten vertailun apuna monipuolista lainalaskuriamme.

   

Ennen lainan hakemista

Ennen kuin lähdet hakemaan edullista lainaa netistä, on hyvä miettiä oma maksukyky tarkkaan. Harkitsematta haettu laina voi helposti johtaa maksuongelmiin, kun omaa maksukykyä ei ole lainkaan ajateltu ennen lainan hakemista.

Laske tarkkaan omat menot ja tulot, jotta tiedät paljonko sinulla jää kuukausittain ylimääräistä. Tämä ei tietenkään tarkoita että tulevan lainan kuukausierä voisi olla suuruudeltaan saman verran, vaan rahaa tulisi aina jäädä säästöön myös lainan erien maksamisen jälkeen.

Mikäli rahaa ei jää lainkaan säästöön, voi yllättävät ja äkilliset pienetkin menot horjuttaa taloutta pahasti. Tästä syystä on järkevää hakea edullinen laina, jonka pystyy varmasti maksamaan ongelmitta ajallaan takaisin.

Lainaa kannattaa hakea vain jos sille on todella tarvetta. Vaikka edullinen laina houkuttaisi, ei sitä kannata hakea vain siksi että saisi ylimääräistä shoppailurahaa. Turhat lainat voivat aiheuttaa tulevaisuudessa myös ongelmia, koska mikäli sinulle tuleekin todellinen tarve lainalle, et välttämättä saa sitä enää johtuen aiempien lainojen määrästä.

  Hae lainaa pienellä korolla

VarmaLaina.fi auttaa edullisen lainan hakemisessa

Mikäli olet edullisen lainan tarpeessa, kannattaa sinun hakea sitä meidän palvelun kautta. Koska toimimme yhteistyössä jopa 30 pankin ja rahoitusyhtiön kanssa, voimme taata parhaat mahdolliset lainatarjoukset.

Meidän kautta lainaa on mahdollista hakea mihin tahansa tarpeeseen. Keittiöremontin tekemiseen voi hakea esimerkiksi lainaa 5000 euroa tai mikäli mielessä on suurempikin kodin remontointi, voi siihen hakea suurempaa lainaa 10000 euroa.

Kauttamme onnistuu myös pienempien lainojen hakeminen helposti. Vaikka mielessäsi oli muutaman sadan euron laina, ei sitäkään kannata hakea mistä tahansa, vaan vertailla rauhassa eri vaihtoehdot.

Pienissäkin lainoissa voi olla useiden kymmenien eurojen hintaerot. Joten valitse ennemmin edullinen laina kalliin sijaan, koska kilpailuttaminen onnistuu meidän kautta vain yhdellä hakemuksella. Samassa ajassa, missä haet lainan yhdeltä lainantarjoajalta, saat meiltä usean lainapalvelun tarjoukset ja voit säästää huomattavankin suuria summia.

 

Edullinen laina ilman vakuuksia

Kun haet lainan meidän kilpailutuspalvelusta, et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Näin ollen voimme taata nopean lainahakemuksen käsittelyn ja sen, että saat lainatarjoukset nopeasti.

Nettilainojen määrä on kasvanut kokoajan ja kilpailun myötä lainojen korot ovat olleet laskussa jatkuvasti. Tämä on kuluttajille tietenkin hyvä asia, sille se tarkoittaa heille edullisempaa lainaa.

Perinteisten pankkilainojen hakeminen on hidasta ja työlästä, sekä joillekin mahdotonta mikäli sopivia vakuuksia tai takaajia ei löydy. Siksi netistä haettavien lainojen suosio on kasvanut jatkuvasti. Varsinkin syyskuussa 2019 tulleen korkokaton (max.20%) ansioista vakuudetonta lainaa on haettu verkosta aikaisempaa enemmän. Tämä johtuu suurilta osin siitä, korkokattouudistuksen jälkeen kuluttajaluottojen nimellinen vuosikorko ei saanut hallituksen linjaamaa korkoa korkeammaksi. Tämä poisti lainamarkkinoilta ns. korkeakorkoiset pikavipit. Nyt nopeasti tilille maksettavan pikavipin saa hyvin maltilliselle korolla. 

Lainan hakeminen onnistuu koska tahansa ja mistä tahansa. Lainapäätökset saa lähes välittömästi, joten turhaa odottelua ei tule juuri lainkaan. 

Hakemusten täyttäminen ei vie kuin muutaman minuutin ja voit saada lainan heti, tai ainakin viimeistään vielä saman päivän aikana.

VarmaLaina.fi